Keičiasi viešųjų pirkimų organizavimo tvarka savivaldybėje po sausio 1-osios: kas naujo?

S. Petrauskas: ,,Kol kas bandysime tvarkytis įvesdami tik vieną naują pareigybę".

Nuo sausio 1 dienos keičiasi Viešųjų pirkimų įstatymas, kuris reguliuoja ne tik savivaldybės, bet ir jai priklausančių biudžetinių, viešųjų įstaigų pirkimus. Kaip matyti dabar, darbo po sausio 1-osios labiausiai prisidės rajono savivaldybės administracijos Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriui, kuris šiuo metu atsakingas už viešųjų pirkimų organizavimą. Šis skyrius dėl išaugusių darbų krūvio turėtų didėti. Planuojamas įvesti naujas – Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vedėjo pavaduotojo etatas.  

Apie tai, kas keičiasi Viešųjų pirkimų įstatyme nuo Naujųjų metų ir kaip dėl to turėtų pasikeisti savivaldybei priklausančių viešųjų įstaigų ir biudžetinių įstaigų darbas bei savivaldybės administracijoje pirkimus organizuojančio skyriaus veikla, komentuoja Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas, laikinai einantis savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas Saulius Petrauskas.

Plačiau - naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2022-11-18).

Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Nieko naujo tik dabar per KNYGYNĖLĮ

Asilas KNYGYNĖLIO ksenofobas: tai žemo IQ individas, kupinas kompleksų. Kažkas gyvenime nepasisekė? Gal pradėk dirbti, laimingesniu tapsi.

Knygynėlis čia kažkoks prekybos centras? Kodėl jį vis dar daug kas mini? Jis Lazdijuose negali dirbti?

Mažas pr. centras, bet savo laiku suvaidinęs didelį vaidmenį prekyboje.

Man regis pagal anksčiau Lietuvos merų pasirašytą memorandumą, buvo siekiama, kad prekes, darbus ar paslaugas pirktų iš savo savivaldybės. Taigi, tiek vis dar plačiai linksniuojamas Knygynėlis, Jurkevičiaus visos parduotuvės ir autoservisas bei kiti verslininkai iš savivaldybės gaudavo pakankamai užsakymų ir tik kažkodėl dažniausiai minimas vienas Knygynėlis. Čia man labiau primena pavydą

O tai tiesa kad vieno galimai kandidato žmona jau naujai įdarbinta savivaldybės įstaigoje?