A. Klėjus: populizmo saldainis rinkėjui

Nebūčiau politiku, o paprastu rinkėju – neabejotinai mane žavėtų vizualizacijos apie rajono valdančiųjų žadamą naująjį sporto centrą. Juk šitokius rūmus pastatysime! Visa Lietuva ir dar dalis Lenkijos pavydės!

Bet taip galima apgauti tik tą, kuris nesidomi politika ir nėra pats joje. Man, kaip iš arti rajono politinius procesus matančiam, o ir juose aktyviai dalyvaujančiam, akivaizdu, kad šis valdžios saldainis – pati primityviausia politinė populistika.

Visų pirma, dėl lėšų. Iš kur gausime beveik 15 mln. eurų? Taip, buvo iš anksčiau Vyriausybės suplanuotų išlaidų Lazdijams – Valstybės investicijų 2022–2024 metų programoje projektui įgyvendinti 2022 metams skirta 762 tūkst. Eur, 2023 m. – 800 tūkst. Eur, 2024 m. –785 tūkst. Eur.

Juos galėtume panaudoti statyboms. Tačiau tai – lašas jūroje, o ir tas lašas šiuo metu padalintas kitiems projektams kitose Lietuvos savivaldybėse. Tiems, kuriuos verkiant reikia užbaigti.

Mūsų gi – net nepradėtas, o perskirstant Vyriausybei rezervuotas lėšas, net nebuvo pasirašyta rangos sutartis. Tai ar reikėjo tikėtis, kad duos? Aišku, nereikėjo. Bet juk rinkėjai to nežino, jie skaito ir girdi tik tai, ką parašo merė savo feisbukuose ar užsakomuosiuose tekstuose žiniasklaidoje.

Antra, į ką reikia atkreipti dėmesį – pats projektas. Man, kaip inžinieriui, aišku, kad pastatas suprojektuotas aiškiai ne pagal Lazdijų rajono poreikius ir galimybes.

Yra tokia patarlė: kad ir piemeniu, svarbu pas karalių. Mūsų aukščiausių valdžios moterų kompleksuotumas – ubagais būnant rūmus statyti – padarė įkaitu visą rajoną. O didžiausias įkaitas – žmonių sveikata ir fizinis aktyvumas, kai jau dvejus metus nėra, kur sportuoti, o valdžia ramina, kad laukite dar mažiausiai ketverius, iki kažką pastatysime.

Audrius Klėjus, rajono tarybos narys, TS-LKD Lazdijų sk. pirmininkas (,,Lazdijų žvaigždė", 2022-09-16).

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Prabudo dar vienas veikėjas , pats dalyvavo Margelio nuvertimo dabar ir Ausma jam bloga. Tik už Ausmą.

jau geriau margelis nei ausma. Nes visai dugnas bus, išnyks ir rajonas.

Už Bitę!

Buvo jau ir ponas klėjus su margeliu , pabuvo su ausma abudu išvijo. Todėl tegul dabar žmogus tyliaidirba ir nesusideda su margeliu o ausma pabus dar vieną kadenciją biskį patirties ygis.

tegul kur kitur semiasi patirties. Audriaus atsikratė abu iš baimės, neduok dieve kas iniciatyvesnis atsiras, bijo abu konkurencijos. Nori būti vienvaldžiu lyderiu - pašalink konkurentus.

digital products for doctors to sell online<br> <br> Effective ways to earn through affiliate marketing in beauty and <br> <br> health blogs Promote mental wellness and earn: <br> <br> affiliate marketing for mental health bloggers<br> <br> Turn your beauty and health podcast into cash: affiliate marketing for podcasters<br> <br> <br> <br> Also visit my web page :: <a href="http://edugram.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=77740">top passive income ideas for doctors</a>

Kodėl šventėje nemačiau saladuonienės ir bibliotekos direktorės? Ką joms mūsų šventės Neįdomu? Ponios šiknas pajudinti ir pirmyn į šventes , merė tai idarbino dabar jūs turit palaikyt merę.

teisingai rašo, taip lengva apgaudinėti tuos mūsų rajono žmones, numeta nuotrauką ir visi iškišę liežuvius kaip šuniukai laukia to saldainio kurio nėra.

sugriovei lietuva

Tai kaip nemulkins, jie patys to prašosi. Tikrovės nenori nei girdėti, nei matyti. Duok pasaką :D

šitiems bailiems ir abejingiems provincijos stuobriams valdžios dar per geros.

Rinkimai. Juokinga ir graudu. Visi jūs vienodi. Populistai ir demagogai. Realybė tokia, kad ponas Audrius labai nori būti meru, bet šioje situacijoje yra taip, kad norai su galimybėmis nesutampa. Tuo jau ne kartą įsitikinome.

manau jeigu žmogus būtų norėjęs valdžios būtų laikęsis įsikibęs kėdės, sėdėjęs krapštydamas nosį kaip dabartinis vicikas. Jau Benius bandė jau anksčiau nuteikti, kad Audrius trokšta valdžios. Net neįsivaizduoju, kas taip jau norėtų merauti, kai rajonas taip visiškai nustekentas.

O kas nustekeno ar ne arūnas su audrium. Ausma turi pasirinkti gera komandą ir viskas būtų gerai. Nebijot permainų soc. Skyriui, viešojoje bibliotekoj, soc. Centre, mokyklose. Drąsiai žengti žingsnius pravaikyti tik lojalius ir nedirbančius.

O prie ko Arūnas ir Audrius?! jei visa valdžia miškinienės. O koalicijos partneriai mano žiniomis būna reikalingi tik per posėdžius. Taip, kad už tokį rajono "klestėjimą" ir atsakingos ponios.

Ausma kada pradės dirbti Varnelienė? Adomynienė ir Pilvinis? Laikai nieko nedirbančiius pykdai žmones. Trūksta tvarkos ir bibliotekose kurios išvis jau nieko nedirba. Atsibusk kol laikas. Laukiam tavo darb . Mes už tave. Byk tinginiu ir tuos kurie kenkia tavo komandai ,. .

Kad jau tokios komandos viršininkės visi atsakando ir liks tik vardan

Ar matei kaip per šventę Bibliotekos pavaduotoja be muilo merei lindo.tik pastebėjau margelinių ir konservatorių šventėje nebuvo, nemačiau ir direktorės bibliotekos , beniaus nebuvo, nemačiau sujetos, ir dar nemačiau varnelienės, rasiulienės ,? Kaži kur jos?

Bibliotekininkės kai kurios tik merę ir kritikuoja, toks jų darbas.

Konservatoriams, socialdemokratams atsilygino... Miškinienė už pagalbą per rinkimus.

Labai teisingai pastebėta, kad daug kur trūksla atsakingumo, pareigingumo. Stebiu kaip dirbama su šeimomis, kurioms reikia pagalbos. Tai baisu, metai iš metų dirba tie patys soc darbuotojai, o jokių teigiamų poslinkių (atrodo, kad jie nedirba). Tai kur soc skyrius, centras. Kodėl nežiūri, nekontroliuoja? Viena merė nieko nepadarys. Kiekvienas vadovas turi atsakyti už savo įstaigą. Mokyklose kas dedasi, yra tokia gimnazija kur pavaduotojas dar tik krūvius skirstė. Ir viskas puiku, o kam tai rūpi. Vienu žodžiu, netvarkos pilna visur...

Tai tik parodo kaip prastai dirba socialinis skyrius, labai prastai Merė žiūri į šį skyrių pro pirštus o bereikalo.Gal turėtų ir opozicija sukrusti dėl šio skyriaus nekompetencijos.Direktorė su pavaduotoja nekompetetingos.

Pavaduotoja užsiėmus projektų rašymu, dzin jai darbas.

Pavaduotoja užsiėmus projektų rašymu, dzin jai darbas.

Leisk Audriau paklaust: o ką veikei 3 metus taryboje? Ar ne tarybos nario pareiga yra ieškoti galimybių gauti finansavimą sporto salei? Kaip ir laikas tinkamas buvo, konservatoriai centrinėje valdžioje. Tai ką tuo klausimu nuveikei?

Oi , Nuveikė. Ministerijos užverstos skundais , kad tik neskirtų pinigų tam sporto centrui.

Ką nuveikė Miškinienė su Šaparauskiene gi Skvernelis du metus buvo premjeras tai galėjo būti sporto centras jau pastatytas. O Miškinienė gi dešinė ranka Skvernelio. O vardan ponios jos gi iždidžios ir kas iš to išėjo.

With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?<br> <br> My website has a lot of completely unique content I've either authored myself or <br> <br> outsourced but it appears a lot of it is popping <br> <br> it up all over the web without my permission. Do you know any <br> <br> methods to help prevent content from being ripped off? I'd genuinely appreciate it.<br> <br> <br> <br> <br> <br> My web site <a href="http://commshop.churchit.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=767850">rozavel disponible en línea en Francia</a>

gi valstiečiai valdžioje buvo.

Kaip buvo Margelis tai jis Vilniuje ir Vilniuje, o čia į darbą kada rajono galva atvyksta, o apie Vilnių jau nekalbu iždidumas neleidžia.

O ką jis tam Vilniui darė, ar pas daktarus buvo?

Vilniuje, Juknos privačioje psichiatrijos klinikoje Margelis slėpdavosi nuo STT

tai gi dabartinio vicemero valdžia. kur jo pastangos.

Pifai yra pifas

Ausma kam kai kuriuose miesteliuose reikalingos dvi bibliotekos . Viena mokyklos kita miestelio, gal taupant lėšas vertėtų sujungti ir palikti išvis vieną. Taip būtų sutaupoma didelė suma rajono biudžeto suma. Ir dar atvažiuoja mobili jau trečia biblioteka, tai turbūt tyčinis pinigų švaistymas ar bibliotekos direktorės su pavaduotoja nesugebėjimas vadovauti. O gal noras merei pakenkti?

Klėjau gal tu viešai papasakok kas laukia rajono ir Lietuvos ligoninių valdant konservatoriams, merai Lietuvos jau neišgelbės......

Klėjau neprasidėk su Artūru jis tave jau išdūrė , išdurti ir tu ji dabar palaikyk direktorę. Būsit kvit su Artūru.nes žmones nusisuks nuo tavęs jei tu vel su margeliu susidėsi.

o aš manau, kad Audriau gera krytim eini. Margelio klaida puvo, kad su tavim taip pasielgė, o tavo klaida, kad per lengvai patikėjai ausma ir kitais ex valstiečiais. O kad žmonės nusisuko ar dar nusisuks tai savanaudžių visada buvo ir bus, murie tik žiūro savo kailo ir sau naudos. Audriau, Nenusimink lazda turi du galus atsisuks ir prieš tuos, kurie tave išdavė.

Ale beniukas kaip lėkė pas Artūrą, kad prieš Audrių balsuotų. Ir šia tau kaip lazda atsisuko. Ilgai net laukti nereikėjo.

Pritariu Audrių išdavė Artūras. Todėl neverta su juo susidėti ir pagal jo dūdelę šokt.

Bet ir ne pagal miskinienes. Audrius pagal savo soka.

Klėjus manau bus vėl išduotas.

passive income for retirement<br> <br> work from home opportunities<br> <br> nutraceutical affiliate programs<br> <br> health blog advertising<br> <br> <br> <br> Here is my web-site - <a href="http://noufonline.info/blog/index.php?entryid=135">remote health writing jobs</a>

I've been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of house .<br> <br> <br> <br> Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site.<br> <br> Reading this information So i'm happy to express that <br> <br> I've an incredibly just right uncanny feeling I discovered exactly what <br> <br> I needed. I such a lot indubitably will make sure to do not forget this web site and provides it a glance regularly.<br> <br> <br> <br> <br> <br> my web-site :: <a href="https://youcanplayandhavefun.blogspot.com/2022/02/what-happens-if-you-upgrade-your-credit.html">What happens if you upgrade your credit card?</a>

tu konservas

Jau klėjų vėl bando Saulius supirmyn išdurti, jei už saulių balsuos ir jis taps direktoriumi jo pavaduotoja bus galimai iš pirmyn. Nu va vėl klėjus visų išduotas.