I. Šaparauskienę atleido iš pareigų prieš terminą

Savivaldybės administracijos direktorė I. Šaparauskienė atleista. 

,,Nepadariau ir nesijaučiu padariusi visų šitų nusižengimų", - rajono tarybos posėdyje sakė savivaldybės administracijos direktorė Ilona Šaparauskienė po opozicijos lyderio Artūro Margelio perskaitytų devynių kaltinimų jai.

,,Už" sprendimo ,,Dėl Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorės Ilonos Šaparauskienės atleidimo iš pareigų prieš terminą, praradus Lazdijų rajono savivaldybės tarybos pasitikėjimą" projektą balsavo 16, ,,prieš" - 9 tarybos nariai.

 ,,Niekada nebuvau ir nemoku kovoti politiniame ringe, - dar praėjusią savaitę išplatino pranešimą savivaldybės administracijos direktorė I. Šaparauskienė, atsakydama į jai pareikštą nepasitikėjimą. - Buvau, esu ir išliksiu žmogus, nuoširdžiai ir sąžiningai dirbantis savo darbą. Gal todėl apmaudu ir skaudu dėl 13 tarybos narių pasirašyto rašto. Pasirinkimas reikšti nepasitikėjimą artėjant savivaldos rinkimams yra suprantamas. Akivaizdu, kad šis teikimas yra ne kas kita, kaip teikimą pasirašiusių tarybos narių konkretus žingsnis –  didinti savo įtaką ir susidaryti galimybes sėkmingiau dalyvauti artėjančiuose savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose.

Galiu įsivaizduoti jų desperatišką norą siekti valdžios, tačiau negaliu leisti skleisti melą ir šmeižtą, kuris paliečia ne tik mane, bet ir visą savivaldybės komandą, su kuria visus tuos metus sąžiningai, neskaičiuodami nei valandų, nei energijos dirbome mūsų kraštui. Rašte išvardinti punktai meta neskaidrumo šešėlį ne tik man kaip savivaldybės administracijos direktorei, bet visai administracijos komandai".

,,Jokiems kaltinimams pagrindo nėra. Tai - politinis sprendimas", - baigiantis tarybos posėdžiui akcentavo merė A. Miškinienė.

Lzvaigzde.lt inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Jo sugebėjo elektros tinklus uždarė, seimo narės padėjėjas buvo išvis nieko nedarė, išdūrė Margelį o dabar išdūrė ir Ausmą. Laikas ir Sauliui jau pailsėti.

Kad jau padėjėja ilona

O tegu sauliukas prisimena savo visus darbus, nes vilma ir apie jį negražiai rašė.

I loved as much as you will receive carried out right here.<br> <br> The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.<br> <br> nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the following.<br> <br> unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this <br> <br> increase.<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my website; <a href="https://kisdiconference.kr/2022/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=301809">ponstel vente en ligne sécurisée</a>

Margelis slaptas milijonierius ir Lazdijų rajono nuskurdinimas, žemės, gatvių , mokyklų,ligoninės, renovacijos, hipodromo ir dar daugelio jo aferų ir atvirų vagysčių dėka jis tokiu tapo, yra faktai ir Miškinienės nesugebėjimas audituot savivaldybės projektus ir veiklas yra ta kaina , kad Margelio vagis, vėl kelia galvą. Bet faktai yra faktai ir tam tikros tarnybos jau intensyviai domisi jo praeities veikla ir deklaracijomis, nes stogo jau nėra pas Margį. Vagie kepurė dega...ar nedega Artūriuk?

Tai nepadėjo Mindaugėlio padėkos, įteiktos Krosnoje opozicijos lyderiui ,ištrenkė Ilone,kaip š… iš mėsos.