I. Šaparauskienę atleido iš pareigų prieš terminą

Savivaldybės administracijos direktorė I. Šaparauskienė atleista. 

,,Nepadariau ir nesijaučiu padariusi visų šitų nusižengimų", - rajono tarybos posėdyje sakė savivaldybės administracijos direktorė Ilona Šaparauskienė po opozicijos lyderio Artūro Margelio perskaitytų devynių kaltinimų jai.

,,Už" sprendimo ,,Dėl Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorės Ilonos Šaparauskienės atleidimo iš pareigų prieš terminą, praradus Lazdijų rajono savivaldybės tarybos pasitikėjimą" projektą balsavo 16, ,,prieš" - 9 tarybos nariai.

 ,,Niekada nebuvau ir nemoku kovoti politiniame ringe, - dar praėjusią savaitę išplatino pranešimą savivaldybės administracijos direktorė I. Šaparauskienė, atsakydama į jai pareikštą nepasitikėjimą. - Buvau, esu ir išliksiu žmogus, nuoširdžiai ir sąžiningai dirbantis savo darbą. Gal todėl apmaudu ir skaudu dėl 13 tarybos narių pasirašyto rašto. Pasirinkimas reikšti nepasitikėjimą artėjant savivaldos rinkimams yra suprantamas. Akivaizdu, kad šis teikimas yra ne kas kita, kaip teikimą pasirašiusių tarybos narių konkretus žingsnis –  didinti savo įtaką ir susidaryti galimybes sėkmingiau dalyvauti artėjančiuose savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose.

Galiu įsivaizduoti jų desperatišką norą siekti valdžios, tačiau negaliu leisti skleisti melą ir šmeižtą, kuris paliečia ne tik mane, bet ir visą savivaldybės komandą, su kuria visus tuos metus sąžiningai, neskaičiuodami nei valandų, nei energijos dirbome mūsų kraštui. Rašte išvardinti punktai meta neskaidrumo šešėlį ne tik man kaip savivaldybės administracijos direktorei, bet visai administracijos komandai".

,,Jokiems kaltinimams pagrindo nėra. Tai - politinis sprendimas", - baigiantis tarybos posėdžiui akcentavo merė A. Miškinienė.

Lzvaigzde.lt inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Na dabar kai kas jau galės ramiau miegoti. Įdomu,kas bus sekantis!?

Pati merė

Visų laukia ta pati pabaiga ...Džiaukitės ,kad sveiki , kad nieko neskauda ir neskaudinkit vieni kitų ...

Thanks for finally writing about > Komentuoti | Lazdijų žvaigždė < Loved it!<br> <br> <br> <br> Here is my blog; <a href="https://topxbases.blogspot.com/2022/05/blog-post_73.html">Jeff</a>

Neskaniai atrodė skyrių vedėjų su seniūnais kreipimasis. Priminė sovietmetį, kai ištisi darbo kolektyvai smerkė ,,supuvusį kapitalizmą". Viską užviršijo kultūros Sujeta. Priežastys nepasitikėti tikrai rimtos ir svarios. Tik gaila, kad nukentėjo iešmininkas.

O aš stebėjau kad kai kurie medikai darbo metu posėdį komentuoja turbūt pacientų nėra?

Velti savivaldybės darbuotojų į savo asmenino politinio posto reikalus tikrai nereikėjo, jie čia silpnoji pusė,gėda dangstytis už darbuotojų švarko skvernų. Bet gėda pas jus svetimas jausmas, tai irgi nėra labai blogai. Ačiū už darbą, už pastangas 10 balų, visa kita labai silpnai buvo

Pagaliau ateina atpildas. Nė vienam žmogui nervų sugadino pati atleisdama iš pareigų. O kiek įstaigos vadovų atleido merė. Vieną įstaigos direktorę merė atleido, kaip praradus pasitikėjimą. Viskas grįžta atgal. Šaunuoliai opozocija. Neilgai ir liko merei. Nes taip elgtis merei buvo negalima.

Už merės klaidas paaukota direktorė. Gėda mere, kad taip savo bendraminčias išduodate.

Merė neturi gėdos ir sąžinės jausmo.

Tikrai tiesa. Blogis grįžta blogiu. Gal dabar supras kito skausmą kai pačiai vilko bilietą išrašė. Šaunuoliai opozicija.

O ateis eilė ir eismai gana jau tokio pasipūtimo ir nesiskaitymo.

Tikrai ateis ir merei laikas. O gal dar prieš laiką.

Pritariu, kad merės suorganizuotas masinis direktorės palaikymas atrodė daugiau nei tragiškai.

Normalioj valstybėj palaikymas vadovo yra normalu. Pas mus vieni kitus tik ėdam , skundžiam ir išduodam, tą parodė šiandiena.

health blog sponsorships<br> <br> healthcare content writing jobs remote<br> <br> beginner affiliate marketing tips and tricks<br> <br> passive income ideas<br> <br> <br> <br> My blog post :: <a href="https://forum.myumunna.com/community/community/profile/jeremiahmccrack/">health blog income generation</a>

Ausma pati blogis. Ji nuo pat pirmų dienų su pykčiu, kerštu ir neapykanta pradėjo vadovauti. Savo arogancijos ir tuščios puikybės vedama, daug gerų, gabių žmonių už nieką atleido iš pareigų. Buvau susidūręs, žinau. Rašau iš savo patirties. Labai labai tikiu, kad bus atpildas ir jai. Ilona darė tą patį. Puiku, kad opozicija nekreipė dėmesio į Ilonos sriūbavimą.

Neatsistebiu žmonių gebėjimais perkąsti gerkles vieni kitiems, tikri lietuviai...

Dantis už dantį. Gerklė už gerklę. Kaip įauksi taip atsilieps. Nėra ko gailėti Ausmos ar Ilonos. Pjauna ką sėja. O sėja blogį ir neapykantą.

Wow, this piece of writing is nice, my younger sister is analyzing such things, <br> <br> so I am going to let know her.<br> <br> <br> <br> Here is my blog post - <a href="http://classicalmusicmp3freedownload.com/ja/index.php?title=Vente_De_Ciplox_En_Ligne_En_France_Cipro_1000_Mg_En_Vente_Libre">Medikamente ohne ärztliche Beratung</a>

Kam čia normalu sovietinis "viršyninko" palaikymas? Kiek palaikytojų iš baimės tai darė?

Bus kitas direktorius/ė ir vėl losit kad blogas ir panaš.. Toki mes Lietuviai esam.

Niekuo čia neišsiskiriame iš kitų tautų. Tiesiog tokia yra politika, o į ją niekas varu nevaro. Taigi turėjo Ausma daugumą, bet "pasistengė" ir liko mažumoje. Tai kas čia kaltas?

Tai argi čia dėl blogo darbo ja atstatė, ir labai įdomu kokius kalnus čia nuvers naujai atėję, gi rinkimai jau už keliu mėnesiu, o Ilona man atrodo tikrai padorus žmogus

Labai jau marga komanda susivienijo, pažiūrėsim kas bus toliau…

Manau dėl šios situacijos kaltę turėti prisiimti rajono galva. Turi vienyti, o ne skaldyti, kas buvo matoma visos kadencijos metu. O palaikė manau "numylėtiniai"

For newest information you have to pay a quick visit web and on web I found this web page as a most excellent site for newest updates.<br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my blog post - <a href="http://aluxwheel.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=107263">evista disponible sur ordonnance</a>

O dabar per kitą posėdį bus merės eilė, lai tik pabando skirti išeitines...

paskaičiau šiandien Danauskienės straipsnį ir per feisbuką kaip pamačiau kad pagrindinis gynėjas direktorės Sujeta pasidarė net baisu iki ko nusirito valdantieji. Ant kiek žmonės nesuvokia ką daro, kad tik dar labiau tai direktorei kenkia.

O Va ėmė ir ,,išpirdolino,, ir papūski jiems į uodegas,nors tiek daug ,,dirbai,,,bet kodel nepasisakai kiek ir priedu gavai. Neverkauki-sužadetinis išlaikys.

Miškinienės valdžia subyrėjo į šipulius. Turėjo pati suprasti, kad tai ne vaikų darželis.

Laukit laukit tuoj ateis Margis vėl pradės viską renovuot ir stovės kaip stovi tuščios mokyklos o vienas mūšis tai dar ne laimėtas karas. Dabar pažiūrėsim ką sugeba direktorės pavaduotojas šitaip norėjo šitos kėdės.

Vakar stebėjau Tarybos posėdį pamačiau naujá cirká Lazdijuose,kai verkimu graudino tarybos nariú širdis,kad poste paliktú ilone.Išvada:panašu kaip Šiaurės Korėjoje tauta apverkia savo vadus.Sarmata verksniams, bet tuojau lys be muilo kitiems,nes neturi sarmatos jausmo…..

Vat ir atsisuko lazda kitu galu....skundike...norejai kad mane atleistu bet pati atleista...taip tau ir reikia

O Beniulis net neužstojo Ilonytės, žodžio neišlemeno nes jam dzin, nes jau nupirdolintas nuo visur. Taigi vėl prašėsi pas karbauskį sugrįžt, bet tas pasiuntė į keturias puses

Tokio cirko, koks vakar vyko Lazdijuose niekur neregėjau, nebent Kalvarijoje, kur dabartinis naujos įstaigos, kuri kaip ir dar neveikia vadovas pasiuntė visus tarybos narius, kur Ukraina pasiuntė Rusu laivą. Administracijos darbuotojai suvaromi paverkti, kaip mums gaila direktores, o įstaigų vadovai pasirašo kažkokį užtarimą, kuris turėtų politinio pasitikėjimo žmogų palikti darbo vietoje. Pirma tai eiliniai darbuotojai ir tuo labiau įstaigų vadovai neturi jokios teisės kištis į politiką, kadangi pastarieji apskritai yra pavaldūs tarybai ir išreikštas daugumos nepasitikėjimas direktore jų yra politinis sprendimas. Verkimas ir tas sukeltas cirkas posėdžio metu, buvo kažkoks absurdo teatras. Antra merė turėtų suprasti, kad toks daugumos žingsnis realiai yra nepasitikėjimas ir ja pačia, nes be jos žinios direktorė nieko nedarė pagal išvardintus nepasitikėjimo punktus. O pažiūrėjus į visą kadenciją kas buvo daroma Lazdijuose, tai realiai nieko ypatingo. Piešiniai, žmonių atleidinėjimas, konkursų skelbimas, eilinių darbų viešinimas kaip didžiausias atliktas projektas ir pan. Nesusitvarkė moterys su valdžia, nesusitvarkė su savo ambicijomis ir su savo arogancija. Lazda turi du galus. Kaip murgdė su purvais pono Margelio komandą, kuri nuveikė rajono labai daug ir ne karta buvo ir dabar įvertinta, taip dabar nusmuko visas rajonas į patį dugną.

Baisiausia kaip kišasi švietimiečiai į politiką. Gi turi jie vaikus ugdyti, o ne politikams lankstytis.

o jau koks baltas ir pukuotas buvo Margelis su komanda ....staciai prie zaizdos deki,bet blogai tai,kad zmones pamena dar -kai net valytoja isdarbinti reikejo palaiminimo ir dabartinis paminklas pasienyje-Naujuju Vasiuku paukstynas

O dabar A. Kirsnoj valytojoms įsidarbinti konkursas buvo. Taigi netriesk čia nesąmonių.

A.kirsnoj valytoja pno mgato žmonos giminaitė ir ką ?buvusią valytoja kuri aktyviai dirbo pirmyn paaukštino pareigose ? Ir suprask kad gudrus.

bet tai kiek etetų buvo prie Margelio ir kiek dabar visur sumažinta. Tai nei darbinti nereikia. Kad ir mažai apmokamą darbą gaudavo prie Margelio, bet žmonės dirbo, o ne iš pašalpų gyveno. O dabar gi taupo. Tik kur nereikia tai taškosi pinigais.

Aš siūlau Danauskienę į administracijos direktores.

Danauskienė Lazdijų gėda, būtų gerai kad keltų kažkokias problemas, bet viską daro taip, kak atrodo Lazdijuose vieni durniai gyvena

Administracijos direktorei dar reikia ir aukštojo išsilavinimo, šia bet kokia boba iš Papalazdijų kaimo nepraeis

Ateis Margelis, bus kaip Rusijoj viena partija, viena nuomonė, visi patenkinti, kur dingsi, einam link to, tik visokie perversmo organizatoriai atsidurs šiukšlyne, vėl eis avių ganyt...

Arūnai Sujeta, eikit dirbt, o ne darbo metu komentarus rašinėt internete. :)

o kaip su abrukais ir paukstynais,uzdarytais kulturnamiais ir mokyklomis....ai cia ne jisai ,cia siaip sau ....o kur jo klapciukai isigaleje Lazdijuose ir terorizave zmones....ko gero dar komentarus raso .....blogai kaip pamirstama istorija,tada ji linkusi kartotis

Sauliukas kaip pasikuis tai manau ras ir pas ponias ir paukštynų ir visko

Kažin ar jis sugebės kuistis? Greičiau pats apsikuitęs sėdės!

oi sugebes tik nesukit del jo galvos