I. Šaparauskienė: desperatiškas noras perimti valdžią nestebina, bet šmeižti kolegų ir savęs negaliu leisti

Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorė I. Šaparauskienė: „Skaudžiausia yra tai, kad visi opozicijos teikime surašyti „argumentai“ yra nepagrįsti ir melagingi.“

Šių metų rugsėjo 13 dieną savivaldybės merę pasiekė trylikos Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narių opozicionierių (ir ne tik) pasirašytas teikimas dėl mano atleidimo iš pareigų prieš terminą, praradus Lazdijų rajono savivaldybės tarybos pasitikėjimą. Atitinkami tarybos nariai reikalavo sušaukti neeilinį tarybos posėdį. Vėliau parengtame atitinkamame sprendimo projekte siūloma mane atstatydinus savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas pavesti eiti mano pavaduotojui Sauliui Petrauskui.

Niekada nebuvau ir nemoku kovoti politiniame ringe...

Ilona Šaparauskienė, Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorė

Išsamus I. Šaparauskienės pareiškimas visuomenei - naujausioje „Lazdijų žvaigždėje“ (2022-09-23).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Grynai rusiškas varijantas - mes ginamės mus puola vakarai. Gerb. Ilona neklaidinkite žmonių, tarybos nariai kalba apie nepasitikėjimą, Jūsų postas yra politinio pasitikėjimo.

Gausus viduriavimas ant visos Lietuvos...

Puiku, Ilona. Gausi ko nusipelnei. Niekas gero žodžio apie tave neištirta. Mažai ašarų žmonių išgėrei? Kiek žmonių atleidot su ausma ir ėdėt už nieką? Neskaičiavai? Dabar turėsi laiko prisiminti tikrai. Gaila, cibulskienė į pensiją iščiuožia. Nebus kam paliept. Nors ta glušelė buvo. Abiems, kartu, gero vėjo.

Oi,Ilone,daug kam pakakinai,bet atéjo ir tau atpildo valanda ir nevaidinki,,nekaltos,,mergeles per daug su savo patrone leidai sau.

Šlykščiausias politikas tai benulis pats tiek laksto ir visiems skalambija kokios jos gyvatės ir kaip jų atsikratyt reik. Didesnio veidmainio papildančio demokratus nėra.

Ir sitiems, "teisiniams atsakymams ", reikėjo advokato kontoros, uz 10000.00 eur is musu mokesciu mokėtojų kišenes, paslaugų ?!?!? Jus rimtai?!?@?!?

Turi prisiimti atsakomybę ir Sauliukas, net labiau vertas nušalinimo. Visiškas O.

Ką tas p. Sauliukas darys? Jau visai rajonui šakės! Buvo protinga direktorė ir ta neišsibuvo. Kas ten tokie toj taryboj sėdi? Tik pjaunasi ir nori, kad rajonui blogiau būtų. Ar jiems rūpi paprasti žmonės? Kai ateis rinkimai tai vėl skambins ir prašys už juos balsuoti.

Aš manau, kad problema miškinienė. Nu išėjo konservatoriai, galvojau gal jų bėda, bet kad jau ir socdemai su liberalais kelia bangas. Tai manau Vardan Lietuvos šaika problema.

Išeina visi, nes merė su direktore vogt neleidžia

Ilona, atėjo ir tau atpildo diena

Kuo mažiau tokių "Vardan lovio"

Nu kitas direktorius mažiaus taškys pinigus ant kvietkų, vizualizacijų, suvenyrų iš turizmo centro, švenčių ir maisto produktų administracijos renginiams.

o prie ko čia šmeižtas ant kolegų. Apie juos nei žodžio nieks nesakė. Bet jau čia miškinienės mokykla sakyti oi kaip bus blogai žmonėms.

Taigi turizmo centre ar ne buvusio mero giminaitės vyras vadovauja?

Taškys tik iš knygynėlio, tiksliau į knygynėlį

Pagaliau atėjo ir furijoms atpildo valandos….

Ne taryba, bet durnių laivas. O dabar dugnan tiesiu taikymu.

Nu visi vienodi . Artėja rinkimai ir kokį pavyzdį rodo rinkėjams ir jie nori kad už juos kas balsuotų nematau nieko tinkamo į merus.

Visiškas chamizmas, kai įsivaizduoji, kad dirbi UABe ir gali dergti visus. Aš nekalta, kalta opozicija. Jeigu tu nesugebi dirbti komandoje su tarybos nariais vadinasi negali būti politikoje ir užimti politinio pasitikėjimo posto. Galvojau, kad Šaparauskienė protingesnė, reikia abiem su Miškiniene turėti savigarbos, prisiimti atsokomybę. Nesugebėjimas bendradarbiauti su tarybos nariais, su kitais, privedė prie dabartinės situacijos. Gėda ir lauk tokius vadovus.

Truputį istorijos: pirmiausia į posėdžius vienas tarybos narys eiti nustojo, kad jo firmelei šaligatvių tiesti, tiek kiek norėjo, neleido, paskui užpyko kitas, kad jo graiderio nepaleido, vėliau užpyko dar vienas koalicijos partneris, kad žmonai darbo savivaldybėj nedavė (nors pats irgi administracijai vadovauja), tai kyla klausimas, kam dirba tarybos nariai ir kieno jie išrinkti?

Tipo užpyko trys, bet jų yra 25. Tas pats Benius susiriesdamas keikia jas.

Tik tiek ir tesugebėjot išvardint griekų. Na o ponios susidarbino gimines, vaikystes, jaunystes drauges ir partiečius.

O Artūro giminės dar ir dabar dirba Ausmos klaida kad neišlaikė, todėl dabar pati gali išlėkt, nors dar laiko turi....

Ká nusipelnei tai ir gausi už,,nuopelnus ,,atleistū nekaltai darbuotoju ašaros virs džiaugsmo ašaromis,o tu galėsi buhalteriauti ūkininkui.

Ká nusipelnei tai ir gausi už,,nuopelnus ,,atleistū nekaltai darbuotoju ašaros virs džiaugsmo ašaromis,o tu galėsi buhalteriauti ūkininkui.

Daug džiaugsmo iš to nebus. Sauliuko būrys, vis demonstruojantis savo naujo nario- šrekučio veiduką, nesusivokia visiškai kokiam š.. įlipo.

Prasidėjo speciali operacija dėl ,,kilnaus" tikslo-pakirpti valdančiųjų sparnus. Vyksta dalinė tarybos narių mobilizacija-samdinių visada atsiras, pasak mūsų tautiškos giesmės autoriaus V. Kudirkos , dėl trupinio aukso, gardaus valgio šaukšto".

Kažkaip labai negražu pirmai visi išdavė Margelį dabar vėl prie Margelio limpa, Bet gi Saulius amžinas kandidatas i merus ir tikrai jis juo nebus. Gal tyliai sėdėtų prie Ausmos ir lauktų pensijos...

Nu ką ponai pradedam taupyti miesteliuose kur yra dvi bibliotekos paliekam po vieną, kaimuose kur nėra mokyklų uždarom visai. Sutaupysime, juk dar margelis tam ruošėsi uždarinėjo bibliotekas ir mokyklas t.į. įsteigė mobilią biblioteką kuri aplankytų kaimus kur nėra bibliotekų. Nuo pirmadienio pradedam.