VšĮ Lazdijų ligoninės gydytojų gretas papildė gydytoja akušerė-ginekologė

Moterys skirtinguose gyvenimo etapuose susiduria su įvairiomis ginekologinėmis problemomis, kurias išspręsti labai dažnai pavyksta pasitelkus gydytojus profesionalus.

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad VšĮ Lazdijų ligoninės kolektyvą papildė gydytoja akušerė-ginekologė Donata Saulė Wojczulis, kuri teiks antrinio lygio ginekologines paslaugas nuo 2022 m. rugsėjo 16 d.

Gydytojos darbo patirtis: nuo 2018 m. dirbo Vilniaus universiteto Santaros klinikų Akušerijos ir ginekologijos centre, Nacionalinio vėžio instituto Ginekologijos skyriuje, Respublikinės Šiaulių ligoninės Akušerijos ir Ginekologijos skyriuose, Klaipėdos universitetinės ligoninės Akušerijos-ginekologijos departamente, stažuotės su Erasmus+ programa užsienyje (Vokietija). Nuo 2020 m. dirba regioninėje Telšių ligoninėje, o nuo 2021 m. Klaipėdos universitetinės ligoninės Gimdymo skyriaus gyd. akušere-ginekologe.

Gydytoja akušerė-ginekologė Donata Saulė Wojczulis nuoširdžiai ir su empatija gydys ir konsultuos ginekologinių ligų diagnostikos ir gydymo klausimais, teiks dienos chirurgijos paslaugas. Taip pat moterims bus siūloma dalyvauti ligų prevencijai skirtose programose bei atlikti reikiamus ir profilaktinius tyrimus.

Registruojantis yra reikalingas šeimos gydytojo siuntimas. Pacientėms, kurios neturi šeimos gydytojo siuntimo, gali būti suteikta mokama konsultacija.

Konsultacijai pacientės kviečiamos registruotis telefonu (8 318) 51552.

Lazdijų ligoninės inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Valio. Puten krapštant naujasss

TIK lAZDIJUOSE IR REIKALINGAS SIUNTIMAS PAS GINEKOLOGA. NIEKUR NEREIKIA TOKIOS NESAMONES

Gal gali kas man atsakyti. Ar yra mokama paslauga UAB Lazdijų sveikatos centre pas ginekologą?

Jeigu esate Lazdijų rajono savivaldybės gyventoja, esate drausta PSD ir esate prisrašiusi prie bet kurios Lazdijų rajono savivaldybės pirmines sveikatos prežiūros paslaugas teikiančios gydymo įstaigos, tuomet UAB " Lazdijų sveikatos centro" akušerio-ginekologo sveikatos priežiūros paslaugos yra nemokamos :) Ir kaip viename komentare yra rašoma, kad " tik Lazdijuose reikia siuntimo" tai dėje, visoje Lietuvoje yra reikalingas šeimos gydytojo siuntimas pas bet kuriuos sveikatos priežiūros specialsitus ar tai būtų akių ligų, ar tai būtų LOR ar tai būtų akušeris-gineklogas, kardiologas, pulmonologas ar kitas sveikatos priežiūros specialsitas. Mokėti už paslaugą turėsite dvim atvejais : jeigu esate nedrausta PSD ( nemokama yra tik pirmoji būtinoji pagalba) ir/ar jeigu Jūsų SPĮ yra ne Lazdijų rajono savivaldybėje ar nepriklauso tam pačiam TLK regionui. P.S. siuntimo nereikia, jeigu kreipiatės privažiai ir norite mokėti už akušerio- ginekologo suteiktą sveikatos priežiūros paslaugą ir jeigu ta įstaiga į kuirią kreipiatės nėra sudariusi sutarties su VLK, o jeigu sudariusi sutartį su VLK tuomet su šeimos gydytojo siuntimu paslauga turi būti suteikta nemokamai, nebent Jūs norite paslaugų kurios nėra įtrauktos į valstybės kuompensuojamų paslaugų sąrašą ( brangesni tyrimai, kitas ištyrimas ir kt. :)

<A HREF='https://arendamikroavt199.ru'>Аренда микроавтобуса в Москве</A>

Puse svieto apleke ir atrado Lazdijus,aisku kas cia per paukste..

Kas čia per komentatorius proto dangoraižis komentuoja , įdomu kokios srities specas ar specė esat

We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.<br> <br> Your site offered us with valuable info to work on. You've <br> <br> performed an impressive process and our whole community might be <br> <br> thankful to you.<br> <br> <br> <br> Take a look at my web page: <a href="https://cbdplus.blogspot.com/2022/02/where-do-you-put-discount-code-on.html">High Quality NFTs: Where do you put the discount code on furniture123? How do I use a manufacturer coupon on Walmart com?</a>

Jo majo taigi šiandien jau rugsejo 20 o rašo ,kad teiks paslaugas nuo 16d.tai jau teikiama paslauga.