Vėl teikiama A. Miškinienės kandidatūra: „Vardan Lietuvos“ sąskrydyje prie Dusios - ir kandidatų į merus aptarimas

Šiemet įsteigta Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ rugsėjo 3 d. subūrė bendrapartiečius ir jų šeimos narius į pirmąjį sąskrydį. Lazdijų rajone vykstančiame renginyje aptarti ne tik artėjantys savivaldos rinkimai, diskutuota Lietuvos ir jos žmonėms aktualijomis, bet ir stiprinta komandinė dvasia.

Sąskrydžio dalyvius pasveikinęs Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininko Saulius Skvernelis atkreipė dėmesį į tai, kad partija dar tik yra kūrimosi procese, steigiasi jos skyriai, todėl visi  jos nariai turi egzaminą, kurį reikia išlaikyti – suvokti, kad svarbiausia yra bendras mūsų visuomenės interesas, formuoti komandą dėl vieningų tikslų.

„Laikas bėga labai greitai. Prieš metus nebuvo net mūsų frakcijos Seime. Visi kartu su jumis metų pradžioje įsteigėme partiją. Kartu su jumis tai padarėme per tris mėnesius. Šis įvykis buvo pirmas žingsnis į mūsų bendrystę. Tačiau dar tik pradžia, neįrodėme, ko esame verti. Mūsų darbas bus įtikinti žmones, gauti jų pasitikėjimą. Partijoje yra daugybę žmonių, turinčių didelį potencialą ir tai reikia išnaudoti.  Drauge turime bendrą viziją valstybes labui ir galime ją įgyvendinti. Mūsų organizacija kuriama ne vieneriems metams, o dešimtmečiams. Būkime tvirti, stiprūs ir kurkime tokią bendruomenę“, – kalbėjo S. Skvernelis.

Dalyvius taip pat pasveikino šios partijos pirmininko pavaduotoja, Lazdijų rajono merė Ausma Miškinienė, kuri nuoširdžiai džiaugėsi, kad sąskrydis vyksta Lazdijų rajone. 

„Pirmasis partijos suvažiavimas vyko prie Baltijos jūros, pirmasis sąskrydis – prie Dzūkų jūros. Šiandien visiems ypatinga diena. Turime unikalią galimybę pažinti vienas kitą, pasidalyti patirtimi ir likti vieningiems. Aktyvus politinis sezonas prasideda. Sėkmingi artėjantys rinkimai bus tada, jei mes išliksime tikri, išmintingi, vieningi ir įgiję žmonių pasitikėjimą. To visiems ir linkiu“, – sakė A. Miškinienė.

Sąskrydžio metu partijos nariai dalyvauja įvairiose diskusijose, sportinėse veiklose, bendrauja su kolegomis iš kitų Lietuvos miestų ir rajonų. Renginyje taip pat pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp šios partijos ir Jaunųjų demokratų sąjungos, vienijančios aktyvius jaunus žmonės iš visos Lietuvos.

Aptarė kandidatus į merus

Sąskrydyje Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ politinei tarybai pristatyti bei aptarti skyrių siūlomi net 33 partijos kandidatai į savivaldybių merų rinkimus. Pažymima, kad tai nėra patvirtinti kandidatai. Dėl jų savo žodį dar tas partijos valdyba, kuri rugsėjo viduryje tvirtins galutinį kandidatų į merus sąrašą.

Kaip jau skelbta anksčiau, į didžiųjų Lietuvos miestų merų rinkimus skyriai siūlo šiuos kandidatus:  Vilniaus miesto – šios partijos pirmininko pavaduotoją, Seimo narį Luką Savicką, Kauno miesto – šio skyriaus pirmininką Gintautą Labanauską, į Klaipėdos miesto – šio skyriaus pirmininką, buvusį Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorių Artūrą Bogdanovą.

Marijampolės mero rinkimams šios savivaldybės skyrius siūlo Seimo nario Kęstučio Mažeikos kandidatūrą.  

Tarp kandidatų yra ir šiuo metu mero pareigas einantys partijos nariai. Neringos skyrius šios savivaldybės mero rinkimams siūlo Darių Jasaitį, Lazdijų rajono mero rinkimams teikiama Ausmos Miškinienės kandidatūra, o  Šilutės rajono mero rinkimams – Vytauto Laurinaičio.

„Džiaugiuosi, kad sėkmingai vyksta kandidatų teikimas artėjantiems merų rinkimams. Nors dar tai tik pradžia, mums svarbu užtikrinti sklandų pasiruošimą, padėti skyriams tinkamai organizuoti savo veiklas, taip pat informuoti visuomenę apie mūsų galimus delegatus minėtuose rinkimuose“, – teigia Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininko pavaduotojas, partijos rinkimų štabo vadovas Lukas Savickas.

Kitose savivaldybėse siūlomos kelti šios kandidatūros: Šiaulių miesto – Asta Lesauskienė, Klaipėdos rajono – Edmundas Zbarauskas, Panevėžio miesto – Rimantas Narkūnas, Alytaus miesto – Valerijus Vencius, Palangos miesto – Jonas Kubilius, Šiaulių rajono – Ada Grakauskienė, Panevėžio rajono – Petras Nevulis, Alytaus rajono – Rasa Vitkauskienė, Kėdainių rajono – Paulius Aukštikalnis, Kalvarijos rajono – Karolis Babeckas, Kaišiadorių rajono – Dalia Bagdzevičienė, Vilkaviškio rajono – Valentinas Gražulis, Šilalės rajono – Donatas Grigalis, Prienų rajono – Loreta Jakinevičienė, Ukmergės rajono – Jolanta Keburienė, Mažeikių rajono – Rolandas Klemenis, Plungės rajono – Jonas Mockūnas, Radviliškio rajono – Ernestas Mončauskas, Jurbarko rajono – Liudmila Norkaitienė, Kupiškio rajono – Modestas Puišė, Utenos rajono – Eimantas Puodžiukas, Telšių rajono – Vilma Šakienė, Pasvalio rajono – Neringa Trinckienė, Anykščių rajono – Sonata Veršelienė, Trakų rajono – Vytautas Zalieckas. 

Demokratų sąjungą „Vardan Lietuvos“ sudaro daugiau kaip 3000 žmonių. Jos skyriai jau veikia 45 savivaldybėse. 

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pranešimas 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Jau užteks Lazdijams! Be šansų! Tik už Margelį!

Užteks to Margelio. Jau turėjom ir ne vieną kadenciją.

Margelis ir nuvarė rajoną su savo knygynėliu. Buvo kelis kadencijas gana jau jam. Leiskim Ausmai dar vieną kadenciją pabūt padirbt.

Nesąmonė. Asma su savo vištų būriu nesugeba tokio darbo dirbti. Parodė jau kiek bėdų pridarė. Prie Margelio būtų viskas buvę įrengta ir pamiršta.

Taip,taip, visi merai "auksiniai",kol byra europiniai pinigai,tuo ir pasakyta...

Durnele, Margelis per visas kadencijas negalėjo nusiaubti rajono, kaip Miškinienė patuštins rajono biudžetą su viena vaikų žaidimo aikštele Lazdijų parke. 450 000 su viršum EURŲ.

Užteks tik už Grazuleviciu jeigu cirkas tai cirkas organizujam renginį Lazdijų parke ir keliami Grazuleviciu kandidatų į merus

Už Grazuleviciu ! Už bitę !

Teisybė. Jei jau už Ausmą, tai geriau už bitę...o kuo skiriasi. Ausma grot ir dainuot nemoka. O bitė tokių nesąmonių kaip Ausma daro, tikrai sugebės. Žiūrėkit, dainuoja apie pievas ir gerai.

Teisybė, tik už Margelį. Ausma tegul eina kur toliau nuo šio krašto. Benius tegul išveža. Atsivežė, Lazdijams nelaimę, tai tegul ir išveža dabar.

Excеllent blog right hеrе! Additionally your web site quite a bit up very fɑst!<br> <br> Whhat web host aare yߋu the uѕage of? Can I get your affiliate hyperlink on your host?<br> <br> I desie my wеbsite loaded up aѕ fast as yours lol<br> <br> <br> <br> My website :: <a href="https://www.seawayads.ca/user/profile/301245">아이러브밤</a>

affiliate marketing training for beginners<br> <br> herbal supplement affiliate program directory<br> <br> medicinal herb affiliate programs<br> <br> health insurance jobs from home<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my page pharmacy affiliate blog - <br> <br> https://freedomentrepreneursconference.com/blog/index.php?entryid=52536

Where to buy affordable illegal diabetes medications online?<br> <br> Order Januvia online without prescription for diabetes<br> <br> I need a fix of Metformin, but I don't have a prescription and I <br> <br> don't want to wait Online Januvia Deals for diabetes Treatment<br> <br> <br> <br> Here is my webpage - <a href="http://www.zian100pi.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=316934">Cheap diabetes medication</a>

Tik už Artūrą Margelį

Margelis=putinas

Už naują kandidatą

,,tik už lukašenką"

Ausma turėtų pristatyti visą savo komandą , dabarnieko nematyti tik ji viena. O kur jos palaikymo komanda? Kur jos partijos tarybos nariai? Nors pastebima kad visas protas jau nuo pirmyn pasitraukė tik liko keletas nepraustaburnių . Gal laikas ir pakeist ką nors prieš rinkimus. Sekmės Ausmai ir visai jos komandai.

Ausma o ką savivaldybėje dirba P. Varnelienė ir ponas Pilvinis ? Kažkodėl apie jų darbus nieko negirdėti ?

Venskutė (kurausk) su Siga ir Ilona visa jos komanda.

Venskutė (kurausk) su Siga ir Ilona visa jos komanda.

Gerbiu poną Salatką, Klėjų ir kitus kurie praradę darbą savivaldybėje tuoj darbus gavo kad ir nemūsų savivaldybės įstaigose, tik va buvęs meras ar neieškojo ar nerado darbo o laukė 4 metus vėl išsvajotos mero kėdės? Verta Pamąstyti?

Už Kurausk-venskutią. Jai ir raikia pabuc prie LOVIO.

Reikėtų paviešint naują Veisiejų žiurkiagalvį komentatorių- Veisiejų celofaną. Viskam yra ribos.

Ausma parodyk duris tiems kritikams jei nepatinka tegu mauna nepakeičiamų nėra liko tik nepakeisti.

Tai čia komentarai,ar subinlaižių konferencija?

Kaip paskaitai komentarus viešojoje erdvėje, net baisu darosi kai komentuoja merę ar direktorę savivaldybės įstaigose dirbančių artimieji, nejaugi jie antiek buki ir nesupranta kad padoru būtų jei jų artimieji paliktų valdiškas kėdes o paskui komentuoti. Dabar patys sėdi ir laukia turbūt kol merė pribus su direktore ir pravaikys .

fitness affiliate programs for bloggers<br> <br> work from home jobs for it professionals<br> <br> Best supplements affiliate programs for beginners<br> <br> blogging for profit<br> <br> <br> <br> Stop by my web page: <a href="https://demo.paganprideofeasttn.org/community/profile/josefm995258750/">drug affiliate programs</a>