J. Stankevičius: nėra kuo didžiuotis – darbai dar nebaigti

Rajono valdžia labai mėgsta girtis neatliktais darbais. Nuotraukos labai gražiai atrodo, tačiau jos neatitinka realios situacijos.
Dar vienas nuviliantis pavyzdys – Baltajo ežero pakrantės (ne)sutvarkymas. Nors Lazdijų vicemeras skambiai ir gražiai pristatė ežero pakrantės rekonstrukciją, tačiau realybė visai kitokia.

Iš pradžių buvau nustebęs, kad taip greitai rekonstrukcijos reikalai pajudėjo. Bet nusprendžiau įsitikinti ir pats nuvažiavau „pasimėgauti“ naujai sutvarkyta Baltajo ežero pakrante.

Pripažinsiu, pamatęs nuotrauką dar tikėjau, kad galbūt šįkart valdžia pasistengė, bet... Deja, viskas padaryta atmestinai, atbula ranka, iš reikalo.  

Pakrantėje matyti užpiltas prastos kokybės žvyras su akmenukais, o švaraus, biraus smėliuko, kaip buvo pažadėta, ten nematyti. Kyla klausimas: nejaugi savivaldybė nesurado normalaus smėlio, skirto paplūdimiams? Nematau jokio malonumo žmonėms pasitiesti pledą ir gulėti / sėdėti ant akmenuoto žvyro.

Antras dalykas – įlipti į ežerą skirtas krantas iš abiejų pusių neišvalytas, tinkamai neparuoštas maudymuisi, nešvarus. Įlipti saugiai į ežerą per kairę pusę neįmanoma, nes jis apaugęs žolėmis, krūmais ir t. t., o ką jau kalbėti apie higienos normas...

Galų gale likusi infrastruktūra – suoliukai, persirengimo kabinos, vaikų žaidimų aikštelės įrenginiai – yra blogos būklės, juos reikia pakeisti naujais iš esmės ir nedelsiant.

Šis paplūdimys yra mėgstamas tiek mūsų rajono žmonių, tiek atvykstančių turistų, ypač vasarą, todėl jis privalo būti sutvarkytas ne bet kaip, bet rekonstruotas iš esmės. Turi būti modernus paplūdimys, o ne vietinių gyventojų maudynių vieta.

Iki normalaus paplūdimio dar toli kaip iki Mėnulio. Raginu pasiraitoti rankoves ir pagaliau kibti į darbus – sutvarkyti vienu kartu viską, o ne atmestinai – tik iš reikalo. Tada turėsime šiuolaikišką ir su visais patogumais įrengtą poilsio zoną, kuri džiugins ir lazdijiečius, ir mūsų krašto svečius.

Jonas Stankevičius, Lazdijų rajono tarybos narys (,,Lazdijų žvaigždė", 2022-08-12)

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Joną į merus......

tips for promoting pharmacy products<br> <br> pharmacy affiliate marketing strategies for beginners<br> <br> fitness affiliate programs for bloggers<br> <br> PharmEmpire earn money invite code<br> <br> <br> <br> my blog; <a href="https://tecnologiemusicalidante.altervista.org/community/profile/therese6269296/">data entry work from home</a>

Kas tiesa - tai ne melas. Sovietinė paplūdimio rekonstrukcija.

Heya i am for the first time here. I came across this board and <br> <br> I find It really useful & it helped me out much. <br> <br> I hope to give something back and aid others like you helped me.<br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> Here is my web site ... <a href="https://codepartnerki.blogspot.com/2022/03/blog-post.html">Заработок на партнерских программах</a>

Arteja rinkimai, lenda is krumu visokie ir suprantantys ir nelabai.

Nu kam kam jam tik patylėt....

Joną i merus.

O kas negerai jo straipsnyje? Argi ne tiesa ten parašyta. Turint tokį ežerą miesto teritorijoje ir šitaip apleisti, nesirūpinti, bei neišnaudoti gražios, patrauklios vietos žmonių gerbūviui ?????!!!!!!!!! Tai baisu, gėda ir šeimininko mieste nėra!!!! Ten, sezono metu galėtų įsikurti kebabinė, ar šašlykinė. Kur visi , tiek svečiai, tiek gyventojai galėtų papietauti ar praleisti su šeima laisvalaikį. Vaikų stovyklos galėtų vykti. Mokyti plaukti. Neišnaudojama patraukli vieta!! Petras Valdas atvežė neplauto, su akmenimis žvyro ir giriasi. Gimtadienio dovana...nupušo vyras. Fu, gėda. Arba kita, tipo, rajono valdžia, merė, knygelę foto sesijų pagrindu, išleido. Lūpų dažai raudoni ir šliobių paroda. Mielieji, pažadukai - išrinktieji, parodykit savo sugebėjimus, pažadus ir meilę ne svetimiems, o saviems. Savo miestelio žmonėms. Juk jie, visi patikėjo, kai makaronus kabinos ant ausų. A. Margelis negeras , bet prie jo dar kažkokia tvarka buvo. Paplūdimys jo vadovavimo laikotarpiu atsirado.

Margelis padarė tą papludimi ir kas iš to tuscias buvo niekas ten nėjo ir neis

Ir aplamai, tokius valdus Petrus, arūnas, saulius ar kitokias ausmas, benius pamiršti reikėtų sekančiuose rinkimuose, bet, kad ir kaip jie niekam neverti, vistiek papuls, pagal sąrašą nes pirmame" suole" sėdi, nors ir snaudžia.

Pats laikas jau pirdolinti visiems laikams šitū pasipūtėliu kolicijos šutvę .

Soduose gyvenantys ziuri I ezera ir prieit negali, per visa ezero ilgi tik pora vietu ibrist I vandeni galima.Matyt, kazkas suinteresuotas, kad visi bedziai pasaliais nesitainiotu.Geda.

Koks jis tarybos narys Lazdijų ???? Gyvena Druskininkuose dirba ir ....vietiniam šio miesto laikraštį porina kaip jam gerai kokie žmonės ....tokio mums reikia tarybos nario?

Toks narys iš kurio dar pasimokinti kitiems. Jeigu jau Jonas sakote nekoks, tai kaip Birutė??? Kaip nesigaudo rajono reikaluose, va cia tai gėda....

Sodai privati valda. Ir netaukšk čia nesamonių jei nesupranti. Ten pabandyk ką daryt tai savininkai ant šakių tave pakabins. Viskas pliaže gerai padaryta- krantas nuo žolių išvalytas -svarbiausia. Smėlio galejo išvis nevežti, bet užvežė .Ačiū. O Jonas tai neiną į tą pliažą. Bet Valdą reikia patrolinti ( nes rinkimuose konkurentas bus) tai nuėjo pirmą kart gyvenime. Ir rado baisią bedą-akmenukų . Vaje vaje -blogiau ir būt negali.

Gerb, tarybos nari pasirupink kad Lazdiju jaunimo centras dirbtu nors iki 10 val. vakaro o savaitgaliais ir iki 11 val. Dabar jaunimo centre pridarbinta zmoniu 0 Jaunimo centras dirba pirmadienį – ketvirtadienį nuo 10.00 val. iki 19.00 val. penktadienį nuo 10.00 iki 17.45 val. Tikimes centras dirbs ilgiau. Ir kas dirs Budviecio kaimo bibliotekoje , ar bus konkursas?

Jonai tikimes pasidomesi, tai mazas zingsnelis tau link mero posto.

Tikrai tiktų į ,,merus''. Nuo aukščiausio lygio kontrobandisto (cigarnyko) iki mero. Puikus rusiškas varijantas

Gal tik pasakymas , kad "rekonstruota" daugeliui užkliuvo, būtų pasakę, kad pašalinti nusidėvėję paplūdimio įrenginiai ir nebūtų ko diskutuot. Lyg viena krūva žvyro būtų didžiausia Lazdijų bėda. Diskutuokit, kaip gyventojams padėt išgyvent artėjančią krizę ir sunkią žiemą.

Jo ,,primuilino,, pasaku, o dabar dar toliau muilina smegenis rinkejams su savo vizualizacijom eismos koalicija.Jonai, eik į merus .

Jo jo išsirinkot vieną iš Vilniaus, dabar išsirinkit kitą iš Druskininkų, tai Lazdijai tikrai klestės.

Jei ką Ausma vietinė mūsų rajone gimus ir augus. Jūs turbūt sumaišyti su kitais kandidatais. Tik už Ausmą , prabalsuojam feisbuke ir nevaidinam gudručių kurie laikus spaudžia visiems.

Na ir kas vietinė. Bet neapykantos ir pykčio pritvinkusi žmonėms. Pletkų klausosi, o savo proto neturi. Kam ji tokia reikalinga. Nesugeba dirbti. O vaidint tegul pas skverniuką vaidina protingą. Artūrą rinksim. Ir tik Artūrą.

Artūras pletkų nemažiau klauso. Jau buvo užtenka . Matom kas prie jo prilipę buvo , tegul pasiilsi.

Hey! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 3gs!<br> <br> <br> <br> Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your <br> <br> posts! Carry on the superb work!<br> <br> <br> <br> Look at my blog post - <a href="https://www.sowintheword.org/PrayerZone/viewtopic.php?id=802">yoga practice</a>

Erdves prie vandens telkinių, žinoma, reikia tvarkyti bei prižiūrėti, bet ne taip taip skubotai ir chaotiškai, kaip šiuo atveju - reguojant į eksmro šalininkų suburtos ale ne politinės fb grupės kritiką. Tiesiog graudu stebėti kaip eksmero sūnaus draugelis ir, tikriausiai, būsimas kandidatas į tarybą artmiausiuose rinkimuose, likus pusmečiui iki jų, su keliais buvusiojo padlaižiais staiga praregi: kiek daug blogio aplinkui, už kurį, žinoma, atakinga dabartinė valdžia... Įsismarkavus viešinamas ir akivaizdus brokas tų projektų, kurie vykdyti tam pačiam draugelio tėvukui sėdint valdžioje (labai tiktų, beje, tuščias sklypas "greitai ir kokybiškai" pastatytos sporto salės vietoje, byranti savivaldybės administracijos pastato apdaila ir kt.). Grupė ne itin populiari, o didžioji dalis katučių plojančių narių - iš "Pirmyn" bei jiems prijaučiančių gretų. Taigi, tenka paverkšlenti, kad nestojama į grupę ir nesidalijama joje, nes bijoma kažkokio, pusiau mistinio persekiojimo. Dar, kad nesimatytų, jog visa grupė beesanti kelių asmenų veikla, kuriamos nuorodos skelbtis anonimiškai... Dabartinę valdžią yra už ką kritikuoti. Pavyzdžiui, dėl to, kad užuot susitelkusi į realią naudą gyventojams duosiančių projektų nuoseklų įgyvendinimą, blaškosi reaguodama į padrikus, vis labiau desperacijos apimamų ir klasikines juodųjų rinkimų technologijų klišes primityviai kartoti bandančių politinių oponentų "pirstelėjimus".

Nu vienos seniūnės pasižiūrėjus pasidalintus postus tai nei juoktis nei verkti. Suprasčiau jei tai būtų maršistų atstovė, bet gi dabar ji valdžios atstovė, bet matyt toks supratimas. O svarbiausia, kad pritariančių nėra. Tai turėtų susivokti, kad kažką daro ne taip.

Skaityti svetimų postų nepadoru. Nevisi tokie gabūs kaip jūs. Nors matosi tolerancijos nulis.

Labai teisingai pastebėjote, bet tie keli prisiplakėliai supjudys buvusį merą net su tais kurie jam anksčiau padėjo ar už jį balsavo. Žmones skaito ir skiria pelus nuo grūdų todėl net ir dirbtinai pjudomi žmones pagalvos ar verta balsuoti už tą kuris pjudo svetimoms rankomis. Ir dar visi pažystam vieni kitus todėl prieš pildami purvus pasižiūrėkime pirmiausia i save savo praeitį bei savo artimuosius. Ne šventieji puodus lipdo. Todėl prieš pasirinkdami už ką balsuoti pasvarstykime ar vėliau nebūsime žmeižiami, kritikuojami tų už kuriuos balsavome.

Protingi prieš rinkimus draugus renka, kvaili priešų gretas didina......

Tikrai kaip pasiziuri kiek protingu zmoniu pasitrauke is pirmyn supranti kad ten kaskas netaip. keli eks mero tipo draugeliai visus uzgaulioja, praeina net nesisveikina ar taip pasiziuri kad net nesupranti kas jiems yra. Ir taip metai is metu , pradedi galvoti gal zmonems su sveikata negerai , pasiziuri koks menulis ir tada supranti. Zmones prie visu valdziu dirbo , stengesi o va keli kuriems gal valdzios norisi gal postu o gal tiesiog is neturejimo ka veikti tik skalambija.

Man toks tipiškas "Pirmyn" rinkėjas, tai yra toks lazdijokas G. Gražulevičius, jei pažįstat kas. Va, čia yra jų elektoratas, va į tokius ir orientuojamasi...

passive income ideas for stay at home moms<br> <br> virtual assistant<br> <br> affiliate marketing without a website<br> <br> best natural supplements to promote as an affiliate<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my homepage - <a href="https://www.rogerdeakins.com/forums/users/betsey6507/">work from home jobs for teachers</a>