Keturiais nariais sumažės Lazdijų rajono taryba

Vyriausioji rinkimų komisija, rengdamasi 2023 m. savivaldybių tarybų ir merų rinkimams, 2022 m. liepos 28 d. priėmė sprendimą dėl renkamų savivaldybių tarybų narių skaičiaus, reikalingų surinkti parašų skaičiaus ir kandidatų skaičiaus sąraše 2023 metų savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose.

2023 metais renkamų savivaldybių tarybų narių skaičius bei kandidatų skaičius sąraše nustatytas pagal 2022 m. sausio 1 d. Gyventojų registre fiksuotą savivaldybių gyventojų skaičių ir apskaičiuotas pagal 2022 m. rugsėjo 1 d. įsigaliosiančio Rinkimų kodekso 2 str. 4 d. nuostatas.

Daugiausia savivaldybės tarybos narių bus renkama Vilniaus miesto savivaldybėje, t. y. 51, nes šioje savivaldybėje gyvena daugiau nei 500 tūkst. gyventojų. Mažiausias skaičius bus renkamas Birštono savivaldybėje – 15 savivaldybės tarybos narių.

Penkiose savivaldybėse numatyti renkamų savivaldybių tarybų narių skaičiaus pokyčiai, lyginant su 2019 metais nustatytu renkamų savivaldybių tarybų narių skaičiumi. Kauno rajono savivaldybėje bus renkama keturiais, o Neringos savivaldybėje – dviem savivaldybės tarybos nariais daugiau, nei 2019 metais. Kėdainių rajono savivaldybėje bus renkama dviem savivaldybės tarybos nariais mažiau, o Lazdijų ir Pakruojo rajonų savivaldybių tarybose mažės po keturis savivaldybės tarybos narius.

Bendras renkamų savivaldybių tarybų narių skaičius sumažės iki 1498 (2019 metais buvo renkami 1502 savivaldybių tarybų nariai). 2023 metais renkami savivaldybių merai nebeturės savivaldybių tarybų narių mandato, todėl renkamų šešiasdešimties savivaldybių merų skaičius neįskaičiuojamas į bendrą renkamų savivaldybių tarybų narių skaičių. 

VRK inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Jų gali likti koks 11 ar 9 rajone ir mes mirtingieji to net nepajusime. Kam čia reikia 25?

Butu gerai, kad liktu kuo daugiau. Jie puikiai kuria naujas darbo vietas , dar rupinasi rajono suklestejimu.

How to register for free in a supplements affiliate program<br> <br> digital nomad jobs<br> <br> high commission herbal supplement affiliate <br> <br> programs<br> <br> natural health product promotion<br> <br> <br> <br> My blog ... <a href="http://redvirtual.economiafamiliar.gob.ni/groups/struggling-to-find-a-reliable-source-of-income-1450338271/">affiliate marketing basics for beginners</a>

Svarbu, kad neliktų džiunglių merės

Tai tada Didysis Antakis liks. Tu to nori?

Liks su savo vaikais jų draugais ir klasiokais, giminės vėl valdys rajoną. Televizoriai vėl bus perkami knygynėlį, o darbo vietos tik per merą?

Tik ne antakis.

can i earn money from home without any investment?<br> <br> part-time gigs for therapists part-time income ideas for <br> <br> therapists<br> <br> make extra money online as a doctor<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my web site <a href="https://demo.paganprideofeasttn.org/community/profile/wesley73a563773/">nursing passive income ideas</a>

Nu ką Ausma pati kalta sudarbinai Kalvarijokes ir Kalvarijokus, Marijampolines, Alytines dabar ir galės jos už tve balsuoti.Nors girdejau kai kurios jau išsižada draugystes su tavim, apmaudu? o gal dar laiko yra pravaikyk tu jas.

Nesijaudink Anonime. Kaip liaudis nubalsuos, taip ir bus. Nėra žmonių be trūkumų. Būk geras ir pasiūlyk savo kandidatą meruosna.

Na tikrai ne tik dziunglių merė ir antakis lazdijuose yra, tik kažkaip va užsiciklinę visi ties vienu ar dviem. O antakis tvarkėjsi kol nepagadino valdžia, dabartinei pasiekti jo lygį užteko kelių metų. Pasipūtus kaip ožka, rajona į visišką dugną nustūmė. Šiuos du išbandėm, reikia ir kitiems suteikti galimybę, blogiau nebus.

Bet ir ne už klėjų kuris buvo ir su Margeliu ir su Ausma ir suvisais susipyko ir visus išdavė.

Gal greičiau jį dėl savų interesų bei maklių išdavė.

Nežinau kas ką išdavė , bet mačiau krosnoje vėl vos ne už rankinių susiėmę su margeliu laksto. Kažin kaip sužinos senelis Landsbergis ar bus patenkintas?

Matai, žmonės įpratę, kad vienas kitą purvu ir kumščiais.

Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren't loading properly.<br> <br> I'm not sure why but I think its a linking issue.<br> <br> I've tried it in two different web browsers and both show the same outcome.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Here is my web-site <a href="http://www.kiccoltd.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=100120">stromectol recomendado por especialistas</a>

I need to to thank you for this wonderful read!!<br> <br> I absolutely enjoyed every little bit of it. I've got you book-marked to check out <br> <br> new things you post…<br> <br> <br> <br> Here is my webpage: <a href="https://www.diwood.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=3720">duetact disponible en ligne</a>

Nauja merė butų Kurauskienė. Va tada butu nauju darbo vietų...

Vicemerui siūlau kartoti lietuvių kalbos kursą. Arba jau viešai nerašyti, nes gėda.

Nors viena argumenta, kodel turėtu būti ir ar nėra kiti rimtesniu ir stipresniu visame kame .... mokančiu ne tik pastoveti šalia, bet ir turinčiu tvirta SAVO nuomonę. Ir dėl visa ko baikite minėti Dievo varda be reikalo

O tai reikėjo padaryti senai, nes iš šito būrio gal kokia dešimt yra vertų narių, o likusioji dalis rankinukų nešiotojai ir foto sklaidymas spaudoje- sarmata nuo tokios tarybos.

Hi there everyone, it's my first visit at this web site, and piece of writing is genuinely fruitful in support of me, keep up posting <br> <br> these types of content.<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my web page <a href="https://religiopedia.com/index.php/Looking_For_A_Solution_To_Muscle_Soreness_And_Tension">enjoy the benefits of a professional massage</a>