Tarybos nariai atakavo Lazdijų kultūros centro direktorių

Lazdijų kultūros centro direktorius A. Sujeta: “Juk tarp tarybos narių yra verslininkų, kurie irgi padidino savo paslaugų įkainius dėl išaugusių išlaidų”.

Penktadienį rajono savivaldybės posėdis būtų praėjęs gana ramiai, jei ne sprendimo projektas dėl Lazdijų kultūros centro patalpų ir jo padalinių nuomos įkainių padidinimo - jis sukėlė kiek didesnę tarybos narių reakciją: vyko rimta diskusija, tarybos nariams kilo nemažai klausimų.  

Pavyzdžiui, tarybos narė Jūratė Juodzevičienė klausė, ar patalpų nuomininkai yra mūsų rajono organizacijos ir įstaigos ir kodėl mūsų rajono saviveiklininkai pasirodyti į kitus rajonus vyksta savo transportu ir už tai jiems niekas nekompensuoja išlaidų. 

,,...Jeigu jūs nuspręsite, kad reikia kompensuoti, tai mes galime kiekvieno saviveiklininko metro pajudėjimą kompensuoti”, - kiek sarkastiškai atsakė Lazdijų kultūros centro direktorius Arūnas Sujeta. 

Plačiau - K. Sukackas naujausioje ,,Lazdijų reklamoje" (2022-08-02).

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Labai neskaniai atrodo kada dirbančių savivaldybės įstaigose giminaičiai ar jų artimieji pila komentarus dažnai neteisingus ant merės ar jos aplinkos, gal laikas parodyti jiems duris.

Dabar yra žodžio laisvė.

Turbūt tiesos laisvė, o ne šmeižto , apkalbų ir melo. Verta pagalvot .

Gal ne savo darže dirba.kad atleidinėtų. Kau jai laikad tiksi namai laukia

O kaži vienos iš kultūros darbuotojų vyras komentarų nepila ant šitos valdžios ‽‽????

o kas jam uždraus? šaunuolis!

Kaip paaiškėja kas rašo komentarus būna labai gėda, jei tokią turi. Rinkimai prasidėjo tai dabar daug protingų ir viską žinančių.

Dėl manęs, Jūs galite ir kūlėm galvas apsimaut...

Rinkimai prasidėjo šiukšles pila netik ir tie kurie negavo šiltų vietų prie Ausmos, pabrukę uodegas grįžta prie Margelio nors buvo ir jį išdavę.

Taip buvo visada ir bus dar kokį 20 metų...

Kultūroje nebeliko kultūros?

Komentaruose taip pat...

Ką čia bobos pezat komentaruose? Kokie rinkimai, kokia merė straipsnyje? Jums tai aišku neatrodo, kad KC direktorius dėjęs ant tarybos ir ant tos pačios merės?

Kas dėję ant merės eikit namo o nesėdėkit valdiškos kėdėse ir tik keikia valdžią.kulturoj labai daug prikišta žmonių gal laikas praretint?

Jei mere nepraretins tu, kurie tik kalba, kenkia ir neteisingai kritikuoja rinkimai jai bus prakisti.....

Suviduriavote?

Ne ponas , tai jūs ponas apsitried......... . Jei dirba savivaldybės įstaigose ir artimieji pila komentarus apie merę ir jos komandą tai nenormalu. Išeikite iš darbo ir komentuokite arba turi būti atleista.....

Vienos vidurinės ūkvedės vyro brolis irgi labai nepatenkintas mere, nors po rinkimų iškarto išdavė Margelį ir nulėkė pas Ausmą bet negavo to ko norėjo taivėl grįžo pas Margelį ir vėl ant Ausmos pila komentarus. Gal tegu eina su broliene į darbo biržą..... ?

Ar tas kur negavo vandenų direktoriaus darbo? Nu jo mokykloj sėdi ūkvedė nieko nesugeba tik šypsotis. Direktorės vietoj senei reikėjo išvyti bet Margelis įkišo ir laiko.

Ponas Sujeta kada šokių vakarus organizuos Jaunimui Žičkaitienė? Kodėl nėra renginių žmonėms?

Tokios betvarkės ir valdžios impotencijos reikia dar paieškoti...kažkokie prėjūnai postuose, nedarbo lygis muša Lietuvos rekordus, jokių ženklių investicijų į pramonę ar gamybą...Lazdijai pavirto kažkokia juodąja skyle, o gyventojai šitos pelkės įkaitais...siaubas!

Užtai Kalvarijokai , marijampoliečiai ir iš Alytaus ponai darbo turi. Nors nesugeba nei dirbt nei vadovaut. Vyt nedelsiant Saladuonienę tokio burdako dar nei prie Marcinkienės nebuvo.