Nuomonė. Vokietijoje dirbanti N. Kirsnos gyventoja nerimauja dėl situacijos Lietuvos pasienyje

J. Jarašienė mato, kaip migrantų paliktas šiukšles renka vokiečiai.
 

    Vokiečiai - apie migrantus: „Visas pasaulis pas mus netilps: jeigu šitie praeis, patrauks milijonai“.
    Migrantai Lenkijos ir Lietuvos pasienyje su Baltarusija verčia atidžiau klausytis žinių pranešimų ne tik mus, bet ir vokiečius. Juk migrantų išsvajota žemė – Vokietija. Ką apie šią situaciją mano šiuo metu Vokietijoje, 30 km nuo Bonos, kurortiniame miestelyje prie Reino, dirbanti Jolanta Jarašienė iš Naujosios Kirsnos, ką kalba patys vokiečiai?
    Jolanta pasakoja dirbanti vienoje vietinių vokiečių senjorų šeimoje, tad visi kartu sėda prie televizoriaus ekrano ir atidžiai stebi, klausosi pranešimų apie migrantų krizę. Per žinias vis girdi apie dramatišką situaciją pasienyje, tačiau, anot jos, vokiečiai – santūrūs, komentuoja ribotai, sunku pasakyti, ką iš tikrųjų galvoja. Tačiau vis tik ji girdi kalbas parduotuvėse, bevaikštinėdama parke.

Plačiau - naujausioje ,,Lazdijų reklamoje" (2021-11-16).
 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Na ponia gėda rašinėt tokius straipsnius kai ir pati tokia esi.Jeigu tokia patriotė tai ir Kirsnoj galėjai senukus slaugyt.Bet pabėgai kur geresni pinigai.Tie juodukai irgi to paties nori.

alia matai kap pavydas subine drasko ,tu bent savo vistos smegenimi skiri,kur zmogus nuvazavis dzirba ir grizta tuos pinigus parveza cia ir sumoka mokescius beje lietuvai,nuo tu kur atvazavi naudojasi visokiom pasalpom ir nieko neveikia ir nesruosa namo...nes kam ty namuose dzirbc raikia ,o cia jiems disneilendas-dzirbs neraikia,pinigus duoda ir gyvenc kur tai pat,o jauni apipjauscyci ir vokietkas pasigainioja beje ir nieko uz tai nebuna...tai kad kitu rozu rasydamas/A bet biski ijunk smegenis savo ar ju likucius,nes dar panasu ,kad cik siulas ausis laiko ir daugiau ty nieko nera....o gal dar ir pasalpinis

" zmogus nuvazavis dzirba ir grizta tuos pinigus parveza cia ir sumoka mokescius beje lietuvai". Kokius ji mokesčius sumoka Lietuvai? Jokių. Tik nemokamai naudojasi įvairiomis paslaugomis, tame skaičiuje ir medicinos...

Tai kad toj kirsnoj nesuprasi kas cy dirbai ką dirba. Ty turbūt sava hebra, jiems nei dirbt nereike?

O jus tie Lietuvos patriotai, kurie greičiausiai sedit taipat užsieniuose, tik klykti ir temokat, jei žmogui sekasi. Kodėl ji turi už 400e cia arti, jei gali 1500 uždirbti. Kas jai draudžia. Negalvokit, kad ten už dyka pinigus moka.

copywriting jobs<br> <br> work from home part-time<br> <br> top pharmacy affiliate niches<br> <br> remote work opportunities<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my blog: <a href="https://theemcway.com/community/profile/haitrudel69925/">work from home opportunities</a>

Lietuviai, kurie prižiūri senukus Vokietijoj, mokesčių Lietuvoj nemoka, nes dirba nelegaliai arba už minimumą. Tik parveža pinigus šeimoms. Jeigu dirba legaliai, tai ir mokesčius moka Vokietijoj, nes išdirba daugiau nei pusė metų.

kad tokis durnas tai nors nesiskelbk ant viso svieto ir neskleisk tu ereziju,nes matyt vadovauniesi VBS agentura kvaisale tu,pirma suzinoki kas kaip o tada rasineki glusiau

Jonuk, Jonuk... Pabandyk Vokietijoje nelegaliai dirbti... Legaliai dirba, daugiausia per LT įmones... Mokesčius moka LT... Vokietijoje, maistas prižiūrintiems dažniausia nekainuoja, gyvenamas plotas taip pat... Taip kad pinigus ir palieka LT.

Visi šie asmenys, kurie nori nelegaliai pereiti valstybės sieną, Į Baltarusiją atvyko su turistinėmis vizomis. Tai yra Baltarusijos turistai. Kas ir kokiu pagrindu jiems suteikė migranto statusą, taip ir neaišku. Mes, kaip pasienio gyventojai, neturime jokio supratimo, kas čia vyksta.

Va, tarybos narės Atvėsaitės tai pavarė "nuomonę". Mintis ta, kad Lazdijams reikėtų leist kuro pirkimus be konkursų, tai atpigtų šiluma gyventojams. Lazdijų socdemai- jūs "genijai"! Pradėkit nuo galvų patrynimo pelenais.

Deja,tikrai didžioji dalis lietuvaičių Vokietijoje dirba nelegaliai...Statistikos nežinau,bet pažįstu nemažai lietuvių,kurie ten gyvena iš socialinių pašalpų ir džiaugiasi,kadir vaikams mokami geri pinigai.Vokietijoje migrantų tema-užtikrintai ne Nr.1.Na nebent patiems ten gyvenantiems migrantams.Šitie ir yra labiausiai priešiškai nusiteikę.Lietuviams iki vokiečių tolerantiškumo,empatijos ir noro padėt silpnesniems-labai toli.O apie viską niokojantį pavydą nėra ką ir kalbėt...Tiesa,pagrindinės vokiečių temos yra:vis prastesnė kovido situacija ir komplikuotas vyriausybės organizavimas.

jei kazkas dirba nelegaliai ar sedi ant pasalpu ,tai nereiskia ,kad visi...ir gal nederetu visu tuo paciu s.... tepti,apie tai nepagalvojate ?

Nearly 70% of Medicare Advantage (MA) plans that offer prescription drug coverage will have a star rating of four or more stars <br> <br> in 2022, a massive increase from 49% of plans in 2022, new federal data show.<br> <br> <br> <br> The data on MA and Part D star ratings, released Friday <br> <br> by the Centers for Medicare & Medicaid.<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my page: <a href="http://gromanbouw.nl/cl/a4so7tn1i">6 miesięcy Clomid bez powodzenia</a>

Anahtar Sözcükler: Melatonin, uyku, biyolojik saat, antioksidan. ABSTRACT In recent years, there is a growing <br> <br> interest in melatonin all over the world. The main task of protecting the body's biological clock, which set the rhythm of melatonin, involves many biological and physiological processes of the body.<br> <br> <br> <br> <br> <br> my homepage Why is l-thyroxine prescribed after oral surgery - http://bentyl4pro.top/en/5e8kp

labai nerimauju dėl N. Kirsnos. Kas gali visi išsilakstė.

O ką jiems daryt prisigerti, nelegaliai tarnaut ar už pašalpas malkas kirsnoj skaldyt? Gaila bet bendruomenė išdavė ir nereikalingi mes jai.

Howdy! I know this is somewhat off topic but I was wondering <br> <br> if you knew where I could locate a captcha plugin for <br> <br> my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having <br> <br> difficulty finding one? Thanks a lot!<br> <br> <br> <br> My web blog; <a href="https://doctor-ask-you.blogspot.com/2023/03/the-natural-solution-to-diabetes-why.html">Leroy</a>

kad vargšė iš to nerimo kokios ligos negautų, niekas neslaugis Vokietijoj. Reiks grįžti prie Lietuvos ligonių kasos...

kad vargšė iš to nerimo kokios ligos negautų, niekas neslaugis Vokietijoj. Reiks grįžti prie Lietuvos ligonių kasos...

kad tau baisu ,net paantrinai,o jau tik netriedalioki is baimes,ligoniu kasos apmokes gydyma,nes mokesciai mokami Lietuvai,tad miegoki brangioji ramiai ir atsidaryki langus prasivedinki ,nes uzdusi

absoliučiai nieko nežinai. Teisini, nes galimai pati apie save rašai. Dirbdama Vokietijoje ji jokių mokesčių Lietuvoje nemoka. Tik naudojasi visomis paslaugomis. Net ir gydytojų.

Having read this I thought it was very enlightening.<br> <br> I appreciate you taking the time and effort to put this content together.<br> <br> I once again find myself personally spending a lot of time both reading and commenting.<br> <br> But so what, it was still worth it!<br> <br> <br> <br> my page <a href="https://minecrafting.co.uk/wiki/index.php/Ou_Trouver_Synthroid_150_Achat_Synthroid_50_Mcg">Henrietta</a>

Šaunuolė, Jolanta! Smagu matyti linksmą moterį, smagu, kad atejo ramybė ir veržlumas tavo gyvenime. Sekmes, sėkmės ir visa ko tik geriausio.

Patriotė iš Kirsnos labai nerimauja dėl Lietuvos...

nusibodo jau si moteris, matosi kad demesio truksta. Galejo savo kaime sedet ir bendruomenej dirbt, bet gal nesugebejo.Ir kiek galima apie ja rasyt vos ne kas antram laikrasti.