Didelių iššūkių kontekste – ir džiugi statistika: 35–44 metų amžiaus rajono gyventojų grupė pasiskiepijusi 100 proc.

Lazdijų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė S. Jasinskienė paneigė informaciją apie Lazdijų vakcinavimo centro naikinimą: „Šios galimybės dar nesvarstome“.

Nelegalūs migrantai, jų dramos pasienyje su Baltarusija ir nepaprastosios padėties įvedimas pasienio ruože šiomis dienomis užkariavo visą mūsų kasdienybę – darbus, mintis ir net sapnus. Tačiau tai – ne priežastis pamiršti kitą, jau antri metai nesitraukiančią problemą – COVID-19.  
Šiuo metu Lietuvą apėmusią koronaviruso pandemiją specialistai vadina trečiąja šios klastingos ligos banga, o Seimas spaliui įpusėjus netgi palaimino Vyriausybės siūlymą mokėti pilna vakcinos doze pasiskiepijusiems 75 metų amžiaus ir vyresniems senjorams 100 eurų „premiją“.  
Tuos, kas dar nė karto nėra pasiskiepiję ir tik svarsto apie šią galimybę, turime nuraminti – šaukštai jau po pietų. Jei norėjote pasiskiepyti „Pfizer“ vakcina, tai turėjote padaryti iki lapkričio 9 dienos. Tačiau jeigu vis tik norite gauti tuos valstybės pažadėtus pinigus, išeitis dar yra. Tai – galimybė iki šio mėnesio pabaigos skiepytis „Janssen“ vakcina, kuria reikia skiepytis tik vieną kartą. Šios vakcinos mūsų rajono vakcinavimo centras, dirbantis Lazdijų rajono policijos komisariato patalpose, ir visi trys vakcinavimą atliekantys pirminės sveikatos priežiūros centrai – UAB „Gilona“, UAB Lazdijų sveikatos centras ir Lazdijų rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centras – dar turi. Bet kokiu atveju, kad kelionė pas medikus nebūtų tuščia, prieš vykstant skiepytis visuomet geriausia yra pasiskambinti savo šeimos gydytojui.
Kaip sparčiai rajone šiuo metu vyksta vakcinavimas ir ar efektyvi buvo Vyriausybės pasiūlyta priemonė mokėti 100 eurų, „Lazdijų žvaigždė“ kalbėjosi su Lazdijų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktore Simona Jasinskiene.
Interviu su S. Jasinskiene - naujausioje „Lazdijų žvaigždėje“ (2021-11-12).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Tegaliu pasakyti, kad tai yra melas...

Tikrai melas

organic health supplements for women<br> <br> hormone supplements for emotional health in the usa<br> <br> over the counter hormone therapy options<br> <br> organic supplements for menopause vaginal dryness<br> <br> <br> <br> my blog post ... <a href="https://bossladiesgastrobar.com/forums/users/colinfallis21/edit/?updated=true/users/colinfallis21/">menopause supplements for energy in europe</a>

Purvasklaida jau niekas netiki!

Šlovė sukčiams, atėjūnams! Pirmyn vergai!

Svarbu. Kai Lietuva grumiasi su išorės priešu, vietos klapčiukai patyliukais tuština savivaldybės įmonių sąskaitas. Tretiems asmenims perkamos paslaugos, prekès, pilamas kuras į nuosavus automobilius, darbinami be konkursų savi . Dar kažką darysit ar jau palikot ūkinę veiklą savireguliacijai? Ar bent žinot , kad vadovų atlygis nuo kitų darbuotojų jau skiriasi ne proc., bet kartais? Ar tai jau norma Lazdijuose?

tai yra melas pareiske dvi antivakserines Babos Vangos

Tikrai melas nes vienoj gan nemazoje rajono gyvenvieteje sio amziaus zmoniu neskiepintu apie 30.

Nu, Jūs ir pavarot. Kaip ir tie antivaceriai, svarbu, kad rašyt ir žinot geriau negu tie kurie remiasi dokumentais.

Tu, nuo marmalo ištinsi. Dar žmonis rūšiuoja atlieka kažkokia

Thanks for finally writing about > Komentuoti | Lazdijų žvaigždė < Liked it!<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my page ... <a href="http://www.kafdp.or.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=260375">zyrtec erschwinglich in Belgien erhältlich</a>

Rašytojas Markas Tvenas kadaise pasakė: „Yra trijų rūšių melas: melas, šlykštus melas ir statistika“. Skelbiama informacija apie 35-44 m. amžiaus gyventojus patvirtina Tveno mintį - pažįstu ne vieną iš šios amžiaus grupės, kurie NĖRA SKIEPIJĘSI.

Melagiai, aš nepasimarmaleves ir niekada to nedarysiu ir pažystu daug žmonių kurie taipat netiki marmalu! Taigi nemeluokit!

Daug ant sitos zemes adaptu!

Žurnaliūgos rašo mela, man 36 ir aš neskiepytas ir nesiruošiu marmaliuotis !!! Iškreipta statistikas.

Andriau jūsų visa šeima neskiepyta .

How to say reçeteli ilaçlar in Turkish? Pronunciation of reçeteli ilaçlar with 1 audio pronunciation and more for reçeteli <br> <br> ilaçlar.<br> <br> <br> <br> Have a look at my website: <a href="http://tiwar.ru/?channelId=298&partnerUrl=gromanbouw.nl%2Fcl%2F0oqg4zwl">GoodRx Raporları İlaç İndirimi Arayan Abonelerde Ani Artış</a>

Hello, Neat post. There's a problem with your site in internet explorer, could test this?<br> <br> IE nonetheless is the marketplace leader and a large portion of folks will <br> <br> pass over your great writing due to this problem.<br> <br> <br> <br> Also visit my webpage ... Zuverlässiger Kauf von lopid <br> <br> in Österreich - http://www.damoa8949.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=15112