B. Rūtelionis: damos, ruoškite „parėdus“!

Labai sveikinu mūsų rajono valdžią, kad hipodromo tribūnoms pavyko suteikti tokį garbingą – Anglijos karalienės vardo – pavadinimą.

Manau, kad tai – geras žingsnis visam žirgininkystės tradicijų atgaivinimui mūsų rajone.

O naudodamasis proga jau iš anksto noriu kreiptis į mūsų rajono moteris – damos, ruoškite parėdus!

Liepos 16 dieną hipodrome rengsime šventę! Ir ne bet kokią, o tikrų damų ir džentelmentų dieną.

Jau pernai buvome surengę vadinamąją skrybėlaičių dieną, kai kvietėme į hipodromą atvykti pasipuošus taip, kaip į žirgų lenktynių varžybas rengiasi tikros Anglijos damos.
Pagrindiniai aprangos akcentai bus skrybėlės – tiek moterims, tiek vyrams.

Aš dar atsimenu tokią Rudenėlio šventę Lazdijų Nepriklausomybės aikštėje, kur tuometinis meras Margelis buvo apsirengęs smokingu, katiliuku, o jo žmona Lina – elegantiška skrybėlaite ir prieškario stiliaus kostiumėliu.

Vaizdas buvo, lyg pats prezidentas Smetona su žmona po Lazdijus vaikščiotų!

Tai dar yra laiko iki liepos 16-osios, kviečiu rajono gyventojus atitinkamai pasirūpinti parėdais, kad galėtume pajusti tikrą šventės dvasią. O kuo mes ne kokie anglai, negi prastesni?!

Benius Rūtelionis, savivaldybės tarybos narys (,,Lazdijų žvaigždė", 2022-07-01)

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Beniau, tu Beniau

Galės vaikščiot dabar Vaida, Aidas,Indrė, Arūnas, Rita, Laima, Varneliai, Bibliotekos ir paramos skyriaus direktorės, pasižiūrėsim ar daug bus vaikščiojančių. Sekmės.

Prie tokio veidelio skrybėle netiktų

O tu sveikinkinsi ar ne valdžios sprendimus nešioti skkrybeles ar čebatus,bet tai bus prisiminimai apie šita niekam tikusia,,valdžia,, kuri galutinai parklupdė rajona visose srityse.Dar tokio chaotiško vadovavimo nebuvo nuo antikos laikū.

Wonderful blog! Do you have any hints for aspiring writers?<br> <br> I'm planning to start my own blog soon but I'm a little <br> <br> lost on everything. Would you suggest starting with <br> <br> a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I'm totally confused ..<br> <br> <br> <br> Any recommendations? Appreciate it!<br> <br> <br> <br> Also visit my webpage ... <a href="http://designcity.ktib.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=6579">acquisto di bactroban in farmacia a Firenze</a>

Lazdijuose žirgininkystė niekada nebuvo mirus ,kad ją reiktu gaivinti. Ji juda į priekį , tik valdžiukė nei praeita nei ši nelabai supranta kas tie žirgai ir kas tie žmonės kas juos augina ir jais sportuoja. Statė hipodromą ristūnams ,konkūrams.trikovei ir nei vieno neliko . Tokio dydžio teritorija tiek galima disciplinų žirginio sporto bet apart vieno žmogaus ale specialisto(nebaigusio mokslų)netelpa daugiau niekas....

Dėl. manes tai,kad ir viedru ar gumukį ant galvos dekit, bile čiudniau..

Greetings! This is my first visit to your blog! We are a group <br> <br> of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.<br> <br> Your blog provided us useful information to work on. You have done a <br> <br> marvellous job!<br> <br> <br> <br> Also visit my homepage; <a href="https://youcanplayandhavefun.blogspot.com/2022/01/how-do-you-pay-for-nft.html">Fred</a>