Paaiškino, kodėl už populiarius desertus tenka pakloti 50 eurų

Ir už konditerių kursus, ir už receptus Ž. Burbulevičienė moka nemažus pinigus. 

Žaneta Burbulevičienė iš Noragėlių kaimo pirmąjį savo tortą iškepė būdama 13 metų pagal draugės mamos ranka užrašytą receptą. Paskui gyvenime buvo tokie laikai, kai daug kepė arba visai nekepė. 

„Atsimenu, kepiau paukščių pieno tortą, tai, dievaži, 30 kiaušinių teko išmesti. Tris kartus bandžiau – vis nepavykdavo, vis pasileisdavo“, – prisimena Noragėlių krašto bendruomenės lyderė.

Vėl įniko kepti apie 2011 metus – nusprendė, kad vidurinės dukters krikštynoms torto nepirks, pinigų nemokės, išsikeps pati. 

Plačiau - D. Babarskienė naujausioje ,,Lazdijų žvaigždėje" (2023-09-15).
 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.