Č. Šmulkštienė: išeinu, bet neatsisveikinu

Gruodis buvo paskutinis mano darbo Seirijų seniūnijoje mėnuo. Niekuomet netikėjau, jog jis bus toks, kurį atsiminsiu visą savo gyvenimą. Kol dirbau, negalvojau, kad užsiimu kažkokia ypatinga veikla ar kad mano darbo rezultatai kažkam svarbūs. Tačiau gruodžio mėnesį, kai bendradarbiai ir įstaigos, su kuriomis ilgus metus bendravau dirbdama, sužinojo apie mano išėjimą, sulaukiau daugybės vizitų. Mane aplankę žmonės pasakė daug šiltų padėkos žodžių. Buvau tikrąja to žodžio prasme nustebinta ir labai pagerbta. Per gruodžio mėnesį pamačiau, kiek iš tiesų turiu artimų žmonių, su kuriais, atrodo, kartu tik dirbome, o tapome artimais draugais. Dėkoju savo kolektyvui – geriems ir nuoširdiems žmonėms, su kuriais vieni kitus suprasdavome iš pusės žodžio. Ir daugybei kitų, su kuriais per beveik 19 metų praleidome daug gražaus laiko dirbdami seniūnijos ir visos Lietuvos labui.  
Žinau, kad faktas, jog nebebūsiu seniūnė, manęs niekaip nepaveiks: aš ir toliau turėsiu daug darbo, įsipareigojimų ir pareigų, nes kitaip savo gyvenimo neįsivaizduoju. Iš darbo išėjau, tačiau neatsisveikinu. Esu Seirijų bendruomenės pirmininkė, su bendruomenės žmonėmis turime daugybę idėjų. Todėl dabar turėsiu daugiau laiko tiems planams įgyvendinti. O jei mano pagalbos prireiks buvusiems bendradarbiams, niekuomet neatsisakysiu jiems padėti. Seirijuose gyvenu ir gyvensiu, todėl turiu stengtis, kad visiems šio miestelio žmonėms, taip pat ir mano šeimai čia gyventi būtų patogu ir gera.
Česlova Šmulkštienė, buvusi Seirijų seniūnijos seniūnė

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Senai reikejo. Per senus skrebus jaunimas be darbo. Nes niekada jiems negana.

Iš senatvės nesijuok- juk tu į ją eini. (Menandras)

išimkit jau gana mes jau atsisveikinam jau užtenka.

Aš manau, kad Seniūnas turi būti vienijantis, o ne skaldantis. Ot.

tai kurgi atsisveikins ponia jeigu judėtojų sąraše didele galva linksi. Nu tik tokio amžiaus ponios ir tinka judėtojų sąraše.

Joining supplements affiliate programs<br> <br> pharmacy affiliate website promotion<br> <br> residual income opportunities<br> <br> remote health writing jobs<br> <br> <br> <br> My web page - <a href="https://demo.paganprideofeasttn.org/community/profile/mosemullah5614/">high paying supplement affiliate programs</a>

Nepavydekime ,si moteris tikrai buvo ir yra saunuole. Seirijai Ceslovai turetu buti dekingi.

Skolingi už "vienybę ir draugiškumą"

o man atrodo, kad skolingi už ką kitą... gerą pelną, prasuktą reikaliuką ir t.t.

o gal jau tegu geriau atsisveikina

GAL EINA I TARYBA KAD BUTU ANUKUI AR DUKRAI SEIRIJU SENIUNO POSTAS

daug kartu laimedavo mandata, bet taryboje nedalyvavo. tai ir dar yra ejimas pirmyn naudai nes jairinkejai yra pofik.

nu gana išeini tai ir eik kiek ta šitos senolės nuotrauka dar bus

išėjus eik greičiau ,,Pirmyn" namo, jau galva atlinksėjus...

Kodel Seirijuose ant Margelio plakato nera seiriju mociutes Smulkstienes atvaizdo, tai uz ka balsuoti. Fui?

tai šito plakato Seirijuose jau nenukabins šitos močiutės anūkėlis

Sakė ji dar apsilanko buvusioje darbovietėje..., bet po darbo valandų arba kaip nėra...

taigi nelengva po tiek metų nustoti diktuoti visiems aha

ar tiesa, kad šita ponia savo ir visų pirmyn judėtojų nuotraukas šarvojimo salės lange suklijavo? tai gal jau ne tik išeina, bet ir atsisveikina?

Tikra tiesa buvo sudeta, bet jau nuimta