Pedagogės kuria levandų ūkį, kviečia prisijungti

D. Kazakevičienė: „Labai tikime savo idėja.“ Nuotr. iš archyvo.

Lazdijų mokyklos-darželio „Kregždutė“ pedagogės paskelbė apie gražią, originalią ir labai elegantišką svajonę, kvepiančią levandomis. Pamanė, jog bus dar smagiau, jei prie šios svajonės įgyvendinimo prisijungs visa darni bendruomenė.

„Padovanok levandos daigelį. Tapk „Levandų ūkio“ bendrakūrėju arba bendrakūrėja“, – kviečia bendruomenę jungtis prie gražios akcijos „Padovanok levandos daigelį“.

„O mes pažadame, jog Levandų festivalis taps tradicinis, širdžiai mielas ir beprotiškai kvapnus renginys, kurio pamiršti bus neįmanoma“, – žada idėjos autorės, pedagogės Dovilė Kazakevičienė, Vilma Valutkevičienė ir Laima Jarmalavičienė.     

Kalbinu vieną iš jų – „Kregždutės“ ikimokyklinio ugdymo mokytoją metodininkę D. Kazakevičienę.

Plačiau – naujausioje „Lazdijų žvaigždėje“ (2024-03-22).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Nepykit bet tie žmones kurie vos ne kiekvienam laikraštį bet kokia proga nusibosta. Lygtais daugiau ir kitų nėra kažką kuriant.

Gerb. Anonime, jeigu žinote apie ką rašyti - parašykit. Tikiu, kad tikrai atspausdins.

Tai jūs nieko naujo nesugalvojat, mėgdžiojat jau esąmą idėją ir skelbiatės? Loretos lavandų ūkis yra

Gerb. Anonime, konkurencija super sveikas dalykas. Pabandykit - gal ir Jums pasiseks. Sveikintina, kad atsiranda veiklių žmonių, juk jie sukurs naujas darbo vietas. Tik nepavydėkime viens kitam.

Aš įgyvendinu savo idėjas ir, ačiū, sekasi. O beždžionavimo tikrai nepavydžiu. O apie darbo vietas - nejuokinkit. Nors...pabandykit, gal ir jums pasiseks. :D

Tai kad jau vyksta levandų festivalis, niekuo nenustebino. Ieškokit ko nors naujo...

Pastebėjau kad laikraštį dabar ne merę deda bet Sigutės gimines? Kas tai reklama , noras pasirodyti ,ar žaidimas rinkimais?