Iš Paryžiaus - su „Grand Prix": laimėjo salėje, kurioje koncertavo Mocartas

I. Gudebskienė: ,,Ačiū Lazdijų savivaldybės ir Lazdijų meno mokyklos administracijai už finansavimą, palaikymą ir vertinimą. Ačiū tėveliams už rūpestį. Čia mūsų visų laimėjimas."

Lazdijų meno mokyklos atstovai nuskynė laurus tarptautinėje scenoje - laimėjo didįjį prizą Paryžiuje.

Spalio 29 d. – lapkričio 4 d. Veisiejų skyriaus mokiniai Robertas Ustila, Laimonas Gausa ir mokytoja Irina Gudebskienė su jungtiniu Kauno, Garliavos, Prienų, Alytaus, Vilkaviškio, Marijampolės meno ir muzikos mokyklų akordeonistų orkestru dalyvavo XXVII tarptautiniame konkurse-festivalyje ,,Paryžiaus žvaigždės 2023“. 

Kaip skelbiama Lazdijų meno mokyklos pranešime spaudai, instrumentinės muzikos atlikėjai grojo įspūdingoje teatro ,,Théâtre Déjazet" salėje, kurioje yra koncertavęs kompozitorius V. A. Mocartas. 

Orkestras instrumentinės muzikos kategorijoje pelnė aukščiausią įvertinimą - ,,Grand Prix“. 

Konkurso dalyviai iš Armėnijos, Bulgarijos, Estijos, Latvijos, Lietuvos, Ukrainos, Slovakijos, Čekijos, Kroatijos, Malaizijos, Indonezijos varžėsi instrumentinės, vokalinės muzikos, šokio, folkloro, teatro grupėse pagal amžiaus kategorijas. 

Lazdijų meno mokykla ,,dėkoja Robertui, Laimonui ir jų mokytojai Irinai Gudebskienei už dideles pastangas, repeticijas, parvežtą laimėjimą, Lazdijų meno mokyklos ir Lazdijų rajono vardo garsinimą".

 

,,Lazdijų žvaigždės" inf. (pagal Meno mokyklos pranešimą)

Meno mokyklos ir asmeninio archyvo nuotr.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Super šaunuoliai. Sveikinu ir linkiu ateity didelėd sėkmės.

Šaunuoliai, super !!!

Šaunuoliai

Kaip džiugu! Mokytoja Irina, Jūs nuostabi! Jūs gebate nulipdyti fantastiškus mokinius! Visokeriopos sėkmės Jums!!!