Lazdijų „Carito" kreipimasis dėl sekmadienio atlaidų

Kiekviena šventė yra laukiama - valstybinė ar tarptautinė, asmeninė ar bažnytinė, nes suteikia džiaugsmą, susitelkimą ar dvasinį atsinaujinimą.

Liepos 23 d. Lazdijų šv. Onos bažnyčioje švęsime Titulinius arba didžiuosius  šv. Onos atlaidus. Šiais laikais, kada daugumas žmonių yra persisotinę materialiais  dalykais, dvasinis atsinaujinimas yra būtinas.

Kiekvieno mūsų gyvenimas yra nuolatinė kova tarp gėrio ir blogio. Esame silpni, trapūs ir nuodėmingi, pavargę nuo gyvenimo sunkumų ar išbandymų. Visiems mums reikalinga Dievo pagalba, dvasią stiprinančios priemonės  išpažintis ir šv. Komunija, kad Dievas galėtų mus keisti ir stiprinti, o šv. Dvasia suteiktų sielos ramybę ir stiprybę.

Atlikus išpažintį ir priėmus šv. Komuniją  atleidžiamos nuodėmės, o bausmės už jas panaikinamos kiekvienuose didžiuosiuose atlaiduose. Pasinaudokime ta proga.

KVIEČIAME VISUS atvykti šį sekmadienį į atlaidus ir būti Dievo artumoje. O kokie atlaidai be gailestingumo darbų. Nepamirškite atsinešti ir kažką saldaus ar skanaus. Tais gardėsiais pavaišinsime ligonius, vienišus, negalią turinčius žmones, kurie negali atvykti į šią šventę ir pasidžiaugti kartu su visais. Nebūkime abejingi. Vieną ranką ištieskime Dievo gailestingumui, o kitą - artimui. Medį pažinsi iš vaisių, sako Kristus, o žmogų - iš darbų, kalba išmintis.

"Carito" vardu Onutė Juodkienė     

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Jėzus ant kryžiaus mus atpirko iš nuodėmių. Taip skelbia Naujasis testamentas. Nuodėmės atleistos visiems laikams. Jis buvo mušamas ir kankinamas, mirė ir prisikėlė. Kam prisikalę jį laikot ir jau šimtmečius kankinat? NEGAILA????