A. Klėjus traukiasi, į jo vietą – trys kandidatai

Kas taps A. Klėjaus įpėdiniu?

Skelbtas Tėvynės sąjungos-Lietuvos  krikščionių demokratų partijos Lazdijų skyriaus visuotinis susirinkimas sekmadienį Lazdijų kultūros centre neįvyko, nes nedalyvavo reikiamas skaičius narių.

Pagal partijos įstatus,  dėl prastų mero ir savivaldybės tarybos rinkimų rezultatų šiam skyriui vadovavęs savivaldybės tarybos narys Audrius Klėjus susirinkime turėjo atsistatydinti, vietoj jo turėjo būti išrinktas kitas pirmininkas. Kadangi nebuvo kvorumo, nuspręsta susirinkimą šaukti pakartotinai, po kelių savaičių.

Lazdijų kultūros centre partijos nariai pasišnekėjo apie šalies politinę situaciją, galimus priešlaikinius rinkimus, čekių skandalą. Kol kas partijos skyriui vadovaujantis A. Klėjus...

 Plačiau – K. Sukackas naujausioje „Lazdijų reklamoje“ (2023-05-30).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Tai, kad jis jau anksčiau buvo pasakęs, kad traukiasi ir nekandidatuos, dar prieš rinkimus į savivaldą kalbėjo apie naują lyderį. Pats inicijavo naujo pirmininko rinkimus. Sukackas kažkokią nesąmonę parašė. Užstūmė ir ant savo bendruomenės.

matosi kad partija pakrikusi, smarkiai sumenkusi, nariai nesuprasi prie kurios partijos glaudziasi.

Kad Lazdijuose nėra partijų prie kurių būtų galima glaustis. Konservatoriai savo vietoje.

Šeimyninė dviejų jaunų pasieniečių drama Druskininkuose: po vyro smūgių moteriai prireikė medik Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/lietuvosdiena/kriminalai/2023/05/29/news/seimynine-dvieju-jaunu-pasienieciu-drama-druskininkuose-po-vyro-smugiu-moteriai-prireike-mediku-pagalbos-27201463

Protingas ir teisingas Audriaus sprendimas, matosi, kad žmogui ne postai rūpi. Pavyzdys turėtų būti Margeliui, Petrauskui - užleisti vietą kitiems partijos nariams - atsinaujinti.

per velai galvoji