Lazdijų centre - girtų nepilnamečių pasivažinėjimas

Naktį iš penktadienio į šeštadienį policijos pareigūnai pačiame Lazdijų centre prie automobilio vairo užfiksavo girtą septyniolikmetę.

Sausio 14 d. apie 0 val. 40 min. Lazdijuose, M. Gustaičio g., patikrinti buvo sustabdytas automobilis „Ligier IXO“, kurį vairavo neblaivi (1.96 prom.) nepilnametė (g. 2006 m.).

Kaip praneša Alytaus apskrities policija, kartu važiavo dar trys neblaivūs nepilnamečiai asmenys.

Nepilnamečiai perduoti Vaiko teisių apsaugos specialistams.

Lzvaigzde.lt inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Tegu tevai nuperka tokiai mergaitei pieno ,jogurto ar limonado , o ne mašiną , dar primuš ką .Užsidirbs pati ir nusipirks , vaidina čia kietą piemenka.

Zinau, kad ji pati ir nusipirkus. Dar zinau, kad ji tikrai gerai mokosi ir turi popamokiniu hobiu tokiu kaip piešimas, grojimas bet sportas. Beje nei pieno nei kitų produktų tikrai namie netrūksta.

Prisivazinejo piemenka.. Jos pačios motinėlė gerai žinoma visuomenėj Lazdijuose..

Prisivazinejo tikrai.... Del jos mamos neabejotinai klystate.

Na na na ? Nemanot , kad del tokiu kaip jusu komentaru vaikas gali net ir paketi pries save ranka? Pamastykite pries komentuodami, o po to neverkite, kad ir su jusu seima atsitiks kokia nelaime! Ir biesinkite jei jau tokios zinios kokia gi ta mama netikus ?! Nejuoki kit pasaulio ir meskites, kad jusu neistiktu dar baisesne nelaime !

Baisesnė nelaimė yra mirtis , ligos , o čia dar viskas labai gerai baigėsi , kad policija operatyviai sustabdė vaikučius ir išlaipino ,galėjo būti liūdnos pasekmės , kiek girdime , kai žūsta jauni žmonės , kai vairuoja išgėrę , tikiuosi mergaitei bus pamoka ir daugiau už vairo tokios būklės niekada gyvenome nesės

Laiku sustabdyta neS galėjo visko BŪTI.

Nepateisinamas poelgis. 16-metė dar vaikas ir pasitelkusi tokių pačių draugų kompaniją ieškojo nuotykių, visiškai negalvodami apie pasekmes. Tėvus reiktų bausti. nemanau, kad buvo pirmas neblaivumo atvejis. Ačiū dievui, kad šis nuotykis baigėsi laimingai, bet tėveliai darykite išvadas ir pasidomėkite, kur jūsų nepilnamečiai vaikučiai leidžia penktadienio vakarus ir su kuo.

Už nepilnamečių veiksmus atsako tėvai. Bėda ta, kad per daugelį metų neteko girdėti apie nubaustus tėvus.

gal zinot kas nors kaip vardas pavarde vairuotojos

Kodėl tau reikalinga tokia info?