Nuoširdžiausi sveikinimai garbingo šimtmečio jubiliejaus proga šiandien buvo skirti Onai Emilijai Ivoškienei

Ją Veisiejų socialinės globos namuose aplankė Seimo narys Zenonas Streikus, jo patarėjas Benius Rūtelionis, Veisiejų seniūnijos seniūnas Zenonas Sabaliauskas, mero patarėja Sigita Lenauskienė ir Socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vedėja Rima Šukienė. Jie O. E. Ivoškienei linkėjo geros sveikatos, šviesių minčių ir vidinės ramybės.

Mero patarėja Sigita Lenauskienė perdavė merės Ausmos Miškinienės sveikinimą, įteikė simbolinę dovanėlę. „Ne kiekvienas sulaukęs 100-mečio gali taip gražiai atrodyti ir šviesiai mąstyti, Jūs esate pavyzdys, kad viskas yra įmanoma“, – kalbėjo patarėja S. Lenauskienė.

Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Nu va ir Seimo narys sugrižo t.y. pasirodė prieš rinkimus. Sarmata ir gėda turėtų būti visai jo komandai, kad prisimena tik kaip rinkimai. Jei manimi netikit tai kviečiu pažiūrėt savivaldybės feisbuką.

Graži fo, be prie ko čia tas „mi.nius“?

Nu dabar yra pampersu,tai daugiau jis taip nedarys.

404

Triedišauske, ar dabar gerai jautiesi užleidęs kelią į merus žinomai šliu ..drai. Tai pačiai kuri išėdė Iloną. Kaip obuolys , tai nuo Beniaus nenusiritai toli. Skaudi klaida...

680

210

236

O tai kas čia baisaus, kad Vilma eis į merus. Kaune vadovavo Šustauskas, Lazdijuose eisma, na o dabar Vilma.Cirkas ant ratukų tęsiasi.