Lazdijų rajono savivaldybės vadovus pasiekė žinia apie planuojamą uždaryti AB „Swedbank“ klientų aptarnavimo padalinį Lazdijuose

Praėjusį penktadienį Lazdijų rajono savivaldybės vadovus pasiekė AB „Swedbank“ Padalinių tinklo departamento direktoriaus Sauliaus Drasučio pasirašytas dokumentas. Jame nurodoma, kad AB „Swedbank“ priėmė sprendimą Lazdijuose, Seinų g. 8 įsikūrusiame padalinyje, paslaugas klientams teikti iki gruodžio 2 d. (imtinai). Vėliau bankas planuoja paslaugas Lazdijų rajono gyventojams teikti nuotoliniu būdu, o norinčius pasikonsultuoti gyvai, kvies atvykti į arčiausiai esantį AB „Swedbank“ padalinį Alytuje, S. Dariaus ir S. Girėno g. 9.

„Lazdijų rajone beveik ketvirtadalis gyventojų yra asmenys, kuriems virš 65 metų. Jie įpratę paslaugas gauti atvykę į banko padalinį. Reikėtų nepamiršti, kad ne visiems gyventojams, nepaisant jų amžiaus, yra patogios nuotolinės paslaugos. Kai kurie gyventojai neturi elektroninio parašo ir negali naudotis elektroninėmis paslaugomis, tad nedelsiant kreipėmės į AB „Swedbank“ atstovą ir tikiuosi, kad mūsų argumentai dėl banko padalinio išsaugojimo bus išgirsti“, – apie susiklosčiusią situaciją kalbėjo savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas, laikinai einantis administracijos direktoriaus pareigas, Saulius Petrauskas. Jis taip pat pabrėžė, kad savivaldybės vadovai visuomet atstovauja savo rajono gyventojų interesams. Šiuo atveju į gautą raštą sureaguota nedelsiant ir, nors banko atstovo teigimu, gyventojams bus sudarytos sąlygos gauti kokybiškas nuotolines paslaugas, planas uždaryti AB „Swedbank“ klientų aptarnavimo padalinį Lazdijuose kelia susirūpinimą. Pasak S. Petrausko, svarbiausia, kad gyventojams būtų ir toliau laiku teikiamos kokybiškos paslaugos.

Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas, laikinai einantis administracijos direktoriaus pareigas, Saulius Petrauskas taip pat atkreipė dėmesį, kad Lazdijų rajone yra nemažai socialiai remtinų asmenų, kurie neturi galimybių naudotis elektroninėmis paslaugomis.

Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Tu tikiesi, o iš tavęs ar tikisi kas?

Niekas iš jo nieko nesitiki nes kiek vienam žinksnį melas,kad rūpinasi žmonėmis tik jie nori užsidėti sau pliusa, kad jie labai rūpestingi

Tuoj Lazdijų neliks , ei valdžios vyrai ir moteriškės , ar jūs ką nors padarėte , kad į čia sugrįžtų bent vienas išvykęs ???

Tuoj Lazdijų neliks , ei valdžios vyrai ir moteriškės , ar jūs ką nors padarėte , kad į čia sugrįžtų bent vienas išvykęs ???

Užtai ir balsuokit už jaunus o Saulius Artūras,Artūras Valdas ar Birutes palikim praeičiai. Laikas keistis.

Koks skittumas, jaunas ar senas. Jau viena jauna atėjo- stebuklus Lazdijuose "padarė". Nykstantis miestelis, ateity viską tik uždarinės.

Pasikeitę rajono savivaldybės nariai gal geriau dirbtų rajono žmonėm , nes jau šitie dirba tik sau savo firmom.

Jauna bent lazdijus baigia iš skolų ištraukt. Srebia senio košę

Visi valdžioj vienodi... Tik į tą patį lovi sulyst ir kuris daugiau apgrėbs.. O paprasti žmonės jiem neįdomu.. Jei jis vargšas, tai ir paskutinius triusikus numaus vistiek.. O kam to banko, vistiek tik skatikus vargšam duoda..

Neverkit o dirbti eikit, bankų pelnai dideli ir mums nuoto ei šilta nei šalta.

Nėra tragedijos uždarė luminor ir niekas margelio nekalė prie kryžiaus, bankrutavo kredito unija irgi visi tylėjo. Liko med. Bankas ir visi galim naudotis banomatais. Tai tik rinkiminis triukšmas dėl nieko.