Karjeros šuolio V. Žičkai teks palaukti: departamentas jam nenurodė priežasčių

Rajono tarybos narys V. Žička siekia tapti Lazdijų turizmo informacinio centro direktoriumi.

Ketvirtadienį turėjęs vykti konkursas į savivaldybės viešosios įstaigos Lazdijų turizmo informacinio centro direktoriaus pareigas neįvyko.

Tai patvirtino vienas iš konkurse dalyvaujančių kandidatų – Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys, demokratas Valdas Žička. 

Vadybininku Turizmo informaciniame centre dirbantis politikas teigė, kad konkursas buvo suplanuotas balandžio 7 dieną, 15 valandą.

Plačiau - V. Danauskienė ,,Lazdijų žvaigždėje" (2022-04-08). D. Babarskienės nuotr.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Manau Vaildas Rimtas vadovas butu. Trchnikinese Rimtai Ziurejo i darba. Svarbiausia kad Sazinigas buvo visuose darbuose. Malacius giedrius.

Nu jei merei įtako , gal nėra rajone daugiau tinkamų žmonių. Visi išvažinėjo.

Gėda tik rajonui daro tokie merai su savo vištų būriu ir su savo sprendimais. Tikėkimės, kad supranta jog laikas tepti slides iš šio rajono. Nedaug liko laukti, net metų nebėra. O Valdelis tegul neskuba. Geriau žvirblis rankoj, negu jautis lankos. Nes Beniulis liks vėl tik ant eglučių sys....ti. didysis ūkininkas sukišęs savo glušių giminę į savivaldybę.

O tai Valdelis Beniaus giminė, aš galvojau kad Margelio pusseserės vyras?

Dzūkijos hipodrome kažkaip nieko nesigavo šiam ponaičiui, tai negi galėtų sugebėt viso rajono turizmą plėtot.

Taigi dumblį senovinių mašinų muziejų ikurs su Margeliu. Merė visai nupušo...

Oi tu Valduli, Valduli!

Žičkutei geriausia tyliai sėdėti. Tegul džiaugiasi kad ir tokią vietą turi. Na koks iš jo direktorius.

Ir kiek jis kalbų moka? Kur ką kam patartų, jei užklystų turistai? Nerimtai

O tu pirma pakalbek su juo angliškai, o tada pezek nesamones

Koks direktorius jei Anglu kalbos NEMOKA!

Tu jam inpilk ir

Hi, I do believe this is a great blog. I stumbledupon it ;) I am <br> <br> going to return once again since I bookmarked it. Money and freedom is the best way to <br> <br> change, may you be rich and continue to guide other people.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Feel free to visit my web page ... <a href="http://binancecryptocurrency-exchanges.perwithpmilsang.ml">binance coin mining</a>

Ne anglų kalboje esmė. Esmė žmogaus sugebėjimuose. Obuolių šventes tegul organizuoja toliau. Jam užteks ir tokio užsiėmimo.

Juokdariai....

Taip, rajonas tikrai turi juokdarių kompaniją kuri taip vaidina kad dirba rajono labui. Liūto nėra, vien avys aplinkui.

Kada grisi in technikini. Padarytum.......

Tai rodo kad Bega iš skęstančio laivo ir apsirūpinę darbu. Gaves darba tarybos nario vietą paliks , reiškiasi į rinkimus daugiau neis.... nusivadovavo merė tragiškai.

Kodėl bėga iš didžiosios raidės, gal čia pavardė? Tai aišku, jei gautų pastovią vietą, su geru atlyginimu - kam ta Taryba, o prie ko čia ,,merė nusivadovavo'', čia žmogus pats ieško kur geriau.

Kritike eik dirbt o ne komentarus kritikuok. Sėdi valdiškam darbe iš valdiško kompo komentarus pili. O jei ką turėjo gerą darbą su geru atlyginimu. O turizmui vadovaut reikia stipraus žmogaus gerai mokančiu bent keletą užsienio kalbų. Labai tiktų Roma Stulgienė. Bet ...

Roma????? :) :) nejuokinkit

KAD STULGIENE nemoka anglu kalbos ;DDD,o Zicka moka

Tokios protingos moters rajone reikia paieškot, o poną ž.... turbūt daugelis pažystam., nereikia nei pristatyt. Netinka jis netinka. Nu gal ir merei taryboje netinka todėl..... ?