Apsaugokite savo iPhone X ekraną

Bet kurio išmaniojo telefono ekranas yra jautriausia vieta - jis gali būti subraižytas, įskeltas arba sudaužytas. Tikėtina, kad net 26% iPhone naudotojų sudaužo ekraną. Naujo ekrano pakeitimas gali kainuoti nemažą dalį pačio telefono vertės, todėl šiame straipsnyje pasiūlysime keletą būdų, kaip apsaugoti savo telefono ekraną ir išvengti netikėtų išlaidų.
Įdėkite į sutvirtintą dėklą
IPhone išmanieji telefonai išties atrodo puikiai, todėl beveik gaila jį dėti į dėklą, bet teks tą padaryti, jei norite savo telefoną apsaugoti nuo gravitacijos ar slidžių pirštų pasekmių.
Galima įsigyti nemažai telefono dėklų, sukurtų kuo labiau apsaugoti telefoną nuo sudužimo. Didelių gabaritų dėklai labiausiai apsaugo nuo pažeidimų, bet iPhone modeliams sukuria prastą išvaizdą.
Nebūtina įsigyti sustiprintą dėkliuką - bet kuris telefono dėkliukas yra geriau negu jokio. Svarbiausia rinktis tokį, kuris būtų pagamintas iš minkštų ir lanksčių medžiagų, kurios sugertų didžiausią smūgio dalį, ir dengtų ekrano pakraščius.
Uždėkite ekrano apsaugą
Telefonui nukritus, ekrano apsaugos pagrindinė funkcija yra sugerti smūgį. Todėl tikėtina, kad apsauginiam ekranui sudužus, tikrasis bus apsaugotas. Nors galima naudoti plastikinį apsauginį ekraną, iš grūdinto stiklo pagaminta apsauga bus daug veiksmingesnė ir maksimaliai sumažins žalą.
Nepagailėkite investuoti į grūdinto stiklo ekraną geresniai apsaugai.
Įsigykite ekrano draudimą
Jei esate sudarę sutartį su mobilaus ryšio bendrove, nepagailėkite užsisakyti ir ekrano draudimo. iPhone X ekrano keitimas gali sudaryti nemažą dalį telefono vertės, kurią draudimas kompensuotų.
Pastoviai laikykite savo įrenginį saugioje vietoje
Nenumeskite telefono bet kur, kur gali būti nesaugu, arba lengvai pamirštumėte: ant lovos ar į neužsegamą kišenę, kurioje dar būtų kitų daiktų. Vietoj to - parinkite telefonui nuolatinę vietą, pvz., ant spintelės kambaryje, ir ten nuolat laikykite.
Taip pat, nedėkite kitų daiktų ant telefono ekrano, kurių svoris gali ekraną suskaldyti.
Nestatykite jokių gėrimų šalia telefono
Nors skystis ekrano nesudaužys, gali padaryti nepataisomų ekrano gedimų. Žalos galima padaryti ir padėjus telefoną prie kriauklės, arba nešantis neapsaugotą telefoną į paplūdimį.
Kad ir kurį įrenginį naudotumėte, visi jie reikalauja didelių investicijų, kurias reikia saugoti.
Naudokite telefono laikiklius
Naudotis mobiliuoju įrenginiu vairuojant, nesvarbu, ar skambinate, ar žiūrite į žemėlapį, yra pavojinga ir draudžia taisyklės. Telefono laikiklis automobilyje leidžia naudotis telefonu nelaikant įrenginio rankose.
Laikiklis išlaikys jūsų telefoną vietoje net atliekant staigius manevrus.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Kodėl būtent iPhone X? O jau iPhone 11, iPhone 12 ar iPhone 13 ekrano saugoti nereikia? Arba senesnių 7, arba 8? Juolab, kad iPhone X buvo išleistas 2017 m. ir jau gerokai paseno. Net nenurodyta, iš kur tokio senumo straipsnius perspausdinate.

Sekančiame numeryje parašykite smulkiai:kaip pamelžti karvę?