Trečiąja doze pasiskiepijusi savivaldybės merė Ausma Miškinienė: ,,Skiepykimės nuo COVID-19 ir paraginkime tai padaryti savo artimuosius ir kolegas“

Vakar trečiąja, sustiprinančiąja vakcinos nuo COVID-19 doze pasiskiepijusi savivaldybės merė Ausma Miškinienė sako, jog šiandien jaučiasi puikiai. Tiesa, truputį skauda ranką. Tik šis skausmas ir primena, kad buvo skiepas.
„Atėjo laikas – ir net neabejojau, jog būtina skiepytis. Kviečiu visų  pasiskiepijusių pavyzdžiu pasekti ir kitus gyventojus. Visada kviesdavome senjorus, o šį kartą kreipiuosi į jaunimą – skiepykitės, jei tik galite, paraginkite ir palydėkite skiepytis savo artimuosius bei kolegas. Sutikime šventes sveiki. Būkime pavyzdžiu visiems sąmoningiems žmonėms“, – sakė rajono vadovė.
Prasidėjus vakcinacijai, merė skiepijosi du kartus. Tuomet ji pasirinko „AstraZeneca“ vakciną. Vakar ji skiepijosi vakcina, kuria tą dieną buvo skiepijami visi gyventojai – „Pfizer“.  
Naujausiais duomenimis, Lazdijų rajone bent viena vakcinos doze jau paskiepyta 70,4 proc. gyventojų. Lietuvoje šis rodiklis – 67,4 proc. Sustiprinančiąja, trečiąja doze, Lazdijuose pasiskiepijo 15,9 proc., Lietuvoje – 14,3 proc. gyventojų. Trečiąja doze mūsų rajone aktyviausiai skiepijasi 65–79 m. amžiaus grupės asmenys – jų jau pasiskiepijo trečdalis.
Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Tik nereikia raginti, jau kiti anksčiau susivaksinavo, o jūs mere, geriau kurkit darbo vietas. Nes taip nualinot Lazdijų kraštą.

O abejot turėtumėt nes vakcinos ilgalaikis poveikis žmonių sveikatai yra neištirtas. Neabejojot , kad ir rajonas suklestės jums vadovaujant. Dabar vėl neabejotinai klaidingiausias jūsų spendimas išduot jumis bepatikėjusius rinkėjus.

Košmaras tęsiasi, kai nėra kuo pasigirti. Iš valstiečių avių bandą padarė, bando ir rajoną.

sugriovė savo šeimą, išardė partiją, griauna rajoną...

Tai įvykis....

Košmaras tęsiasi, kai nėra kuo pasigirti. Iš valstiečių avių bandą padarė, bando ir rajoną.

O Kurauskienės foto nebus ?

Mere o ką manai apie Krosnos eglutę? Seniūnas dirba trejose pareigose, kultūros namai prikimšti darbuotojų, loftai sukurti o va lyg tyčia merei tokią eglutę papuošė, kaip sako kiaulę pakišo.Lyg norėdami parodyti kokia skurdi mūsų savivaldybė ir kokie biedni kultūros namai. Gal neieškokim naujų darbininkų o tegu pradeda dirbti seni tas pats ir jusu komanda kuri jau turetu pradeti dirbti. Kaip sako dzukai kalba su tokia komanda ir rinkimus prakišti bus lengva.

Nesuprantu, o tai čia kaukė reikalinga? mačiau foto be kaukių pilna pripozuota. Aktorystė čia vadinasi?