Braškių auginimo ėmęsis R. Berus: „Guli ir valgai jas, kai moteriškė galvos nekvaršina“

Šiemet R. Berus jau prekiaus braškėmis.

„Bėdavoja, kad mieste darbo nėra. Eitų į kaimą. Čia darbo kiek nori, tik kaip su pinigais – klausimas“, – juokiasi Remigijus Berus iš Randiškės kaimo, Šventežerio seniūnijos.
Sako, žmogų iš kaimo galima ištraukt, iš žmogaus kaimo – niekaip. „Buvau atsižegnojęs kaimiško gyvenimo, bet neišėjo“, – vėl ir juokais, ir rimtai kalba.
Remigijus paskendęs darbuose: „Viskam reikia laiko. Kai nedaug, gali žaisti, o kai visko yra, jau reikia suktis.“
R. Berus šiemet pirmas braškes skynęs birželio pradžioje. Paklaustas, kokių veislių turintis, atsako, kad nė pats nežinantis. „Kokių septynių veislių tai tikrai yra“, – suskaičiuoja. Jam pačiam įdomu išbandyti auginti vis naujas, o jau paskui atsirenka, kurios veislės geriausiai dera, skaniausios.

Plačiau – „Lazdijų žvaigždėje“ (2021-06-18).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

O varge, sunku suprast koks iš jo gali būt ūkininkas...

Tolygu,i kaip is organo klarnetas.

Ir ko tik jis nebandė. Nelabai suprantu kam iš tokių žmonių imti interviu. Nebent tik kaip blogą pavyzdį.

Best supplements affiliate programs for beginners<br> <br> pharmempire invite<br> <br> Simple steps for joining a supplements affiliate program<br> <br> health niche marketing<br> <br> <br> <br> Visit my homepage ... <a href="http://lms.microsys.com.tw/blog/index.php?entryid=63022">herbal supplement affiliate programs for influencers</a>

Nu gal tas braškių auginimas bus kokia terapija, padėsianti sugrįžt į protelį.... Nors kur ten grįžti, kai galva kiaura - nelabai adekvatus žmogus.

Turėtų būti labai skanios ir sveikos braškės, nes augina aptvėręs senais mediniais pabėgiais, kurie įmirkyti velnias žino kokia tarybine chemija ir daug metų laistyti visokiu brudu iš traukinių... Dar sakyčiau ir maisto kontrolės inspektoriams reikėtų pasidomėt kokiom beaškėm šitas ūkininkas žada nuodyti žmones.

I've read some good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting.<br> <br> <br> <br> I surprise how a lot attempt you set to create the sort of magnificent informative web site.<br> <br> <br> <br> <br> <br> my web blog - <a href="http://oasisbrand.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=217508">achat de escitalopram en ligne</a>