Į seniūnijas ir vėl keliauja parama maisto produktais ir higienos prekėmis

Į  Lazdijų rajono centrinį sandėlį vėl pristatyta paramos maisto produktais ir higienos prekėmis siunta iš Europos socialinio fondo vykdomo projekto.
Paramą numatoma išdalinti 2618 asmenų. Šį mėnesį davinį vienam asmeniui sudaro 10 rūšių maisto produktai ir 4 rūšių higienos prekės.
Planuojama, kad iki birželio 21 dienos parama pasieks visas seniūnijas ir bus pradėta dalinti gyventojams. Prašome paramos gavėjus susisiekti su savo seniūnijose dirbančiais socialinio darbo organizatoriais pasiteirauti apie tai, kada ir kur bus galima atvykti ir pasiimti jiems priklausančius davinius.
Primename: dalijant paramą privaloma laikytis visų karantino metui nustatytų  saugos reikalavimų.
Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

O Viešpatie, - rajone 2618 šelpiamų asmenų. Maistu. Muilu ir tualetiniu popieriumi. O ar patarnautojai jiems dar neprivalomi?

Rajonas nugyveno , darbo žmonių beliko ant vienos rankos suskaičiuoti o tinginių daugėja. Kur žadėtos darbo vietos? Ka veikia merė su savo kariauna?

Gal galit baigti už viską prie kryžiaus kalti merę. Buvo pašalpinių dar daugiau ir prie ankstesnių valdžių. Už tai dėkokim ne rajono, o Valstybės valdžiai. Savivaldybės tik turi vykdyti jų priimtus įstatymus.

Laukiam darbo vietų , kalbų užtenka.

www.lazdijai.lt bent 5 darbo skelbimai.