Lazdijų rajone abiturientams aidėjo paskutinis skambutis (fotoreportažas iš mokyklų)

Penktadienis, gegužės 21 d.,  Lazdijų rajono abiturientams įsiminė ilgam – vyko paskutinio skambučio renginiai. Kupini jautrių žodžių, nuoširdžių emocijų ir daugybės prisiminimų. Dėl karantino ribojimų į lauko erdves persikėlė rajono gimnazijų bendruomenių renginiai, o Šeštokų mokykloje paskutinis skambutis vyko pusiau nuotoliniu būdu. 

„Drąsiai ženkite pasirinktu keliu, nebijokite, būkite žingeidūs ir niekada nepasiduokite. Esate savo ateities kūrėjai. Tegul ta ateitis džiugina ir Jūsų kasdienybes papuošia šypsenomis. Būkite sveiki, išmintingi ir be galo laimingi. Su švente, mielieji“, – rajono abiturientus Lazdijuose, Veisiejuose, Seirijuose ir Šeštokuose sveikino savivaldybės merė Ausma Miškinienė. Kartu su Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėju Daliumi Mockevičiumi abiturientams ir jų auklėtojoms merė įteikė ir simbolines dovanas.

Šiais metais su rajono mokyklomis netrukus atsisveikins 134 dvyliktokai. 77 abiturientai baigia Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnaziją, dar 18 šios gimnazijos skyrių Šeštokuose. Veisiejų Sigito Gedos Gimnaziją šiais metais baigia 13 dvyliktokų, o Seirijų Antano Žmuidzinavičiaus gimnaziją – dvigubai daugiau – 26 mokiniai. Po paskutinio skambučio šventės jų dar laukia brandos egzaminų sesija ir išleistuvės.

Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Po pask. Skambucio buvodovo boliai, o tada vakare Tratatata:))).