Lazdijų „gyvosios“ eilės organizatoriai – nusivylę

Čia vakar turėjo būti „gyvoji“ eilė – vaizdas 10 val. šalia Lazdijų kultūros centro, kuriame vyko vakcinavimas, ir viduje.

Vakar  Lazdijų kultūros centre pirmą kartą buvo suorganizuota „gyvoji“ eilė norintiesiems nuo COVID-19 pasiskiepyti 65 metų ir vyresniems senjorams bei jaunesniems asmenims, turintiems rizikos veiksnių, sergantiems lėtinėmis ligomis.
Šios plačiai išreklamuotos akcijos koordinatorė, rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro direktorė Simona Jasinskienė tvirtino, kad norinčių pasiskiepyti ,,AstraZeneca‘‘ vakcina atėjo labai mažai.

Plačiau – K. Sukackas „Lazdijų reklamoje“ (2021-04-20).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Tai leiskit skiepytis visiems to norintiems, o ne tik nuo 65 metų ir turintiems rizikos veiksnių. Kuo kaimo žmonėms atvažiuoti iki Lazdijų centro, jei autobusai nevažiuoja, vaikai grįžti negali, o jei paveš kaimynas, tai bus keli namų ūkiai jau.

Tikrai taip, Betvarkė!

Kaip zmones gali eit skiepytis,jeigu pati rajono valdzia nesilaiko karantino ir saviizoliacijos...

Vicemerui, reikėjo padaryti balių, didelį balių, kaip buvo Šeštokuose ar A. Kirsnoje, kur užsikrėtė ne vienas ir ne du, ir žurnalistė ir merė tylėjo, nes ten buvo valstietukų ausys. Žmonės tik nežino. Bet manau, kad kas prabils apie visus protrūkius.

PharmEmpire affiliate registration approval time<br> <br> PharmEmpire commission rates and registration<br> <br> top health affiliate programs<br> <br> building a brand with pharmacy affiliate marketing<br> <br> <br> <br> My web site :: <a href="https://www.learnsv.com/blog/index.php?entryid=11">How to register for free in a supplements affiliate program</a>

Jeigu ,,gyva eilė'' tai atėjai, padavei asmens dokumentą, suvedė į duomenų bazę, paskiepijo, išrašė lapelį, kada buvai paskiepytas ir kada reikia ateiti antro skiepo ir viskas. Tokia tvarka yra kituose rajonuose, kai skiepijama neišnaudota Astra Zeneca vakcina. Lazdijuose kažkaip kitaip, tai gal reikia kažkokį vietinį potvarkį išleist ir skiepyt tuos kas nori, kad nereikėtų tos vakcinos vėliau išmest.

Neskleisk erezijų tvarka tu!

Wow, this article is good, my sister is analyzing such <br> <br> things, so I am going to convey her.<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my web page :: <a href="https://www.deviantart.com/instagramhack1/journal/Must-visit-websites-865528820">samp</a>

sostinė pasiima pfeizer ,o rajonams kiša Zeneka.

how to make money from home with affiliate marketing<br> <br> Supplements affiliate program requirements<br> <br> pharmacy affiliate strategies<br> <br> health blog email marketing for revenue<br> <br> <br> <br> Here is my web site: <a href="http://laererforum.rasmusvestergaard.com/community/profile/caitlinsizemore/">healthcare marketing programs</a>