Krentame: COVID-19 situacija Lazdijų rajone

Kaip praneša Statistikos departamentas, vakar, antradienį, COVID-19 nustatytas 2 Lazdijų rajono gyventojams, naujų atvejų vidurkis per savaitę - 4 per dieną, šiuo metu serga 52, mirę 16.
Nors susirgimų skaičius per parą nėra didelis, tačiau kitaip atrodo šalies mastu: iš pirmosios vietos per tris savaites Lazdijai (308,2 atvejo 100 tūkst. gyventojų per 14 parų) nukrito į trisdešimt septintąją. Pirmauja Pagėgių savivaldybė (28), pačiame dugne - Vilniaus rajonas (1 042), vidurkis šalyje - 471,3.
Vakar Lietuvoje užfiksuoti 1 284 susirgimai koronavirusu.
Lazdijų rajono merės, gydytojų, policijos pareigūnės kvietimai skiepytis.

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Reikėjo pirmiausia isuskiepinti prekybos centrų darbuotojus o dabar atvirkščiai merė , direktorė o visi kiti paprasti mirtingieji palikti likimo valiai.

Kad tik merės būtų buvusi valia...

Per mažas 40 procentų priedas.

Ne merė ir ne priedų procentai sudarė skiepijimo prioritetus.

Tai kodel kituose rajonuose,kur merai normalus,gali koreguoti eiles skiepijimo,o pas mus ne?Kodel Vilniui ar Kaune skiepijama gyva eile, o pas mus ne,nors vakcinos tikrai yra.

Kviečia ir kviečia skiepytis ir vis negerai tai vakcina negera tai ne tie paskiepyti tai nenusilenkė ir nepaskambino ar neatvežė... Pagalvokim ar ne per daug jau esam išlepinti ir pažvelgę į veidrodį -mažiau zurzėkim.

O kada Ilone grazins prieda, kuris buvo paskirtas uz kovido suvaldyma, nes realybeje jokio rezultato.Geda.,

Skubiai Ilonei reik damest dar 40 procentų, ba mum visiem bus pyzdec, už dyka ji nieko nedarys..., nekovos su kovidu...

Jau Alytuje gyva eile skiepija, o pas mus užmigo prie senelių. Tai kas čia kaltas?

dar tokio bardako Lazdijų rajone nebuvo kiek aš gyvenu.

ten medikai susirgo paskiepyti??? Tai kiek ši vakcina veiksminga????

Vaidina skaidrę valdžią ir ypač merė. Gal galite kas pasakyti, kas laimėjo konkursus Noragėlių seniūnijoje? o gal su kokia partija surišta...!?

Mere vaidina valdzia Margelio kopija tik foto visuose portaluose ir spaudoje. Paprastas zmogus visai neidomus kreipkis su klausimais kiek nori net neparodo susidomejimo.

O kas laimėjo vietoj Rimvydo į gaisrininkus?

Nereikia šlovinti valdžios, kaip tarybiniais laikais. Jų darbas ir pareiga rūpintis rajonu. O kad nieko nesiskiria nuo kitų, tai faktai.

Nu va ligoninėje "genių" atsirado. Labai jau negražu iš savo lizdo nešioti pletkus. Smagu dabar? Gėda.

affiliate program best practices<br> <br> passive income with real estate<br> <br> health blog sponsorships and collaborations<br> <br> affiliate marketing for beginners<br> <br> <br> <br> Review my site: <a href="https://tecnologiemusicalidante.altervista.org/community/profile/bobbyignacio74/">online coaching</a>

Apklausa rodo kad Lazdijuose blogas vakcinacijos organizavimas .todėl direktorei reikėtų atskaityti prieda bet dar dali nuo algos.

Oi! Reikia keist! O ką prie Margelio buvo geriau? Gerb. p. Anonime, pasižiūrėk į veidrodį ir paklausk, ką pats padarei dėl savo rajono. Yra toks posakis: "Kas moka savo darbą - dirba, kas nieko nemoka - kritikuoja kitus".

Čia jūs apie save kalbat? Margelis jums jau turbūt sapnuojasi kad net po dviejų metų pamiršti negalit. O mūsų naujoji valdžia dirba prastai ir visi tai mato ir jau garsiai kritikuoja. Dar turi du metus tai gali susiimti ir pradėti dirbti o ne priedus dalinti.

Negaliu suprasti, kodėl tokia didelė kadrų kaita savivaldybėje ir jos įstaigose. Kas kaltas, padirba kelis mėnesius jau išeina. Atleidinėjami seni darbuotojai, o į jų vietas žmonių neranda. Kas gali paaiškinti kur paslaptis. Paliekami laikini darbuotojai. Sakoma pas blogą darbdavį niekas nepadirba, ar čia negalima pritaikyti savivaldybei.

Vienos partijos ir laimi konkursus ir užsibūna. Matyt labai "kompetetingi"

Mes jau ritames I dugna visose srityse,apart valdzios gyrimosi spaudoje ir kosminiu priedu skyrimo,,saviems,,.Tas pats kaip ir prie buvusio mero, gal net ir daugiau.

Kur dingo klejus kad nematyt tik mere su sabaliauskučiu prie bibliotekos stovėj?

O prie ko sabaliauskucis?

Merė klėjų jau gal į sklepą inmetė ir po devyniom spynom užrakino, kad daugiau rajonui nekenktų ir neužliptų jai ant galvos

"vale" eik paverk savo gerokai jaunesnei žmonai ant peties. Verksnys tu, o ne Vale. Klėjau, imkis margio metodų tokiom valėm!

I have read so many articles about the blogger lovers except this piece of writing is really a nice post, keep it up.<br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> Here is my web-site <a href="https://healthyhabits-daily.blogspot.com/2023/03/the-best-online-pharmacies-for-clomid.html">The Best Online Pharmacies for Clomid: Reviews and Examples</a>

Priedas skirtas ne uz kovido suvaldyma, o murziukui prausti., jeigu ka.

kas tas murziukas?

O kaip nekrisime žemyn, jeigu tokie, kaip vicemeras remiantis Delfi straipsniu, dalyvauja treniruotėse, o po to vaikšto į darbą, važinėja po Vilnių, nors sporto centre užfiksuoti ligos atvejai.

o tai mano žiniomis jis neserga ir griežtai laikosi Nvsc nurodymų. Taip reikia dabar dėmesį nukreipti nuo blogos situacijos ir rast atpirkimo ožį. Bet nelaikykit mūs durnais.

Sakote, griežtai laikosi reikalavimų? Tai ko atėjo į savivaldybę, ko pasekoje reikėjo savivaldybėje dezinfekciją daryti ir visus darbuotojus namo išleisti? Tai matosi, kaip griežtai laikosi.

nu nejuokinkit dėl tokios nuodėmės kaip sportas ir dar dėl to rajonas ritasi žemyn??? Sportuokit visi ir būsit sveiki ir kūnu ir dvasia, o pletkininkai ir pavyduoliai graužkitės ir galvokit kaip pasispjaudyti kad palengvėtų nes pavydas pats bjauriausias bruožas.