Neblėsta kova dėl įtakos Lazdijų hipodromo valdymui

B. Rūtelionis: „Ne visi mane nori girdėti.“

Praėjusioje „Lazdijų žvaigždėje“ rašėme, kad Lazdijų žirgininkų klubas ketina inicijuoti sutarties su savivaldybe dėl Lazdijų hipodromo nuomos nutraukimą.
Tuomet kalbintas klubo prezidentas bei rajono tarybos narys Valdas Žička, kuris yra hipodromo direktorius ir kartu su kitu žirgininku Mindaugu Vievesiu jame dirba puse etato, žirgininkų norą trauktis iš hipodromo motyvavo tuo, kad klubas neturi nei pajėgumų, nei resursų toliau vystyti tokią veiklą.
Tačiau po straipsnio redakcija gavo informacijos, kad žirgininkų apsisprendimas trauktis iš hipodromo galėjo gimti ir todėl, kad tarp jų ir hipodrome dirbančio Lazdijų sporto centro žirginio sporto trenerio Lino Balčiūno jau kurį laiką vyksta trintis, nesutarimai dėl veiklos. Turimais duomenimis, nesutarimai pasiekė rajono vadovus, merė Ausma Miškinienė surengė ne vieną nuotolinį posėdį, kuriame kartu su žirgininkais bei kai kuriais tarybos nariais aptarė hipodromo valdymo klausimus, nesantaikos tarp abiejų konfliktuojančių pusių priežastis.  
V. Žičkos bendražygis, rajono valdančiajai koalicijai atstovaujantis rajono savivaldybės tarybos narys Benius Rūtelionis teigė, kad tai, kas dabar vyksta hipodrome, galima pavadinti suaugusių žmonių nesusišnekėjimu.
„Sako, mane pasiuntė, tai aš su juo nešnekėsiu. Na, unaravi tie lietuviai, mandri. Aš taip galvoju: jei vyriškai, tai pasiuntinėkite vienas kitą kuo toliau, o kai praeis piktumas, susėskite ir išsiaiškinkite, kas ką daro, pagaliau pasidalinkit veiklos sritis, kad vienas kitam po kojomis nesimaišytute. Reikia galų gale susodinti prie stalo Lazdijų sporto centro vadovus su žirgininkais ir tol neišleisti, kol nesusitars, kaip dirbti, kad baigtųsi nesantaika, tokie cirkai. Aš taip tiesiai šviesiai ne kartą siūliau rajono valdžiai spręsti, bet ne visi mane nori girdėti. Bet tai, kas vyksta, yra negražu. Turime tokį gerą hipodromą, o riejamės ir niekaip negalime susitarti...  
Neseniai mane piktumas paėmė, kai išgirdau, kad žirgininkai susipyko su hipodrome dirbančiu treneriu ir kai kurie išsivežė savo žirgus iš arklidžių. Išvežė ir ten laikytą savivaldybės direktorės žirgą su kumeliuku ir kažkur Varnėnuose ieško arklidžių jiems. Kur tai matyta – šitiek vietos hipodrome, tokios geros sąlygos, mes jų net neišnaudojame, o įsižeidę ar ambicijų užvaldyti lakstome po rajoną ieškodami kitų patalpų. Nejaugi nueita taip toli, kad kiekvienas girdi tik save.   
Tai juk ne aerodromas, o hipodromas, visi turėtume jame išsitekti...“ – dėstė B. Rūtelionis.
Plačiau – K. Sukackas naujausioje „Lazdijų žvaigždėje“ (2021-03-19).

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Beniau, gal nustok tauškęs nesamones. Pats ir esi pagrindinis intrigantas, nesantaikos kurstytojas. Rinkimai artėja, tai bi lot, jau turinys nėra svarbu. Bet ar yra logikos tikėjime jog viskas bus gerai pamatysim. Tiek "patriotų" žirgyne išsikvėpė per gerą pusmetį ir karantino metu, tai apie ką dar galima kalbėt. Vyrai, vyrai

Vėl sporto centras turės ne sportininkus ruošt, bet kažkieno mėšlą mėžti :)

O kam dar tinkamas tavo direktorius?

Viskas čia gerai parašyta ir prie ko čia tie rinkimai? O jeigu kažkas iš hipodromo daro gerą biznį, o savo rajono žmonės lieka kvailiais, tai tikrai reikia įsikišti rajono valdžiai, tarybos nariams ir išsiaiškinti, kas čia ką gero nuveikia ir kokią naudą duoda rajono žmonėms, paslaugų, pramogų ar finansine prasme.

health product promotion<br> <br> pharmempire invite code<br> <br> remote work productivity<br> <br> legitimate work from home jobs with no startup fee<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my web blog ... <a href="https://freedomentrepreneursconference.com/blog/index.php?entryid=53005">Register for a supplements affiliate program and start earning</a>

...tuoj qrwa gaidžiai ištrauks...

For most recent news you have to pay a visit web and on internet I found <br> <br> this web site as a finest web site for most up-to-date updates.<br> <br> <br> <br> <br> <br> Here is my webpage: <a href="http://bluets.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=43814">Achat rapide et facile de emsam en ligne</a>