Per Valentiną – muštynės, per Vasario 16-ąją – gaisras

Sekmadienį ir antradienį šventimas bendrabutyje ypač suaktyvėjo.

Vakar „Lazdijų žvaigždei“ skambinę garsaus Lazdijuose M. Gustaičio gatvėje esančio 3 numeriu pažymėto daugiabučio, kitaip vadinamo „Bangladešu“, gyventojai skundėsi neturintys ramybės dėl nuolat čia besibūriuojančių teistų asmenų, jų keliamų išgertuvių, muštynių, prieš keletą dienų sukelto gaisro.
,,Žinote, mums neramu gyventi, bijomės net dėl savo gyvybių, nes į bendrabutį kas nori, tas ateina. Visokie valkatos, teisti asmenys čia randa prieglobstį, „uliavoja“, kiek tik nori, o prisigėrę mušasi. Itin garsiai susirinkę antrame aukšte atšventė Valentino dieną. Keturiese taip susilupo, jog vieną išmetė pro antro aukšto langą“, – skundėsi vienas pagarsėjusio „Bangladešo“ gyventojas.
Plačiau – ,,Lazdijų žvaigždėje” (2021-02-19).

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Jei minėt, tai ir paminėt taip, kad visas rajonas žinotų. O aš ramus žmogelis seniai jau visų užmirštas. Kaip čia reikėtų garsiai primint, kad aš dar gyvas...

Atsakau ,,padundink,, pirmaja ar antraja ir visa spauda ir tv aprasys ir parodys ar supratai ,mulkiau.

Koca götlü memeli hatunu yalayarak sikti. 354. Kısa Açıklama:<br> <br> Koca memeli hatunu yalayarak memelerinin arasına verip amından sikerek tatmin olup <br> <br> beraber boşalarak zevklendiler. 08:00.<br> <br> <br> <br> Also visit my homepage; <a href="http://www.casalasconchas.com/gallery2/main.php?g2_view=core.UserAdmin&g2_subView=core.UserLogin&g2_return=https://sactratturarte.it/id/l5ooluf">soft porn toys pompa</a>

vykit dirbt arba atiminėkit iš šitų utėlių būstus ir pašalpas. gana čia jiem daryt nesamonęs....

Namas renovuotas, butas duotas, kompensacijos skirtos, mokesčiai minimalūs. Pašalpos ir kitos išmokos mokamos laiku ir stabiliai. Dirbt neapsimoka. Gyvenimą tenka paįvairint orgijomis . Jeigu dešimtmečiais parazituojančių kitų sąskaita šioje valstybėje nesugeba suvaldyt, tai ir rašinėjimas nieko nepakeis.

Visus už durnus jie laiko! Jūs durneliai dirbat tai dirbkit, o jiems ir jų vaikams vaikams viskas suteikta , vusos privilegijos.

I am not sure where you're getting your info, but great <br> <br> topic. I needs to spend some time learning much more <br> <br> or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking <br> <br> for this info for my mission.<br> <br> <br> <br> My web blog :: <a href="http://crebig.com/board/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=185517">acquisto di levofloxacine in Belgio</a>

NA BET LAIKRAŠTIS VISAI "NUSIVAŽIAVO". Gaunu reklamą tas pats, skaitau tą patį ir L.žvaigždėj. Tai negi jau nėra kas dirba, kad perspausdinėja tą patį per tą patį.

Tai kad viena Danauske rašo

tai tegul nesiūlo prenumeruoti, o užsidaro jei nėra kas dirba.