Kviečiame siūlyti kandidatus apdovanojimams už reikšmingus nuopelnus Lazdijų kraštui ir valstybei

Iškiliausios mūsų tautos šventės – Vasario 16-osios – Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga savivaldybės merė Ausma Miškinienė už reikšmingus nuopelnus Lazdijų kraštui ir valstybei apdovanos gyventojus, įstaigas bei  visuomenines  organizacijas.
Kviečiame kuo aktyviau prisijungti prie šios gražios mūsų krašto tradicijos ir iki vasario 10 d. pasiūlyti tuos, kurie nuoširdžiai, kantriai, tačiau kartais – labai tyliai dirba savo krašto ir visos Lietuvos labui.
Kandidatus gali siūlyti gyventojai, organizacijos, įstaigos, įmonės. Pretendentai nominacijai gali pasiūlyti ir patys save. Nominacija tam pačiam asmeniui už tą pačią veiklą suteikiama tik vieną kartą. Siūlant apdovanoti gyventoją, reikia pateikti: laisvos formos prašymą dėl apdovanojimo, adresuotą savivaldybės merei,  taip pat siūlomo kandidato gyvenimo, veiklos aprašymą ir kandidato darbų ir nuopelnų Lazdijų kraštui ar valstybei aprašą. Siūlant apdovanoti įstaigą ar visuomeninę organizaciją –– visus aukščiau  minėtus dokumentus ir  informaciją apie ankstesnius apdovanojimus, vertinimus, jei tokie buvo.
Dokumentus prašome siųsti paštu arba palikti šalia rajono savivaldybės pastato  paradinio įėjimo pakabintoje pašto dėžutėje.   
Nominantų atrankos darbo grupė išanalizuos gautus siūlymus, atrinks tris kandidatus ir teiks juos tvirtinti rajono savivaldybės merei Ausmai Miškinienei.
Vasario 16 dieną nominantai bus apdovanoti Lazdijų rajono savivaldybės mero padėkos raštais, Laisvės angelo statulėlėmis ir 300 eurų piniginiais prizais. Informacija apie apdovanotuosius bus paskelbta rajono spaudoje, savivaldybės interneto svetainėje, taip pat – socialiniame tinkle „Facebook“ .
Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Siūlau apdovanoti Lazdijų ligoninės medikų bendruomenę

pritariu, kad labiausiai jie tiktų, mūsų medikai šaunuoliai.

Siulau apdovanoti ,solidžiomis premijomis lazdiju MELIORATORIUS. jie taip plūša isisisavindami eu parama!!!!!!!