A. Bražinskienė: ką rūko A. Mikelionis?

MAN ŠOKAS! Tikrąja to žodžio prasme. Skaitant A. Mikelionio straipsnį „Naujųjų 2021-ųjų Jaučio metų Lazdijų valdžios horoskopas“ kūnas šiurpo.
„Tad Benius kitąmet taikliai šaudys tiesiogine prasme medžioklėje ir perkeltine prasme savo politinius oponentus. Jo pagrindinis taikinys bus po Svarstyklių ženklu gimęs Lazdijų vicemeras A. Klėjus. Tik poną Beną reikėtų perspėti, kad šaudant į konservatorius paprastos kulkos jų nenukauna. Tad norėdamas sėkmingai medžioti konservatorius B. Rūtelionis turėtų naudoti sidabrines kulkas, o nukovus dėl viso pikto dešiniojo politinio oponento širdį būtina perverti kuolu. Tuomet jis virs politiniu lavonu.“
Ir tai vadinama žurnalistika!? Už tokią spaudos laisvę ir laisvą žodį kovojo mūsų protėviai ir mes? Tikrai ne! Tai ne žurnalistika – tai dugnas, žemiau jau nebėra kur kristi.
Ir dar mes stebimės, kad mokyklose vyrauja patyčios, smurtas? Ar kad sūnus nužudo tėvą, o motina vaiką? ATSIPEIKĖKIM, ŽMONĖS! Daugiau tylėti nebegalima! Aš 100 proc. esu už spaudos žodžio laisvę, bet TIKRAI ne tokią, kur kurstomas smurtas, žiaurumas, patyčios, neapykanta, kur kraujas liejasi laisvai.
Straipsnio autoriaus norėtųsi paklausti: ką rūkote ir valgote tokį mėšlą rašydamas? Kokius filmus ar literatūrą skaitote? ATSIBUSKITE! Čia ne knygos ar filmo scenarijus, čia – realus gyvenimas, čia – realūs žmonės, turintys vis dar plakančias širdis.
Dar norėtųsi paklausti, ką veikia jūsų sąžinė, kai rašinėjate tokias rašliavas. Bet atsakymas ir taip akivaizdus... Ji miega... Arba jos jau išvis nebelikę.
Atvirai prisipažinsiu – man gėda dėl jūsų, gėda, kad teršiate žmonių gyvenimus ir TIKRŲ žurnalistų vardą.
Leidinio leidėjams norėčiau patarti: užuot spausdinę tokias niekšybes, geriau jau po lietuvių liaudies pasaką išspausdintumėte. Ir vaikai, ir seneliai būtų daug laimingesni, o ir mes visi pasisemtume daugiau išminties ir pamokymų.
Tad štai tokia ta spaudos žodžio laisvė Lazdijuose.

Agnė Bražinskienė

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

A. Mikelionis nei rūko, nei geria.

Nesupratau rašo apie mikelionį o klūna ir rutelioniui, matosi kad straipsnis į konservatorių vartus.

Tai gal čiulpia ką nors?

Jeigu nei rūko nei geria, tai išeitų, kad toks jau nuo gimimo...

P.S. Mikelionio akiratis labai ribotas,fantazijos baigiasi ties kieno nors partiškumu."Užsiciklinęs" ant žodžio "valstietis". Tai jau paranoja,laikas kreiptis į psichiatrus.

Agne, super. Daugiau tokių žmonių kaip Tu reikia Lietuvai!

O ką rūko Bražinskienė? Ar kas klausė, ką ji galvoja? Nors gal ir nerūkius čiudna.

Jau Algelis vėl pradėjo reikštis komentaruose?

o ar kas klause tavo nuomoines apie Bražinskiene?? o kad mikelionis žemiau plintuso,tai visi ta matome

O man jo nuomonės patinka. Vienintelis autorius "Lazdijų žvaigždėje", kuris nevengia kritikuoti rajono valdžios. Dėl to jis niekada nebus populiarus ir jis visada bus nemėgstamas.

reikia skirti kur kritika, o ku jau amoralumas. Agnė teisi, gėda dėl tokių 'rašytojų'.

Jūs geriau paskaitykit ką rašo R.Valatka ar A.Užkalnis savo straipsniuose. tuomet mikelionis jums atrodys švelnus ir pūkuotas.

gerai pastebejot, kad pagal rašymo lygį algucis tas pūkuotas ir yra, o ne rašytojas.

Tai tuomet nesuprantu, ko į jį taip kreipiate dėmesį? Čia nesueina galai, nes jeigu anot jūsų jis prastai rašo, tai būtų logiška, kad nenusipelno jūsų dėmesio.

Tu tai visi, jau vargšiukui dauginasi akutėse

Man tik įdomu kada Algis praneš apie savo draugą. Ar per lgbt sąskrydžius tik pamatysim per tv :)

Juokingiausia, kad konservatorių gerbėjai rašydami visiškas nesąmones apie A.Mikelionį galvoja, kad ką nors pakeis. O juk niekas nepasikeis - kaip jis kritikavo Lazdijų valdžią, taip ir kritikuos, kaip rašė apie konservatorius, taip rašys. Visi skaitys ir rašys tuos pačius ar panašius komentarus.

Geriau Agne, suknelę išsiskalbtai, negu rašinėji nesamones

Žinom ir Tavo Agnieška išsilavinimą

Žiūrėk, tuoj vėl reiks Bražinskiene, sukti beretę į kitą pusę

Pasaulio pabaiga. Dar viena liaudies rašytoja atsirado. Apsišaukėlė ,,influencerė", ne kitaip.

Jūsų giminėje visi idiotai ar tik tu viena maloni išimtis?

nesistenkit, Agnė ne iš tų kur išsigąsta nevykusių plepalų.

Agne, tu teisi! palaikau! O berniukas yra berniukas!

Meskit akmenį, kuris be nuodėmės....bet Bražinskienė pamiršo,kaip ją ir jos vyrą įdarbino A. M. Ir ne kartą gelbėjo, net Nijolė turėjo palikti darbą, o kai pradėjo braškėti kėdė A. M., tai labai greit pamiršo gerus darbus ir persimetė prie A.K. ir labai lojali. Tai tokia ji krikščionė d.....ė. Kam rašyti, bet jai patylėti, nes kur atsisuksi, ten š.......

Nu įdomu, kaip čia dabar bus, lauksim tesinio... :D

Samdoma lojikė

Tu čia apie save?

Mikelionio straipsniukas tikrai skystas, bet Bražinskienės reakcija - visiškai neadekvati. Ta šaudymo metafora lėkštoka, bet sieti ją su patyčiomis ir smurtu gali tik ypatingo bukumo asmuo.

O vėl kelionis pabudo. Koks rašytojas tokios ir metaforos.

Baisi kaip mano gyvenimas.

A.B. pernelyg jautriai sureagavo. O Kelionis puikus kaip žurnalistas ir rašytojas. Nepavydekit už šmaikščią plunksną. O kad pažiurejote paviršutiniškai tai Jūsų bėdos. Sėkmės Mikelioniui. daugiau Lazdijuose tokių žmonių.

O ką straipsnio autorius rūko?