,,Lazdijų reklamoje”: nepagražinta tiesa apie Senio Kalėdos rezidenciją prie Dusios

„Tai kūriau savo šeimai”, – sako Andrius Perlys, prieš kelerius metus paveldėjęs seną kluoną įspūdingoje Dusios ežero pakrantėje. Čia gyveno Andriaus močiutė, tėtis.
Visi, kas atvažiuoja, sako, kaip čia gražu, kaip jam pasisekė. Tada Andrius paklausia, ar nenorėtų prižiūrėti visa tai: „Aš čia bedirbdamas praleidau labai daug laiko. Mano šeima, mano vaikai nukentėjo, nes aš tiesiog visą savo laiką skyriau sodybai. Viską dariau pats“.
Šiandien sodyba neatpažįstama. Pabuvojusieji joje sako, kad negali patikėti savo akimis. Įspūdis toks, jog pakliuvai į pasaką. Čia, ant Dusios ežero kranto, pastatyta tikrų tikriausia, tikresnės ir būti negali, Senio Kalėdos rezidencija.

 „Taip pat naujoje ,,Lazdijų reklamoje” (2020-12-08) skaitykite:
1. Įžiebta Lazdijų eglė: žinia apie jos išskirtinumą jau keliauja po pasaulį.
2. Ūkininkai „atostogaus“ nenutoldami nuo ūkių.
3. Dėl mirtino pasieniečio šūvio į lazdijiečio vairuojamą automobilį – 30 tūkst. eurų kompensacija žuvusio 18-mečio mamai.
4. Didesnis veterinarų dėmesys audinių fermai Kukliuose.
5. Niekas nenori vadovauti rajono švietimo įstaigoms.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Labai idomu kiek pinigų buvo skirta lazdijų eglutės papuošimui ir kiek lėšų skirta kultūros centro eglutės papuošimui.? Manau atsakysiu.

Atsakyk :)

Koks tau skirtumas kiek buvo skirta. Dziaukis eglute ir artejanciomis sventemis. Myliu tave skaiciuotojau..

Mylėk ar nemylėk bet pasakyk kiek kainavo mums mokesčių mokėtojams.

Man ir jau pasidare Cekavu kiek gi kaštavo Jolka????

Kiek??????

Anonsas:,,Lazdijų reklamoje”: nepagražinta tiesa apie Senio Kalėdos rezidenciją "Vitruna" prie Dusios ir jos filialą Lazdijuose "Lazdijų kultūros centras".Sekite spaudą.

Gėdos turėkit firma papuošė už pinigus o ponas tegu pasako kiek grašių numetė kultūros namams serijas krosnai ar kitų miestelių . Žmones už savo atlyginimus turi puošt egles o ponas dar turi savigarbos girtis. Gal dar ir merė apdovanos.....

Panašu į puotą maro metu.

Kas liečia mirtiną pasieniečio šūvį. Šaunamojo ginklo panaudojimo sąlygose rašoma, kad pareigūnas gali panaudoti šaunamąjį ginklą prieš transporto priemonę tada, kai transporto priemonės vairuotojas nepaklūsta išankstiniam policijos pareigūno reikalavimui sustoti, o tolesnis transporto priemonės vairavimas gali sukelti pavojų. Kas tai per pavojus, eiliniam pasieniečiui nesuprantama. Įvykio metu ir advokatas ir prokuroras randasi kažkur toli. Ir tik po įvykio pareigūną užklumpa pasiaiškinimų lavina. Pastarasis tiesiog palūžta. Atestacijos metu komisija užduoda klausimą, ; kur šauti, jeigu vikšrinis traktorius nestoja.

lazdijieti sauk in radijatoriu isminciau

taigi nurodyk taikinį

Bobikai, gerbiu Jus ir Jūsų nuomonę. Po šūvio į radiatorių, kaip Jūs rašote, vikšrinis traktorius tikrai pasieks savo užduotą tikslą.

Nei ten išminčius,nei ten ką. tikėjausi diplometingesnio komentaro. Ką daryti, kad tai nepasikartotų?

Diskusijos apie pašautą nusikaltėlį manau nereiktų pradėti. Kaip ir apie sudegintą nusikaltėlį. Jie abu pasirinko savo likimą,nors galėjo gyventi kaip paprasti žmonės, niekam nekeldami problemų, nesukeldami skausmo savo artimiesiems .Padiskutuokime geriau apie vietinius žulikus,sėdinčius valdžioje,šiltose valdiškose kėdėse,imančius kyšius ligoninėje ,guldydami ligonius į savo "privačias" VIP palatas, kuriose nori nenori turi susimokėti.Direktorius ,sėdinčius po keturias kadencijas be pertraukos.Va čia tai tema....

Galėjo foto merės įdėt o dabar sujeta tupi.ar bent klejaus...

Taip kuriamos darbo vietos ir plaukia musų sumokėti pinigai. Graudu .

Kulturos vadovas geras.saziningas.nuosirdus. Pats kukliai gyvena ir supranta biednus.