,,Lazdijų reklamoje": lazdijiečiai spaudžia sultis Suvalkijoje ir vargo nemato

„Nenusikeikęs sulčių Lazdijuose neišsispausi“, – tikino paskambinęs ne vienas rajono gyventojas. Žmonės pasakoja, kad laukia ilga ceremonija, sumanius išsispausti sulčių. Ir nors, atrodo, viskas vietoje, bet paskambinus liepia tada ir tada atvežti, kartais net už trijų dienų.
Tad dažnas dzūkas su pilnais obuolių maišais suka Suvalkijos link. „Skundžiasi dzūkai... Tai negerai, reikia daryti, kad būtų gerai“, – tikina sulčių spaudyklos Kalvarijoje savininkas N. Matlauskas. Anksčiau, prieš aštuonerius metus, kai tik atidarė savo sulčių spaudyklą, esą pusė Lazdijų pas jį atvažiuodavo.

Taip pat naujoje ,,Lazdijų reklamoje" (2020-10-06) skaitykite:
1. Kilnumo ir pilietiškumo pavyzdys: rastą piniginę grąžino savininkui.
2. Koronavirusas iš Druskininkų pasiekė Veisiejų seniūniją.
3. Policijos dienos minėjime – merės padėkos raštai keturiems pareigūnams.
4. Lazdijų seniūnai prašo apsišarvuoti kantrybe - maišai su šiferio atliekomis bus išvežti dar šiemet.
5. Rudens žygyje rajono tarybos nariai išmėgino ir jodinėjimo malonumus. Vienam buvo paprasta užlipti ant žemaituko, kai toks politiko ūgis.
6. Medžioklės specialistai ir ūkininkai džiaugiasi, kad leis daugiau sumedžioti vilkų. Arba kodėl M. Bernatonis taip nekenčia jų.
7. Veiksminga vitaminų dozė senjorams: iš rajono vadovės – arbata ir medus, iš aktorės – geras humoras.
8. Viešai savo svorį atskleidęs B. Rūtelionis torto neatsisakė.
9. Už neteisėtai sumedžiotą elnio patelę – ženkli bauda.
10. Šeštokiečio trauma užminė mįslių policijai.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Nematau problemos. Paskambinau, pasakė kada atvežt. Sutartam laikui pririnkau, paruošiau ir nunežiau. Du syk vežiau ir viskas OK. Nereikia norėt, kad sezono metu tik panorėjai ir gauni. Juk pas žmoną irgi ne tuoj pat.......

Kur čia bėdelė? Patarė kada atvežt ir iškart priėmė. Ko dar į tą Kalvariją ?

Matyt toks straipsnio autoriaus mentalitetas, - reikia teigti, kad pas mus viskas tik blogai, o va, kitur tai daug geriau. Vargšelis.

health blog coaching services<br> <br> remote job boards<br> <br> Finding the right supplements affiliate program for you<br> <br> affiliate marketing for digital products<br> <br> <br> <br> my page; <a href="https://allodium.us/community/profile/carltonmarquis/">affiliate marketing for alternative health bloggers</a>