V. Danauskienė: apie merus – su ragais ir be jų

Kas mums, rinkėjams, yra geriau – išsiskyręs meras (-ė) ar gyvenantis santuokoje, o ragus slepiantis po kailine kepure?
Prisigyvenome iki klausimo, kuris tapo pagrindinis, užgožęs koronas, bedarbystę, skriaudžiamus šuniukus ir sudegusį kaimyno tvartą.
Deja, žiniasklaida rašo tai, ką skaitytojai nori skaityti. Bankrutavusių bendrovių savininkai feisbukuose gali pliekti įžūlią žurnalistę, kvočiančią merę apie skyrybas, net neskaitęs paties interviu.
Bet toks moralizuotojas niekada neprisipažins, kad pats jau per devynis ratus aplinkui visų išklausinėjo: tai išsiskyrė ar ne, o tai turi berną/mergą, o tai kaip namus pasidalino ir dar daug daug daug visko.
Neabejoju, kad minėtasis nenusisekęs politikas – viarslinykas tąjį interviu su mere perskaitys. Nes mes tokie – mums rūpi ne tik ir net ne tiek, kiek Vyriausybėje pinigų projektams išmušėme, o kokiais batais politikas tarybos posėdyje pasirodė.
Rašyti apie asmeninį politikų gyvenimą visuomet yra raudona šviesa, riba, kai turi labai labai atsižvelgti į būsimas pasek­mes. Ir čia paties politiko žodis yra lemiamas, ar bus ta žinia vieša, ar ne.
Bjauriau, kai rašoma net nesistengiant pakalbinti pačių pusių. Kalant per priesaiką Dievui ir net per priesaiką rinkėjams.
Pamirštant, kaip neseniai čia vieša paslaptis rajone buvo merienės ir konkurentės Ambrozijos peštynės su plaukų nuostoliais garsiajame savivaldybės „kambariuke“.
Pamirštant tarybos nares ir administracijos pavaduotojas, užimančias merą tiek, kad už durų su darbo reikalais laukiantys pavaldiniai ir darbo valandas baigti suspėja.
Pamirštant animacinio filmo herojų Šreką, lėkusį vieną vasaros vakarą iš „dviračių kelionės“ pamaryje pargabenti ne tik dviračio, bet ir jo savininkės, pernelyg įsijautusios į bendrakeleivio dėmesį ir primiršusios ligoninėje po lašelinėmis gulintį sutuoktinį.

Vilma Danauskienė, žurnalistė

 

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

prisapnavo ir prifantazavo. Atsiėmė Margelis, kad Dzūkų žinios išdrįso Danauskienės ,,autorinę" naujieną paviešinti. Lygtai Miškinių skyrybos būtų Danauskienės autorystė.

Sveikinu už drąsą parašyti atvirai apie tai kas seniai žinoma, bet nebuvo drįstama viešai kalbėti. Gaila, kad buvęs meras ant kito mato ir šapą, bet ant savęs ir rąsto nepastebi... Tas kas garsiai kalba apie sulaužytą Dievo akivaizdoj duotą priesaiką, pats sulaužė jau senų seniausiai. Tik slepia po melo skraiste... Tai ar rinkėjai gali pasitikėti tokiu politiku, kuris net nepripažįsta savo klaidų... Kuris apgaudinėja savo rinkėjus laužydamas netik priesaiką prieš Dievą, bet švelniai tariant ir keletą kitų Dievo įsakymų... Bet šuns akim žiūri savo rinkėjams į akis ir meluoja net nemirksėdamas...

Na kad Margelis mėgo būti giriamas, koks jis gražus ir protingas, tai žino daug kas, bet kad jis būtų su moterimis kažką rimčiau, tai tikriausiai Danauskienės neįsigyvendinusios fantazijos. Tikriausiai Vilma kažko iš Margelio norėjo ir negavo. Būtų keista jei būtų gavusi.

XXX , rašyk geriau erotinius romanus, fantaziją turi.

Perskaiciau Vilma tavo straipsni 2 kartus ir susidare nuomone, kad tu lyg ir propoguoji skirybas.Manau esi pati patyrusi tai ir supranti kas yra seima ir koks dabar tavo ,,gyvenimas,,.

Vilma, ar tiesa, kad yra "knygynėlis" Nr.2. tik jau ne margelio? lyg kalba, kad Paukščių rojus?

Paukščių gojus :) Knygynelis jarunda pries Jurkeviciu versla, nes ten paimama nuo maisto iki auto taisymo :)

net įdomu kiek šių metų biudžeto paliks Gojuje? gal kas žino? būtų įdomu palyginti kaip remia kitų šeimų verslus.