Druskininkų implantologijos centras: meilė darbui išvien su inovacijomis

Druskininkų implantologijos centre (DRIC) gydosi ne tik druskininkiečiai, bet ir miesto svečiai. Gydymo įstaigos įkūrėja, gydytoja odontologė Kristina Belevičiūtė, sutiko papasakoti apie kliniką ir šiuolaikinių pacientų poreikius. Gydytoja įsitikinusi, kad raktas į sėkmę yra nuoširdus darbas, o šilti pacientų atsiliepimai – geriausias to įrodymas.
Koja kojon su naujovėmis
Viename gražiausių Lietuvos kurortų įsikūrusi klinika turi ką pasiūlyti – ji išsiskiria savo inovacijomis. Galbūt todėl neatsigina klientų: darbas čia verda net šeštadieniais.
„Šiandien galimybės beribės: visus prarastus dantis implantais atkuriame vos per dvi dienas. Turime modernią techniką: kompiuterinį tomografą, atliekame 3D ir panoramines nuotraukas. Prireikus nuimti dantų antspaudus, galime nuskenuoti intraoraliniu skeneriu. Taip gauname tikslų dantų vaizdą, o pacientas nepatiria diskomforto.“- odontologijos galimybėmis džiaugiasi gyd. K. Belevičiūtė
Paklausta, kaip sekėsi burti gydytojų komandą, odontologė nusišypso. „Kiekvienoje srityje dirba profesionalai, turintys patirties Lietuvoje ir už jos ribų. Štai gydytoja periodontologė užtikrina greitą ir efektyvų dantenų ligų gydymą. Chirurgas gali pasiūlyti dantų atkūrimą per dvi dienas. Protezuotojas – patogų ir estetišką dantų protezavimą... Nuo burnos chirurgo iki kosmetologės, visi yra patyrę specialistai“, - teigia pašnekovė.
Specialistai po vienu stogu
Dantų implantacija ir protezavimas yra labai paklausi procedūra, kuri kardinaliai pagerina gyvenimo kokybę. Tačiau paslaugos tuo anaiptol neapsiriboja. Čia pagalbos sulaukia tiek norintys pasveikti, tiek – estetiškai atrodyti. „Turime visus specialistus po vienu stogu. Siūlome ne tik odontologinį gydymą, bet ir galimybę restauruoti šypseną ypač aukštos kokybės dantų laminatėmis. Klinikoje dirba nuostabi kosmetologė, kuri atlieka botulino toksino ir hialurono rūgšties injekcijas. Taip pat – tokias procedūras, kaip mezoterapija veidui ir plaukams, veido revitalizacija, valymas ultragarsu, taip pat radijo dažnio procedūrą“, - pasakoja K. Belevičiūtė.
Laukiami visi pacientai
Klinika turi filialą ne tik Druskininkuose, bet ir šalies sostinėje Vilniuje. Nors miestai – skirtingi, pacientų poreikiai sutampa. Jiems rūpi kokybė ir naujausi gydymo metodai. „Lietuviai vis reiklesni – jie žino apie pasaulines inovacijas ir tikisi kokybiškas paslaugas gauti savo mieste, o ne kažin kur. Taigi, kartelė aukštai iškelta“, - pastebi gydytoja.
Deja, lėšų aukštos kokybės gydymui turi ne visi. Tačiau ir tokių pacientų laukia džiugi žinia: Druskininkų implantologijos centras bendradarbiauja su Valstybinėmis ligonių kasomis. „Jaunimui iki 18 metų protezuojame dantis nemokamai – padengiami iki 1,5 tūkst. eurų vertės bemetalės keramikos protezavimo darbai. Senjorams bei neįgaliesiems kompensuojamos protezavimo išlaidos iki 500 eurų. Senjorams, turintiems alveolinio kaulo atrofiją, kompensuojami 2 dantų implantai iki 1,5 tūkst. eurų, dalinai padengiama ir protezo kaina“- pasakoja K. Belevičiūtė. Pacientai mielai naudojasi šiomis galimybėmis: juk implantologijos centro durys atviros kiekvienam.
Ko reikia sėkmei?
Nesuklysime kliniką pavadinę sėkmės pavyzdžiu: DRIC įvertina ne tik Druskininkų gyventojai, bet ir miesto svečiai. Paklausta, kokia turi būti gydymo įstaiga, gydytoja nusišypso. Genialumas slypi paprastume. „Visa ko paslaptis – meilė darbui ir pacientams. Aukščiausią kokybę pasiekti padeda patyrę specialistai, naujausia įranga bei medžiagos. Išklausome ir atsižvelgiame į kiekvieno žmogaus poreikius – tai leidžia tobulėti ir judėti pirmyn“.
Druskininkų implantologijos centro sėkmė įrodo: šiuos tikslus klinika įgyvendina su kaupu. Tuo įsitikinti galite ir patys – apsilankykite nemokamoje konsultacijoje dėl dantų atkūrimo. Patyrę DRIC gydytojai laukia Jūsų!

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

As buvau pas dantisti prie baznycios bet brangu ir nieko rimto.

Nueik prie klebonijos, bus rimčiau.