Tūkstantines premijas šimtukininkams išdalinusi A. Miškinienė: „Labai Jumis didžiuojuosi“

1000 eurų premijomis šiandien merė Ausma Miškinienė apdovanojo Lazdijų rajono mokyklos ir gimnazijų abiturientus, kurie šiais metais pademonstravo išskirtinius gebėjimus brandos egzaminuose ir rajonui padovanojo rekordinį šimtukų skaičių – 12. Dešimties mūsų rajono abiturientų valstybiniai brandos egzaminai buvo įvertinti 100 procentų. Dvi Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos abiturientės po 100 balų surinko iš dviejų egzaminų. Šiemet, po kelių metų pertraukos, įteiktas ir brandos atestatas su pagyrimu.
„Tokie aukšti rezultatai nepaprastai džiugina ne tik Jus, mieli abiturientai, Jūsų mokytojus ir tėvus, bet ir mane. Didžiuojuosi Jumis ir tikiu, kad Jums skirtos ženklios premijos prisidės prie Jūsų tikslų įgyvendinimo. Atskirą padėką tariu ir abiturientus egzaminams puikiai paruošusioms mokytojom. Be Jūsų šie protingi ir gabūs jaunuoliai vis dėl to, turbūt, nebūtų pasiekę tokių aukštų rezultatų“, – kalbėjo Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė.
Daugiausia šimtukų – net 9 – iš anglų kalbos egzamino, 2 šimtukai lietuvių kalbos ir literatūros egzamino bei 1 biologijos.  
Visiems šimtukus gavusiems Lazdijų rajono abiturientams bei juos parengusiems mokytojams įteiktos premijos. Abiturientams, kurių darbai buvo įvertinti 100 balų skirta po 1000 eurų už kiekvieną šimtuką. Juos parengusiems mokytojams už kiekvieną parengtą mokinį, kuris valstybinį brandos egzaminą išlaikė 100 balų,  skirta po 150 eurų.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Baikit tyčiotis iš mokytojų su savo 150 eurų.

O ką, šimtukininkų tėvai negali savo mokytojams atsidėkoti bent po 1500 €? Įstatymas juk nedraudžia ir į pasityčiojimą visai nebūtų panašu...

Kai matematikos kas trecias neislaike, tai vaikai tinginiai, mokytoja ne prie ko. O cia kai 100, tai didziausi nuopelnai mokytojai. Nieko panasaus. Vaikai tikri saunuoliai.

dalyt valdiški pinigai ir darytis sau reklama.

Va va ir aš sakau, - reikia premijas dalinti visiškai slaptai nuo visuomenės, kad nei žinotų, nei matytų. Tada tokių idiotiškų komentarų ir nebūtų.

varykit su savo simtukais kuo toliau is situ Lazdiju ,nes ,kai baigsit mokslus ir sugalvosit cia gryzti jusu diplomai bus niekam nereikalingi ,nes konkursa laimes vel kokia teta is Alytaus

O aš sakyčiau, tegul varo iš Lietuvos pirmiausia tie, kurie viemam komentaro sakinyje padaro apie 13 gramatinių klaidų.

Kažin ar sulauksime kada nors straipsnio, kuriame merė dėkos mums - mokesčių mokėtojams, kad kantriai mokame mokesčius, kurių pinigus ji taip mėgsta girtis dalijanti...

Vale, o kam Jūsų nuomone iš dirbančiųjų renkami mokesčiai?

Sveikinimai metei, už puikų Lazdijų jaunimą.

Aš vis dar turiu viltį sulaukti ir Dzūkučio atsakomojo komentaro... Dzūkuti, - a-ūū!

Didžiausias džiaugsmas graveriui pasikoliot komentaruose ir prie progai ,, valstiečiams" sulįsti.....

Ne, ne prie progai, bet Jūs Anonimai, pirma pagalvokit, o tik paskui rašykit.

Lįsk į šikę ramiau. Ar merė auklėjo tą Lazdijų jaunimą, ar ji kuo nors prisidėjo? Be to ne metei", o "merei". Neskubėk, spėsi sulįst.

Laurutė tikra šaunuolė. Sėkmės ir ištvermės jai visada ir visuomet.

Auga gražus ir protingas mūsų rajono jaunimas, net man diedui malonu tai pripažinti.