A. Miškinienė: „Pirmieji šimtukininkai jau Lazdijų rajone“

Lazdijų rajono savivaldybę pasiekė žinia apie pirmuosius šiais metais šimtukus. Du mūsų krašto abiturientai valstybinio lietuvių kalbos ir literatūros brandos egzamino metu surinko 100 balų, o dar du 95 balus. 100 balų surinko Eglė Jarmalaitė (mokytoja Birutė Plečkaitienė) ir Gabrielė Ptakauskaitė (mokytoja Snieguolė Mazaliauskienė), 95 balus surinko Aušra Valutkevičiūtė (mokytoja Birutė Plečkaitienė), visos merginos yra Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijos abiturientės. Lazdijų r. Veisiejų Sigito Gedos gimnazijos abiturientas Gytis Kazakevičius taip pat surinko 95 balus (mokytoja Rasa Dumbliauskaitė).

„Labai džiaugiuosi pirmosiomis šimtukininkėmis ir tais, kuriems iki 100 balų trūko tiek nedaug. Nuoširdžiai Jus sveikinu. Didžiuojuosi visų Jūsų pasiekimais ir tikiuosi, kad šiemet apdovanojant abiturientus Jūsų šventėje bus žymiai daugiau nei pernai“, – kalbėjo savivaldybės merė Ausma Miškinienė pridūrusi, kad šiais metais bus apdovanojami ne tik maksimalų balų skaičių surinkę abiturientai, bet ir tie, kuriems iki šio tikslo pritrūko trupučio sėkmės.

Lazdijų r. sav. inf.

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Simtukai, dziugi zinia, bet tik ne meres deka joe gauti, o mokytoju ir mokiniu sunkiu darbu pasiekta.Dekui, kad nors nera ir cia foto, nes jau u....o.

Tai Jūs manote, kad džiaugtis kitų žmonių sunkiu darbu pasiektais puikiais rezultatais man, kaip paprastam rajono piliečiui, gal net draudžiama? Merei taip pat???

An intriguing discussion is worth comment.<br> <br> There's no doubt that that you ought to write more on this subject matter, it might not be a taboo subject but generally people don't speak about these subjects.<br> <br> To the next! Many thanks!!<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my website; <a href="https://you-can-win-or-winning.blogspot.com/2023/04/the-ultimate-guide-to-building-passive.html">The Power of Affiliate Marketing: The Ultimate Guide to Building Passive Income: Tips and Strategies</a>

Šiemet garantuotai bus daugiau šimtukininkų, nes prie A.Margelio jų neturėjo būti. Užtat dabar jie pasipils kaip iš gausybės rago. Juk tokia šauni mūsų merė, tokios fantastiškos permainos rajone. O kiek pristeigta darbo vietų... Net galva svaigsta. Panašiai kaip Karbauskio vyriausybėje profesionalų.

Dzūkuti, ar Tu jau išaugai iš piemenuko amžiaus?