Sutvarkytas Lazdijų miesto parkas nušvito naujomis spalvomis

Lazdijų miesto parkas jo lankytojams nušvito naujomis spalvomis. Šią savaitę jis buvo sparčiai tvarkomas: šienaujama žolė, ravimi gėlynai, plaunama estrada. Parko teritorija patenka į rajono savivaldybės šiuo metu įgyvendinamo  kraštovaizdžio projekto  teritoriją, todėl jo erdvės buvo atnaujintos želdynais, gėlynais, dekoratyviniais medžiais.
„Miesto seniūnija įdeda daug pastangų ir širdies tvarkydama parką ir kitas miesto vietas. Gaila, kad miesto tvarkymo darbams labai sutrukdė ir karantinas. Todėl noriu paprašyti lazdijiečių: išeikime toliau už savo sklypo ribų ir nušienaukite nors po nedidelį plotelį tų  vietų, kurios yra šalia jūsų ir matote, kad yra neprižiūrimos. Seniūnija šiemet turi labai mažai darbo rankų. Jei norime, kad Lazdijais grožėtųsi atvažiuojantys svečiai, kad miestas teiktų daugiau džiaugsmo mums patiems, turime pasistengti. Džiaugiuosi, kad  miestu besirūpinančių gyventojų  yra ne vienas ir nuoširdžiai jiems dėkoju“– sakė Lazdijų miesto seniūnė Vaida Gazdziauskienė.
Šį vakarą Lazdijų miesto parke vyks festivalis „Kino naktys“. Kviečiame turiningai praleisti laiką ne tik stebint kino filmą, bet ir pasigrožėti mus supančia gamta.
Lazdijų r. sav. inf.
 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Stebuklas. Išėjo kelios moterys su kauptukais, papjovė vyrai žolę, parkas jau šviečia naujomis spalvomis. Šaunuolė merė, net Margelis negebėjo taip už valdiškus pinigus apsigirti.

Savivaldybės raštininkai tikri klounai. Tokias nesąmones rašinėjat, kad net pikta skaityt. Visas parkas baisus, medelių iš žolių nematyti, labirintas apaugęs taip, kad net nesuprasi, kad ten kažkas auga. Jūs gal geriau eikit paravėt tą parką, bus didesnė nauda nei, kad šitie jūsų straipsniukai.

Grožiui ir tvarkai niekada nebus gana, tad būkite malonūs, prisidėkite ir Jūs patys kurdami parko grožį.

Parkas parku. Ten situacija nekokia. Bet Lazdijų valdžiažmogiai visai peržengė visas ribas. Už valdiškus pinigus giriasi nesąmonėm.

Kiek žinau, visi pinigai yra valdiški, net ir Tamstos alga (pensija).

Parkas turi but pastoviai priziurimas. Koks cia gali but pasakymas. Sutvarkem. Ten tvarkyt ir tvarkyt reika. Jus matet kaip tvarkomi parkai ir gelynai druskininkuose. O cia nupjove syki zole aprove apie krumeliu ir jau giriasi. Nera cia kuo didziuotis . Reikia pastoviai priziuret. Kai zmones jau parase komentarus, tada jau tipo ziurekit sutvarkem...

Pasižiūrėkit kokie parkai Anglijoje. Malonu užeiti. Pasimokykit kaip reikia prižiūrėti. Šitiek žmonių atleido, tikrai gali keletą etatų sukurti kraštovaizdžio tvarkymui (gėlynų kompozicijų kūrimui, dekoratyvinį krūmų priežiūrai, medžių priežiūrai, vejos ir kt.). O čia apipjove žole.... Jau darosi nebejuokinga. Anksčiau oponentai tiek skundėsi komentaruose, bet per tiek laiko jau mes, paprasti žmonės, matome kas ne-vyksta, kokie darbai vyksta ir visas piaras.

Apaugę pakelės Lazdijų mieste, baisu žiūrėt. Tokios betvarkės kokia yra dabar negaliu patikėti. O kas darosi aplink elektros stoteles, baisi nepriežiūra ir apsileidimas!!!

tai apsienauki ,o ne komentarus rasinejes/us

Buvau, tikrai labai gražu ir jauku parke