Į V. Mozerio vietą – dešimt pretendentų

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. 

Šiandien turėtų paaiškėti, kas taps naujuoju Veisiejų socialinės globos namų direktoriumi.
Apie tai informavo įstaigą valdanti Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Ministro Lino Kukuraičio patarėja Eglė Samoškaitė sakė, kad iš viso dokumentus dalyvauti atrankoje yra padavę net dešimt pretendentų.
Rajono žiniasklaidoje jau buvo rašyta, kad į šias pareigas esą pretenduoja Lazdijų rajono merės Ausmos Miškinienės sutuoktinis Tomas Miškinis ir buvęs Lazdijų rajono savivaldybės meras, tarybos opozicijos lyderis Artūras Margelis.
Tačiau asmeniškai žurnalistės kalbinti apie galimus planus užimti vienos iš rajone veikiančių globos įstaigų vadovo vietą abu pašnekovai tokias kalbas griežtai paneigė.
Veisiejų socialinės globos namai nuo 2020 m. kovo 28 d. neturi nuolatinio vadovo, kai staiga mirė nuo 1998 m. jiems vadovavęs direktorius Vygandas Mozeris.
„Atsižvelgiant į tai, kad įstaiga privalo turėti vadovą, kuris organizuotų efektyvų, tikslingą bei kryptingą darbą, kad būtų įgyvendinami globos namų veiklos tikslai ir uždaviniai, užtikrintų kompetentingą ir nuoseklią veiklos organizavimą įstaigoje, dalyvautų projektuose bei skatintų paslaugų teikimą bendruomenėje, 2020 m. gegužės 13 d. buvo paskelbtas konkursas į įstaigos vadovo, dirbančio pagal darbo sutartį, pareigas. Dokumentų dalyvauti minėtame konkurse pateikimo terminas yra pasibaigęs ir 2020 m. birželio 16 d. numatytas konkursas socialinės globos namų direktoriaus, darbuotojo, dirbančio pagal darbo sutartį, pareigybei užimti. Konkursas skelbiamas pirmą kartą. Konkurso dalyvių, atitinkančių reikalavimus, skaičius – dešimt“, – redakciją informavo LR SADM ministro patarėja E. Samoškaitė.
Vilma Danauskienė, “Lazdijų reklama”

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Na va, pavėlavau, ba durnas buvau. O būčiau geras direktorius...

koks neetiškas straipsnelio pavadinimas..Į kokią vietą? į vietą prie jo žmonos, turto, o gal jis savo mylimą vietą turėjo bažnyčioje ar kultūros namuose??????..... ech jūs rašytojai......

Mat kaip "išvartei"...Tada į tą vietą neisiu...

i katra?