A. Mikelionis: Lazdijų valdžia visas profesijas gerbia labiau už žurnalisto

Svarbiausias šaltinis, iš kurio ne tik žurnalistai, bet ir eiliniai Lazdijų rajono gyventojai gali sužinoti apie Lazdijų valdžios veiklą ir kitas svarbias ir aktualias mūsų rajonui naujienas, yra Lazdijų rajono savivaldybės administracijos internetinis puslapis ir feisbuko paskyra. Jeigu dabartinės valdžios darbo pradžioje šis puslapis nebuvo gerai tvarkomas ir jame trūko aktualios informacijos dėl kadrų kaitos, tai dabar puslapis nuolat pildomas nauja informacija, ir jis tikrai yra pakankamai informatyvus, nuolat atnaujinamas, jame galima rasti daug naudingos informacijos apie Lazdijų rajono valdžios ir jai pavaldžių įstaigų bei įmonių darbą.
Kas dieną mažiausiai po kelis kartus atsiverčiu Lazdijų rajono savivaldybės administracijos feisbuko paskyrą norėdamas sužinoti aktualią ar kiek senesnę informaciją, nes žmogui, rašančiam apie Lazdijų rajono valdžią, tas yra būtina ir privaloma. Pastebėjau itin teigiamą tendenciją, kad naujoji valdžia merės A. Miškinienės vardu sveikina visų profesijų atstovus jų profesinių švenčių arba joms aktualių dienų proga. Nors ir smulkmena, bet visų profesijų atstovams yra tikrai malonu, kad jų darbą pastebi ir vertina bei jiems tvirtybės ir sveikatos jų darbuose linki pati rajono merė A. Miškinienė.
Bet šį mėnesį skaitydamas merės skirtus sveikinimus įvairių profesijų atstovams pastebėjau ne itin malonią išimtį. Gegužės 7 diena yra minima kaip Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos diena. Taip jau tradiciškai susiklostė, kad tą dieną sveikinami žurnalistai, ir jie patys mini šią dieną kaip savo profesinę šventę. Bet tądien Lazdijų rajono savivaldybės administracijos feisbuko paskyroje internete žurnalistai merės A. Miškinienės sveikinimo nesulaukė. Buvo įdėta lentynos su knygomis nuotrauka ir parašyti du kuklūs sakiniai: „Geras dalykas kaupti geras knygas, bet kur kas geresnis – dažniau jas skaityti“, – F. Petrarka“ ir „Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga linkime skaityti geras knygas.“ Jokio asmeninio, net paties kukliausio, merės A. Miškinienės palinkėjimo žurnalistams. Tiesa, gerbiama merė atsiuntė sveikinimus šios dienos proga į abiejų Lazdijų savaitraščių redakcijas. Kaip sakoma, ačiū ir už tai. Bet kodėl ponia Ausma žurnalistų asmeniškai nepasveikino Lazdijų rajono savivaldybės administracijos feisbuko paskyroje internete, taip ir lieka neaišku.
Susidomėjęs, ar čia tik žurnalistus merė taip išskyrė iš kitų profesijų rato, perskaičiau asmeninius merės sveikinimus gegužės mėnesį Lazdijų rajono savivaldybės administracijos feisbuko paskyroje, skirtus kitų profesijų žmonėms. Štai gegužės 4 dieną ponia Ausma sveikina gerbiamus ugniagesius Šv. Florijono, ugniagesių globėjo, dienos proga. Dėkoja jiems už drąsą dirbant šį atsakingą darbą ir vien tik šiais maloniais žodžiais merė neapsiriboja. Gegužės 8 dieną merė A. Miškinienė asmeniškai sveikina gerbiamus buhalterius jų dienos proga ir mini, kad jūsų kruopštaus darbo ir profesijos dėka mes nepasiklystame skaičių labirintuose. Taip pat buhalteriams dėkoja už atsakingą ir sunkų darbą. Gegužės 12 dieną ponia Ausma asmeniškai sveikina mielus slaugytojus ir linki jiems vidinės ramybės ir geranoriškumo. Gegužės 18 dieną mylima merė asmeniškai sveikina gerbiamus muziejų darbuotojus ir linki jiems kūrybinio polėkio, inovatyvių sumanymų ir sėkmės juos įgyvendinant.
Nori nenori peršasi išvada, kad Lazdijų rajono valdžia ir asmeniškai ponia merė visas profesijas gerbia, vertina ir myli vienodai, tik kažkodėl žurnalistus mažiau, nes, pasirodo, gegužės 7-ąją Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga juos pamiršo asmeniškai pasveikinti Lazdijų rajono savivaldybės administracijos feisbuko paskyroje. Tiesa, dienos nepamiršo, bet tik kukliai palinkėjo skaityti geras knygas... Ir net ne merė savo vardu, o kažkoks anonimas, nes minėto palinkėjimo niekas nepasirašė.
Tad belieka svarstyti, ar ponia merė pasveikinti asmeniškai žurnalistus Lazdijų rajono savivaldybės feisbuko paskyroje pamiršo sąmoningai, ar tiesiog žurnalistai, rašantys ne tik teigiamus dalykus apie rajono valdžią, jai visai nėra mieli, o gal nutarė žurnalistams parodyti jų tikrąją vietą?
Algimantas Mikelionis

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Kaip vienas šaukštas deguto statinę medaus pagadina, lygiai taip saviems pridirba ir pseudo žurnalistas...

O tai įdomu ką čia saviems pridirbo? Išdestė faktus matytus Lazdijų savivaldybės Facebooke. Matyt, tamstai net ir akivaizdi tiesa kelia abejonių. Labai jau aklai mylite rajono valdžią.

Įdomu, ką ponas graveris darytų, jeigu jo mylima merė būtų kritikuojama taip dažnai kaip savo laiku Margelis? Čia retkarčiais pasirodo koks vienas kritiškas straipsnius ir jau verkia...

Ponas raśeiva daugiau šališkos nuomonės propagandistas nei žurnalistas .Iki žurnalisto jam dar labai toli .Gal žmogeliui gyvenime nepasisekė,ar kas su galva negerai kad mato viską tik juodom spalvom.

Tai kad Romai pats nesi šiuo atveju objektyvus. Juk straipsnio autorius pagyrė savivaldybės tinklapį, o ne tik juodai viską mato. Tad pats grybauji.

Vargšas propagandonas Mikelionis,užmiršo jį,matai,ponia Ausma pasveikinti.A ja jai kaip negerai.....

Hey! I know this is somewhat off topic but I was <br> <br> wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?<br> <br> I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one?<br> <br> Thanks a lot!<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my web site: <a href="http://addspace.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=92297">Catharine</a>

O Lazdijuose yra nors vienas diplomuotas žurnalistas? Gal sudekit savo žurnalistikos diplomų kopijas i FB paskyra , nes as asmeniškai žurnalistų Lazdijuose nežinau nė vieno, tai ką merei sveikint?

O tai kodėl tuomet merė siuntė sveikinimus į abiejų Lazdijų laikraščių redakcijas? Čia esmė kitur - negali merė perlipti per savo ambicijas ir pasveikinti viešai. Tamstos žiniai geriausias Lietuvos žurnalistas R.Valatka yra istorikas. Esmė ne diplomas, o sugebėjimas rašyti.

Istorikas...kokios istorijos mokesi TSRS? Lietuvoje viskas sujaukta, gydytojai veda Tv laidas, istorikai uzsiima zurnalistika, o rajonu laikrastukams raso kas netingi, nuo sargu iki santarų ...geda, kai atmatos dergia prisidengdami zodzio laisve, ka tik nori....tai ne demokratija, tai anarchija!

Norint kad vertintų kaip žurnalistą, reikia juo būti, o ne pūsti kažkokius bezdalus už pinigus ir galvoti, kodėl čia manęs nevertina.

Reiškia, kai kritikuoji dabartinę Lazdijų valdžią, tai yra bezdalai, o kai apie ją rašai vien palankiai arba kritikuoji A.Margelį tai jau žurnalistika?

seo for pharmacy affiliate sites<br> <br> social media marketing<br> <br> health content creation tips<br> <br> health blog advertising<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my page ... <a href="http://redvirtual.economiafamiliar.gob.ni/groups/are-you-tired-of-the-9-5-grind-and-looking-for-a-flexible-way-to-make-money-684409469/">online courses</a>

This website truly has all the information I wanted about this subject and <br> <br> didn't know who to ask.<br> <br> <br> <br> my site: puoi trovare alendronate 70 mg senza prescrizione <br> <br> medica a Bari? - http://www.powers-tennis.org/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=162297

užuot atsirašinėjęs į kiekvieną kritišką komemtatą, paklausk pas margelį, ar galima dabar iš viso tau kritikuot merę, nes Dagio Krikščionių sąjunga, kurios skyriui vadovauja eksmeras, jau ne opozocinė - remia VALSTIEČIO Skvernelio vyriausybę! O merė tai gi irgi VALSTIETĖ... Tai vadinasi VALSTIEČIAI - jau GERI...

Kiekvienas komentaras kritiškas valstiečių atžvilgiu priskiriamas Mikelioniui. Na, tikrai jis valstiečiams jau vaidenasi... :)

Nesijausk neatpažįstamu ir protingesniu, nei esi iš tikrųjų... O pas margelį tai tikrai atsiklauska, negražu gi ant koalicijos partnerių dergt, dar negaus ko nors...

Nu negeras tas Mikelionis rašo ant valstiečių...

negiaras, labai negiaras

Seniai neskaitau "Dzūkų žinių ".