Merė A. Miškinienė: „Manau, šiais metais dar svarbiau dalintis ir padėti tiems, kuriems ypatingai sunku“

Šiandien savivaldybės pastate prie pagrindinio įėjimo jau įsikūrė dėžė, skirta projektui „Kaupti mažiau, dalintis“, kurio metu visi gyventojai kviečiami dalintis ilgo galiojimo maisto produktais su tais, kuriems jų reikia labiausiai. Neįvykus kasmetinei „Maisto banko“ akcijai šį naują projektą organizuoja „Maisto bankas“ drauge su „Malsena“.
„Šie metai neeiliniai. Dėl koronaviruso pandemijos ir paskelbto karantino daugelio žmonių gyvenimas pasikeitė. Kai kurios veiklos sustojo, o planuoti renginiai neįvyko. Šiais metais neįvyko ir kasmetinė „Maisto banko“ akcija. Džiugu, kad buvo sugalvotas kitas būdas surinkti maisto produktus ir neabejoju, kad jis bus sėkmingas“, – aukodama maisto produktus kalbėjo savivaldybės merė Ausma Miškinienė.
Maisto paaukoti atnešus jį į savivaldybėje esančią tam skirtą dėžę bus galima iki birželio 18 dienos. Taip pat informuojame, kad gegužės 23 dieną šios kampanijos autobusiukas užsuks į Lazdijus ir nuo 13.00 iki 14.30 val. įsikurs Lazdijų Nepriklausomybės aikštėje. Tuo metu maisto produktus bus galima perduoti tiesiogiai projekto organizatoriams.
Lazdijų r. sav. inf.

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Gražus kotliečiukas

Jo visi sedim be darbu ir dar pasalpiniam kruopas pirkt,nustokit tyciotis.

Reklamų mergaitė, net tokius dalykus reklamai naudoja.

Darbo vietas kurkit, baikit tyciotis is dirbanciu.

Greit smėlio dėžę prie savivaldybės! dar ten rajono galva fotografijos nepasidarė! Jau žinokit visai nejuokinga :-(

Darbo vietas kurkit, baikit tyciotis is dirbanciu. O tai kodėl tu pats tų darbo vietų nekuri. Lauki malonių "iš gamtos" ar iš tetos?

30 m kuriam Lietuvą, o skurdo kasmet vis daugiau. Nepamenu,kad prieš 30 m rinkom vargšam maistą. Čia kaltas nemokėjimas valdyti valstybės

Visą karantiną sunkiai už minimalkę dirbam dideliame kolektyve, gavom po vieną kaukę ir ūkiško muilo, rizikuojam savo ir namiškių sveikata , tai dar tinginius versit šert ?

Pritariu daugelis dirbom nei kaukiu nei pirstiniu niekas nedave reikejo pirkti uz savus pinigus , o jie sedi namuose mokykliniai autobusai vaikams maista isvezioja net nesugeba vaiku pamaitint. Mere pati zinai kad daugelis jau tingi dirbt.

Man buto reiktų, gal nupirktų? Toks dosnumas. Eikim visi ko nors prašyt, šitokios mecenatės.

Geri darbai daromi tyliai. Asortimentas puikus sakyciau :) Valgio stokojanciai seimai saldainiu "merci" dezute. Palyginus Margelio piaro lygi su sios kadencijos piarinimusi, tai Margelis faktiskai nesireklamavo :D

Žavi kaip Mergaitė Iš Stokholmo Kabareto...

O ką, tau širdį gelia, kad ne tavo? Ne tau, Martynai, mėlynas dangus, Ne tau berneli rožėm klotas kelias....

baikit viena syki maitint tinginius,o duokit darbo-ukininkams truksta darbuotoju,tegul uzdirba vaikams duona....geriausius produktus isvezioja pasalpiniams ,dirbantis ne visada leidzia tokius nupirkti savo seimai,nes is minimalios algeles reikia pataupyti...kaip jums tai-autobusas viena vaika veza i darzeli,kiek sunaudoja benzino-ar mes toki jau bagoti

Nu jo is vieno kaimo autobusai trys vaikus veza i skirtingas mokyklas, nenormalu.

Gal tu skirstai kas kam? Ar pardavinėji? Kad rašinėji nesąmones...

Kad jau po Lazdijų ,darbų nėra, gėlės ir nuvyto paskutinės. O gatves trina, tik tie kam kruopas duoda.

Ką išsirinkot, tą dabar ir turit. užkorėt gražuolę , dabar džiaukitės. Permainos.

Tai šita iš ministerijos išnešė kudašių, Surplį atleido iš ministrų, o dabar kandidatas rajone bus. Dar ir ministruką užsikarkim?

O kaip tos naujos darbo vietos?

,, Naujos" darbo vietos-naujiems žmonėms. Ne Lazdijiečiams.

užtat ir nedarbo lygis rajone 17,2 proc...

Iš kur tokie skaičiai? Gal galite nurodyti rimtą šaltinį? Ar čia tik remiantis VBS?

ŠALTINIS:Nedarbas Lietuvoje paaugo iki 11,7 proc., tačiau besikreipiančiųjų dėl darbo skaičius mažėja 1 BNS 2020.05.25 17:32

Didžiausias nedarbas praėjusią savaitę buvo Ignalinos (17,2 proc.) ir Lazdijų (17,1 proc.) rajonuose, žemiausias išlieka Neringoje (4,7 proc.), Klaipėdos rajone (6,6 proc.) ir Kretingoje (8,1 proc.).

Nu nepykit nuotraukos tikrai baisios.

Akivaizdus moteriškas pavydas...

Ko čia pavydėt? Veido kaip bulka?

Nu jo nera ko pavydet. Baisu....

Tikrai taip. Nereikia pavydėt, net pavydo nuodėmė baisi .

O kodėl jiems reikia aukoti? Kodėl jie patys savimi nepasirūpina? Kas jiems trukdo? Alkoholizmas?