,,Lazdijų reklamoje”: šventinės premijos savivaldybėje siekė ir tris tūkstančius eurų

Daugiau nei 210 tūkst. eurų – tiek lėšų, perskirsčius biudžetą, paskutinėmis gruodžio dienomis buvo skirta Lazdijų rajono savivaldybės administracijai ir biudžetinėms bei viešosioms įstaigoms - vienkartinėms darbuotojų išmokoms išmokėti.

Savivaldybės administracijoje dirbančiųjų vienkartinėms išmokoms skirta daugiau nei 30 tūkst. eurų, 180 tūkst. eurų padalinta premijoms biudžetinėms ir viešosioms įstaigoms – mokykloms, darželiams, bibliotekoms, kultūros įstaigoms, muziejui, Turizmo informaciniam centrui.

Taip pat naujoje „Lazdijų reklamoje“ (2019–12–31) skaitykite:

  1. Seniūnės dukra tapo Seimo narės padėjėja.

  2. Lazdijuose degė namas – tikrinamos dvi versijos.

  3. Absurdiški nusižengimai ir baudos už juos.

  4. Veisiejų “Carito” vadovė išvardijo geradarius.

  5. Nenustygstanti vietoje E. Jarmalaitė Lazdijų kultūros centrą vadina savo antraisiais namais.

  6. D. ir R. Paulioniai tiki, kad jų darbus tęs dukra.

  7. Klebono piniginės premijos nesužavėjo vaikų – atsiimti neatėjo.

  8. J. Sutkuvienė – apie tai, kas ,,sudrumstė” prieškalėdinę rimtį.

  9. ,,Spinduliui” minint jubiliejų, 15 vaikų užauginusi J. Pauliukonienė atskleidė: ,,Juos teko parsivesti ir iš kapinių”.

  10. A. Margelis savivaldybę kaltina dokumentų slėpimu.

Autorius: 
"Lazdijų žvaigždės" inf.

Komentarai

Ot gerai, ot gerai...Visiems tiems, kurie cypė iš džiaugsmo ir rėkė už permainas. Gavot? Kaip naujos darbo vietos su tūkstantiniais atlyginimais ir premijomis siekiančiomis 120 proc. algos dydžio. Ai pamiršau, specialistai gi ne vietiniai. Jų kaina didesnė.

Anksčiau tik saviems premijos buvo.dabar jau pavydas ima kad gavo dauguma

Kokia dauguma? Savų ir išrinktūjų ratelis. Aršiau kaip prie Margelio čia jau viskas darosi !

Henka, kokia dauguma? Ligoninėje visada buvo gaunama bent keli eurai šventėms. Dabar net 100-mečiui tik torto nukąsto nuo ponų atnešė. Nei šimtmečiui, nei šventėm - nieko. O sako pagal nuopelnus :) Tai kas per šventes dirba? ar ne medikai? O gal Šaparauskienė?

Dėkokit Margelio draugui , kuris į skolas ligoninę nuvarė. Atsigausit, susitaupysit ir kitais metais bus premijos

Seniau visi gaudavo

Tikra tiesa!

Ale tai trumpa atmintis. Kai buvusi valdžia kiekvieną mėnesį sau priedus mokėjosi, tai viskas gerai visiems buvo. O čia kalėdinės premijos kartą metuose, kai įstaigos susitaupė pinigėlius ir jie tik darbuotojų atlygiui ir skirti... keisti ir pikti jūs žmogai☹️

O kaip sutinka sventes ne savivaldybes darbuotojai, kaip isgyvena is minimumo, ar nepatiria mobingo, ar darbo kruviai ir salygos neprasilenkia su sveiku protu?

remote work challenges<br> <br> affiliate marketing for beginners instagram<br> <br> affiliate marketing strategies for beginners<br> <br> natural weight loss supplements affiliate program<br> <br> <br> <br> My homepage: <a href="https://elearning.rgnconnects.com/blog/index.php?entryid=29688">best health affiliate programs</a>

Išsidalino premijas o maži vaikai negavo net šokoladuko. Kaledu proga. Tik darzeliu grupes

Darzelinukai negavo saldainiu geda mere.

Darzeliu grupes gavo dovanu kurios ir liks darzeli. Kaip kuriu grupiu Tevai patys pirko dovaneles kad gautu vaikai parsinest namo . O patys maziausi kurie dar nelanko darzeliu ir tie kur nelanko darzeliu nieko negavo.

Anksčiau visi bent saldainių gaudavo, o dabar, nieko. O buvo kažkur rašyta, kad visi gaus dovanėles, net ir tie, kur darželių nelanko. Tai, ar aš čia kažką blogai perskaičiau, ar blogai supratau?

Kiekviena savivaldybe gavo pinigu ir turejo pasirupinti vaiku dovanomis. Bet deja , pinigai matyt kazkur kitur nuplauke

Buy Glipizide online without a prescription Screw brand names, buy generic diabetes meds online<br> <br> Diabetes medication delivery to my home Online pharmacy for diabetes Actoplus without <br> <br> prescription<br> <br> <br> <br> Also visit my blog post <a href="http://exhibition.busan.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=54099">No prescription diabetes medication online</a>

Viskas tik i gera... Arturai, jau gali prosint kostiuma. Ir kede po biski vel atgal stumt i Tarybu rumus.

Mere pribusk aleksonis, sabaliauskas, krosnos seniune ir seiriju seniune gavo nemazas premijas nors istikimai tarnavo margeliui.. ausma pribusk.

OI, nepribunda, nes pati sau neblogai pasiskiria. O tu jau prigulk.

Tai tokiem ir davė, pamačius kaip uoliai agitavo už Margelį. Galvoja ir už ją taip po 4 metų lakstys po Veisiejus !

Nesvarbu, kas valdžioje, reikia stengtis gerai atlikti savo pareigas. Jeigu gavo dideles premijas, reiškia dirbo gerai ir premijų nusipelnė. Pavyzdys - užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius. Kas bebūtų valdžioje, šias pareigas jam patiki.

patiketu ir tau nesvabiuk tokias pareigas, jei didintum ginklu korporaciju pinigines kas met vis daugiau ir daugiau

Aišku, premijos gerai, bet jei vairuotojai ir kapinių sargai savivaldybėje labiau vertinami, negu buhalteriai, tada tik patylėti reikia... Žinoma išskyrus vyr.buhalterę, kuri prie kiekvienos valdžios"prisilaižo".

tai akivaizdus žmonių kiršinimas su tom premijom, gerai dirbti privalo visi už gaunamas algas, o pagal ką dabar skirstė tai ir nepatyrę politikai to nepadarytų, gėda merei.

Nebandyk mano vaikams kišti saldainių, išvysiu laukan

Taigi vagių partijos merė

Jo.Uz tokias premijas galės toliau be vazelino stačiomis galvomis lysti valdžiai į užpakalį . O jeigu rimtai-po tokios premijos beje tai antra per pusmetį administracijos direktore turėtų atsistatydinti.

Palakstė merė su seniūne reikalingiems žmonėms krepšelių pamėtė. Veisejuose taipogi. Graudu labiau nei juokinga.Metų gale biudžetą perskirstė, kad galėtų premijomis pamalonint sau naudingus žmones. Gėda, baisus nusivylimas šita valdžia. Eiliniai žmonės kaip visuomet už borto.Geriau būtų aplankę senelius, neįgalius bent prisiminę rajonui nusipelniusius žmones. Gėda šitai valdžiai kad aruodą dalina savo patikėtiniams.

Išmokų specialiai žmonėms nemokėjo nutikus bėdai,teigdami kad nėra pinigų,kad sau sutaupytų ir išsimokėtų kalėdines premijas. Uždrausti tokius likučius dalintis premijo .

Mirus užmogui nera pininigu imokokoms ( Kiek priklauose anksciau, dabar puse ismoka, nes krizinis laikotarpis :( baisu ! , o premijoms pasirodo yra , oho !

Premijas gavo tik palaimintieji siknalaiziai

Premijas gavo daug biudžetinių įstaigų darbuotojų, kodėl jie neįvardinami, ten irgi yra tokių ,,šiknalaižių", tai kodėl jų neįvardinat, matosi, kad kerštaujate, kai kuriems žmonėms. Vienąkart baikit skleisti visokias nesąmones, gerbkit save ir kitus, o merė šaunuolė...

Tai tu negavai? Reikėjo greičiau laižyti,būtai pirmas :))

PharmEmpire partnership code<br> <br> affiliate marketing for ecommerce<br> <br> health insurance jobs from home<br> <br> passive income with natural supplements<br> <br> <br> <br> Feel free to visit my web blog; <a href="https://tecnologiemusicalidante.altervista.org/community/profile/eunicegregg1366/">pharm empire</a>

Jo eisma juokėsi iš. Margio už adijalus dabar pati kaip į..... laksto po jubiliatų namus,pamiršo ,kad karve..... buvo.,audry eik tu vadovauti, nes už ....o šita madam.