V. Rudinskas: šventė – ūkininkams ar valdžiai?

Negaliu nepasipiktinti savivaldybės Žemės ūkio skyriaus sprendimu, kad šiemet ūkininkų šventę sugalvota daryti per patį vidurdienį – 12 valandą dienos, šeštadienį.
Kad šeštadienį – tai gerai, bet kodėl daroma dieną, jei visada buvo įprasta, kad švęsti renkamės apsiliuobę vakare gyvulius ir pasimelžę karves?
Gi reikia ir nusiprausti iš tvarto parėjus, ir pasidažyti moterims, ir plaukus pasitvarkyti.
Ar savivaldybės klerkai pamiršo, kad ūkininkai dar ir gyvulius laiko, ir karves melžti turi, ir kiaules pašerti?
O gal siūlo nulėkti lyg ugnies skolintis ir po pusvalandžio jau namo ruoštis, o grįžus po šventės su šlipsu eiti mėžti tvarto?
Būčiau gal net ir nesužinojęs tokios „baikos“, jei ne mano dukra, kuri šoks toje šventėje. Sako, tėte, 12 valandą vyks viskas. Čia tik visai su ūkiu nieko bendro neturintis taip sugalvotų.
Būtų juokinga, bet yra graudu. O juk rajoną „valstiečiai“ valdo...
Kita vertus, gal čia tą šventę rajono valdžia visai ne dėl ūkininkų daro, o dėl atvyksiančių garbių svečių? Tų, kur iš Seimo ar ministerijų privažiuoja?
Tai tada suprantama: šventė – ponams, o mužikai ūkininkėliai – prie karvių uodegos tik tetinkami, išeitų...

Vilius Rudinskas, ūkininkas

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Kokia kvaila tema paliesta.Pasaulinio lygio problema :))

Tau nesvarbi,tai tu ir nesigilink,o kitiems gal labai.

Labai protingai parinktas laikas. Ačiū tiems, kas tokį parinko laiką ir visiškai nepritariu Viliui, kad per ankstus renginio laikas. Laikau ir melžiu karves, grįšiu po renginio apsišersiu ir pamelšiu savo 9 karvutes. Gana to laiko ir,, pabaliavoti", o Viliui visada kažkas užkliūva, galų gale baikime savo,, pageidavimų koncertus".

Ot laikai atejo negali kaimo zmogus net nuomones pareiksti.tai gal isvis tos sventes nereikia.

Gera mintis,kam tie pagerimai į naudą?

Dar per pagerima gauni per ausy ar dar kur nors ir nereik nei ,,slipso,,.

Kad pagal mane ir gavo tik ne I ausy,o I nosy.

Manau jau uzgijo,kad reiskiasi.

passive income for nursing professionals<br> <br> Health blog event sponsorships Making money with health blog<br> <br> passive income for nurses in the uk<br> <br> <br> <br> Also visit my webpage :: <a href="http://www.nretail.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=48205">How to attract more traffic and clicks to your affiliate links in health and beauty blog</a>

pharmacy affiliate marketing strategies<br> <br> work from home jobs for it professionals<br> <br> online jobs for beginners working from home<br> <br> pharmacy affiliates<br> <br> <br> <br> my homepage; <a href="https://creafuture.ro/forum/profile/joleenwhitelaw1/">health blogger monetization</a>

Nu ca jau Benius kap sukamandavo tep ir daro. Benius jau negeria 21 menesi. Benius gerai zino kas ju visiem gerau

Cheap Metformin for diabetes online delivery Is there <br> <br> a way to bypass the prescription requirement and get Metformin delivered to my door?<br> <br> <br> <br> <br> <br> How to get diabetes drugs without prescription online Diabetes <br> <br> medication for sale online<br> <br> <br> <br> Feel free to surf to my website; <a href="http://sc-reports.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=104162">Can I order diabetes medication online without a prescription and with no hassles?</a>

Where to buy cheap insulin online without a damn prescription Online <br> <br> Januvia Deals for diabetes Treatment<br> <br> online pharmacy for diabetes drugs Best online pharmacy <br> <br> for diabetes medication<br> <br> <br> <br> my website - Online drugstore for Glipizide - https://www.chungha.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=26186

manau, kad labai geras laikas, per diena spesiu nusirasyt du kartus:)

Kap Benius sakydavo - pribuktuosim kad per ausis begs

Taip,Viliau laikas parinktas labai geras renginiui, bet visiems gerai nebus.Gaila , kad nedalyvai.Buvo šventė labai puiki.Patarimas organizatoriams- kitai šventei pasamdykit vaikams animatorių ,kad mere galetu be vaikų ,normaliai pasveikinti ir pabūti renginiuose kaip normali,,piliete,,.O dėl šito jos šeimyninio ,,cirko,, turėtų padirbėti Vaiko teises specialistai.

Matyt ponas vaikų nei anūkų neturite, kad tokia graži mergytė jums trukdė. Ji tik pagyvino šventę ir pakėlė nuotaiką.

Kodel apdovanojami tie patys ir prie margelio ir prie meres , nejaugi jie prie visu valdziu pirmi.

Nu ka svente baigesi dabar gali sujeta eiti namo.