Dienos herojai. M. Gustaičio gimnazijos šeštokai ir Vietinio ūkio skyriaus vedėja gelbėjo katiną

Keturkojo gelbėjimui pasitelktas UAB „Lazdijų vanduo“ automobilis su keltuvu.

Lazdijų Dainavos gatvėje – sujudimas. Motiejaus Gustaičio gimnazijos šeštokai 8 dienas klausėsi iš eglės nesugebančio išlipti katino kniaukimo, jį lankė ir stebėjo. Neatsirado nė vienos tarnybos, galinčios išspręsti tokį paprastą, bet kartu sunkiai įveikiamą uždavinį. Iškelti iš eglės kačiuką Lazdijuose, pasirodo, beveik neįmanoma misija. Daugelis tarnybų kratosi gelbėti gyvūnus.
 Bet šįkart to ėmėsi UAB „Lazdijų vanduo“ darbuotojai. Ir visa tai – dėka gerai išauklėtų, gamtą ir gyvūnus mylinčių M. Gustaičio gimnazijos a ir b klasių šeštokų bei Lazdijų rajono savivaldybės Vietinio ūkio skyriaus vedėjos Indrės Adomynienės. Bet apie viską iš pradžių...

Plačiau – D. Babarskienė „Lazdijų reklamoje“ (2019–10–15).

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

saunuoliai-visi,dekui uz gerus darbus

Gudrus praregėjimas. Depytatui dašilus, kad valdantieji jau nieko zdotno nenuveiks vedė opozicijos vado (A.Margelio) pusseserę.

Gal galima suzinot, kur padejo isgelbeta kaciuka?

Netingėkite perskaityti str.

Katinukas iššokęs iš medžio dėjo į kojas taip, kad vaikai nespėjo net paglostyti. O buvo pasiruošę vandens. Planavo nešti pas veterinarą. Laimei jis sveikas pabėgo:)

O kam reikejo pareigas rasyti nejaugi indre taip prisistate, nemanau. Nesusireikskinkime

Gal tik jos pareigos padėjo išsikviesti autokeltuvą...

Na geras poelgis, bet Geri darbai daromi tyliai, be girtis pareigomis negrazu .

pinigu svaistymas

Uždrauskite katėms ir po medžius laipioti. Nors gandragalvių valdomoje draudimų valstybėje visai nenustebčiau. Jei katės iš medžių pačios neišliptų, medžiai būtų pilni kačių skeletų. Kas matė nors vieną katės skeletą medyje? O jei katės,, gelbėtojas" besivaikydamas katę medyje, laipiodamas šakomis, pats iškristų? O jei katę,, gelbėjant" ta iškristų iš medžio ir susižalotų? ,,Gelbėtojui" prireiktų samdytis rimtą advokatą.

tikra tiesa, kad kvailumui ribų nėra...