Nauju Varėnos pasienio rinktinės vadovu paskirtas lazdijietis

Naujasis Varėnos pasienio rinktinės vadovas V. Raugalė susitiko su mere A. Miškiniene.

Šią savaitę Lazdijų savivaldybėje lankėsi iki šiol Vilniaus pasieniečiams vadovavęs Virgilijus Raugalė. Nuo spalio 1 dienos V. Raugalė buvo paskirtas vadovauti Valstybės sienos apsaugos tarnybos Varėnos pasienio rinktinei.
„Vizito metu pasveikinau V. Raugalę tapus Varėnos pasienio rinktinės vadovu ir palinkėjau prasmingų darbų. Susitikime taip pat aptarėme bendradarbiavimo galimybes“, – apie susitikimą kalbėjo A. Miškinienė.
Valstybės sienos apsaugos tarnybos Varėnos pasienio rinktinės atsakomybės ruožo ilgis – 368,23 km. Siena su Baltarusija – 263,93 km., siena su Lenkija – 104,3 km. Varėnos pasienio rinktinei priklauso Tribonių, Purvėnų, A. Barausko, Kabelių, Druskininkų, Kapčiamiesčio, Kalvarijos, G. Žagunio užkardos.
Lazdijų r. sav. inf.

 

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Pateikiama lyg tai būtų carienė paskyrusi į tas pareigas...

o kad pasveikino žinoma - gražu.

O turėjo bųti kaip senais gerais laikais-pateikiama iš margio šiknos "Dzukų žinių"?

Tėvai suklydo tau vardą duodami. Turėjo būti Ster.a.

O tai prie ko si poniute ir pareigunas, kokios ca sasajos, o gal Margelio pamegdziojimas,mergyte, laikas jau dirbti , o ne fotosesijas rengti.

Vietoj to, kad pasigėrėtumėte gražiais žmonėmis, imate priekabiauti. Iš pavydo ar šiaip kokios nuoskaudos verčiami???

O pareigūnui čia paaukštinimas ar... su tiek apdovanojimų taikos metais.

Kur tik nebuvęs šis garbus vyras, sprendžiant iš jo "užtarnautų" ordinų ir medalių...

Kai mūsų meras Margelis pasveikindavo, susitikdavo, dalyvaudavo renginiuose ir būdavo viešinamos nuotraukos, būdavo susilaukiama piktų komentarų ir atsiliepimų, neva jau gana fotosesijų. Kuo ji dabar geresnė? Kodėl fotografuotis ir savim girtis jai jau galima? Gana tyčiotis iš žmonių ir laikas pradėt tesėt nerealius rinkiminius pažadus.

judėtojų surinkti nerealūs pažadai guli surašyti sąsiuviniuose, o merei leiskit dirbti nesiputoję, gi kiek bebambėsit margelis negrįš. gi žinot kad šuo loja, o karavanas eina tad sėkmės darbuose savivaldybės visai komandai.

Nei Margelis nei naujoji mere i surinktus parasus nekreipia demesio.kalbekit rasykit vistiek kaip i siena.mere moka ir gerai zadet o arsakymu su konkreciais darbais laukiam jau kelieta menesiu,tyla...

Anonimui. Teisingai žali šunys loja, karavanas eina. O sėkmės komandai linkite kokiuose darbuose? nedaromuose?

Visi vienodi, ir buvę, ir esami. Skirtumo jokio nematau, nėra apie ką kalbėt net !

o zandukų grazumas

Sveikinu sugrixus.....

ne kiekvienu atveju verta didžiuotis lazdijiečiu vien dėl to, kad kad šis lazdijietis. Manau, šis atvejis būtent toks - tiesiog žemos moralės žmogus, nevertas ne tik vado, bet ir eilinio pasieniečio uniformos. SB "Galstas" gyventojai galėtų papasakoti...

Kartu su ta pobaise boba žiauriai nemalonūs žmonės.

Tikrai kad geras yra vadas. Retai toki kur sutiksi. Saziningas ir kt. Uz tai ir turi daug apdovanojimu. Saunu kad sugrizo. Sekmes darbuose.

nesuprantu kodel ir buves ir dabar dabartine merai nori pasirodyt spaudoj,is grazios puses.Demesio stoka ar neturi svarbesniu reikalu?Ar nori,kad darbai butu vertinami pagal feiso kiekybe spaudoj,o ne pagal darbus?