R. Vaškevičius: ach, tos moterys!

Na, žinote, kad sulaukiau garbės, tai sulaukiau! Mano plikė visu gražumu „Lazdijų žvaigždės“ pirmame puslapyje švyti! Žinoma, kartais parašydavau kokį nusišnekėjimą į „Patvorių pastebėjimus“, bet aš žmogus kuklus ir į pirmus puslapius nelendu. O pasirodo, kad čia mano žmonos nuopelnas. Tai ji mane į seniūnaičius išrinko ir tokį šaršalą sukėlė. O aš, kvailelis, maniau, kad į šią valdžią buvau kučiūniškių pasiūlytas ir daugelio gyventojų balsais išrinktas.
Tik suskaičiavus balsavimo rezultatus iš vietinių pensininkų „elito“ atstovų gavau pastabą, kad postą privalėjau jaunesniems užleisti. Kad netinku dėl savo politinių pažiūrų ir apskritai esu ne tos „veislės“. Buvo pagrasinta, kad trūks plyš ras, kaip manimi atsikratyti. Po to po kaimus pradėjo važinėti buvusio kolūkio „aktyvukas“ ir kvaršinti žmonėms galvas, kokią klaidą jie padarė mane išrinkdami.
Taigi, atsakingai pareiškiu – į dirbtinai sukeltas politinių partijų intrigas ir slaptus žaidimus aš tikrai nesivelsiu. Panaikinus rinkimų rezultatus, sutikimo pakartotinai kandidatuoti aš tikrai neduosiu. Žinoma, gaila gyventojų, kurie jau kelintą kadenciją manimi pasitikėjo, bendruomenės, su kuria buvo nuveikta daug darbų ir pravesta gražių renginių. O dėl mano politinių pažiūrų, tai man nusišvilpt ant visų partijų ir jų žaidimų. Pirmoje vietoje aš matau žmogų, o ne jo partiškumą!
Kaip juokauja mano kolegos ir draugai, dabar aš esu jau pakankamai garsus ir žinomas, todėl seniūnaičio postas man per mažas.
Taigi, nusprendžiau kurti naują, dar nepatentuotą „Lazdijų gerovės“ partiją. Pagrindinis partijos tikslas būtų ginti rajoną nuo dviejų suvaikėjusių konservatorių poros, pagal kurių dūdelę šoka ir dabartinė rajono valdžia. Tiesa, turiu vieną problemą – iš pradžių reikalinga sekretorė, negi saviškę tempsiuosi! Vėl man karjerą sugadins, parašą ne ten padėdama. Taigi moterys, merginos, turinčios sveiką protą ir ašt­rų liežuvį (sijono ilgis nesvarbu), prašome man rašyti, skambinti arba net pasimatymus skirti. Įdomų darbą garantuoju! Gerbiamosios, nesužlugdykite dar vienos gražios iniciatyvos ir vėl nesugriaukite mano karjeros.
Rimas Vaškevičius, nuolankiai Jūsų būsimos partijos pirmininkas

Autoriaus nuotrauka: 

Komentarai

Rimai, ar dar tik dabar pastebejai, kokia Lazdijuose ,,Geroves valstybe,,.Viskas pagal Audriaus ir Beniaus, na dar ir Benono uzgaidas.Lazdijokai, gal jau pasakykime tiesiai i Akis veisiems sitiems veikejams, kad buvo Margelis ivedes savo asmenybes kulta, bet jau dabar totalus ir arsesnis,negu buvo prie Margio.Konservatoriai, stabdykim situos 3 ,,veikejus,, ir Ponia Vilma, nes jau protekcijoms nera ribu. I r pabaigai, kuris(kuri)del ligos palaikymo solidorzuojasi, nes mes ikurdinti saliai WC.

ponia vilma vykdo valdžios zadanijas ir dar vaidina situacijas, kad labai kovoja už teisybę

Seniunaiciais dabar kai kurie bando tapti buve margelio hebrantai persimete i ausmos kaili. Slykstu ir geda man del ju.

Stipriai, Rimai, šaunuolis.

Gerą, Rimai, čia nuomonę tėškei, kaip pirštu į akį.

Šita valdžia pasirodo galinga - Vaškevičių be Danauskienės pagalbos "išrovė"...

Šitie "gandragalviai" savo tarpe neturi net padorių žmonių! Kiek žinau, D.Dapkūnas yra avarijoj uzmušęs źmogų o palaikomas Rūtelionio žada Kučiūnuose sporto centra įku

Tik rutelionis sporto treneriu gali būti

Kam tu seniunaiciu reikia, panaikinti ir nemetyti biudzeto pinigu.

Taip pritariu, nereikia ju visiskai!

Aš tai nelabai suprantu, čia tokios svarbios pareigos, kad tiek daug aistrų, nežinau

Cia jau gal principo reikalas! Niekas nenori, kad šitokiam kiekiui žmoniu valdžia ant galvos šiktų !..

Berniukas elgiasi rajone, kaip savo kieme. Ar nenusivadovaus ir jis? Nesuprantu merės pozicijos, jei leidžia tam žmogeliui taip elgtis.

Apie kokią karjerą kalbi Vaškevičiau, net Margekio dėka nepakilai aukščiau ūkvedžio, bet ta vietelė gera, kaip sakoma, kareivis miega-tarnyba eina, tik ar ilgai..... Labai jau susireikšminai paežerių prichvatizatoriau.

Matai net partiją veikėjas sugalvojo kurti. Ar jau darbo partija tave pašalino. Na jo, kam reikalingas partijoje apsišaukėlis poetas ir klounas.

Kaip matau gandragalviu rasytojai tiek mazai protelio turi, kad net neskiria sveiko humoro nuo realybes... Uzuojauta !

Teisingai , uzuojauta tiems, kas net juoku nesupranta...

va čia tai taikliai..... kalba kažkokias nesamones p. Vaškevičius . noretusi paklausti ka jau tokio padarete Kučiunu bendruomenes labui? kad patys ejot žmones agitavom tai vadinasi žmones išrinko jus teisingai? už nuopelnus? be pavogtu poežeriu daugiau gal nieko ir nebeliko.....

Gal kas zinot is ko Rimas tas paežeres pavogė? Labai jau interesna! Po šitiek metu, gal tikrai kažkam labai "sopa". Kiek girdėjau, tai vienas konservatorius per rinkimus labai tuo skundėsi. Raškit, tegul atiduoda "svolačius"!

Tikrai dar to nebuvo, kad "pora suvaikėjusių konservatorių" iš kojų išvertė " protingą Rimą Vaškevičių ir pasirodo kokie galingi "pensininkų elito atstovai," kad Vaškevičius kurs partiją ir gins nuo jų rajoną. Paradoksas! Ar Vaškevičiau, pats paskaitei ką parašei, jau kvailiau ir negalėjai sugalvoti. Jei jau tokiame amžiuje taip "suvaikėjai" ir nusikalbėjai, tai kas bus kai sulauksi tų dviejų konservatorių amžiaus... Esi tikras tipažas iš savo "patvorių". O partiškumo čia neliesk ir nemeluok, nes pastabą gavai, "kad galėjai užleisti postą jaunesniam", o kas liečia pažiūras ir partiškumą bei grąsinimus "truks pliš atsikratyti" tavimi nebuvo kalbos. Pats paskelbei ant Kučiūnų, kad aš vos Tavęs neprimušiau. Vargšeli, ar ne gėda ant viso rajono meluoti ir pasiskelbti kaip esi dviejų konservatorių nuskriaustas. Per tiek metų daug girdėjau apie Tave, bet dabar sužinojau, kad dar esi ir melagis, viešai drįsti meluoti. Na negražu karjeros siekiančiai peronai taip negražiai elgtis, "nusišvilpt ant visų partijų", juolab, kad pats ruošiesi kurti "Lazdijų gerovės " partiją ir būti jos pirmininku. Gal surimtėk pagaliau, pakankamai save išsigarsinai. Nuoširdžiai linkiu sėkmės, nemeluoti ir nedaryti gėdos žmonai.

Pribuvo reikalingų čia visokiausių. Šią partiją kursiu aš. Nelyskit į mano partiją. Matai dabar kiekvienas razumnas. Vis prie lovio.

Nepamirskit, kad as pas Rimą jau užsiregistravau dirbti sekretore ! Tai ka, as vėl be darbo liksiu ?!

Ponas Rimai, girdėjau partiją kuri ir ieškai sekretorės, norėčiau pasiūlyti kučiūniškę Teresę. Jau penktam dešimtmečiui įsibėgęjus, pagaliau baigė vidurinę Veisiejų profkėj, neakivaizdinių. Kaip ir mokyta. Bažnyčią pradėjo aplankyti, kaip ir katalikė. Su Danauskiene moka bendrauti, jau ir komunikabili. Dėl sijono ilgio manau susitarti nebus sunku. Tik daug, važinėja, tai dideliam rūkui esnt ir labai prastam matomumui, kad koks žmogelis po ratais nepapult. Ir taps nusikaltėle. Gali ir nesibaigtų, kaip Dariui, kuriam dovanojo. Jei reiks rekomendacijos galiu parašyt. Kreipkis.

Jums dar iki tos “Teresės” kaip iki dangaus. Ir toliau iš po baro nepilnamečiams alutį siūlykit ir vaidinkit “šventuosius”. Źmogus bent veiklus, bendruomenei kiek nuveikė, savo kuru ir savo auto žmones į šventes išveža, o jūs ką ponai nuveikėt?! Tik lot kaip kaimo šunėkai, nors ir jiems tokie kaip jūs įžeidimas, temokat. P.S. Perduokit linkėjimus Vilties gatvės konservatoriams. Bučkiai!

Jo geras vežėjas, į rinkimus daug suvežė, bet gaila pralaimėjo.

Stebina rinkimų procedūrą vykdę pareigūnai, kad nesuvokė jog kandidato žmona privalo nusišalinti nuo sekretoriavimo ir to pasekoje sukiršinta bendruomenė. Gaila.

veiklus tai veiklus bet beprotis

Visą gyvenimą neteko parduoti nei butelio alaus, nei iš po baro, nei nuo baro, nei pilnamečiams, nei nepilnamečiams. Net ir baro niekada neturėjau ir neturėsiu. Kaip visada toli nuo tiesos, tik šmeištas ir melas, arogancija ir pasipūtimas. Pūskis, tik aukštai save iškėlus, krist irgi bus aukšto ką. O linkėjimus konservatoriams pati ir perduok, tau daug arčiau, o be to gal prie progai prie jų kiemo fotosesiją pasidarysi. Juk neturi ką veikt tik pensininkus persekioti, skambinėti, žinutė atakuoti, provokuoti. Žemo lygio esi ir tokia jau liksi. O bučkio tau nesiunčiu, ne estetiškai atrodai,bučiuotis netraukia. 0

Oi, Antanėli. Nesinervuok taip. Nu nepaeis tau su Benium, nepaeis. Kam tą bendruomenę taip puoli. Eik geriau su savo draugais pensininkais gandrų išlydėti.

Kad jau tokie mokyti ponai ir juokiatės iš kažkieno mokslų, tai turėtumėte žinoti, kad žodis šmeižtas rašosi su ž, o ne š.

Kiek žinau kitas pretendentas į seniūnaičius irgi jokių mokslų nebaigęs. negi kaime nėra ką rinkti?

Mokytų yra. Tik žmonės bijo eiti, nes tuoj vietinis kolūkio “aktyvukas” kaip kažkas sakė pradeda po namus važinėti ir žmonėms “spaudimą” daryti. Va, vien moteris už tai, kad už Rimą balsavo namuose policijos patikrinimo sulaukė. Neva “taškas” veikia.