Lazdijų rajono savivaldybės vadovai dėkojo Žuvienės virimo čempionato prizininkams

Vakar Lazdijų rajono savivaldybės vadovai kvietė pietų rugsėjo 7 dieną Šilutėje vykusio vienuoliktojo tarptautinio Žuvienės virimo čempionato nugalėtojus – „Dzūkų jūros piratų“ komandą. Čempionato metu daugiau kaip pusšimtis komandų iš visos Lietuvos bei Latvijos, Lenkijos, Rusijos ir kitų šalių varžėsi dėl apdovanojimų, tačiau pagrindinis atkeliavo į Lazdijus.
Žuvienės virimo absoliučiu čempionu buvo išrinktas Lazdijų rajono savivaldybės virėjas Ramūnas Zdanavičius su komanda, kurių dėka svarbiausias čempionato prizas – Šilutės rajono mero žiedas šiemet parvežtas į Lazdijus.
„Dėkojame Jums už nuolatinį dalyvavimą tarptautiniame Žuvienės virimo čempionate, kuriame garsinate Lazdijų vardą. Didžiuojamės Jūsų pasiekimais ir tikimės, kad netrukus Jūsų išvirtos žuvienės galės paragauti ir Lazdijų krašto žmonės“, – kalbėjo susitikime dalyvavęs merės pavaduotojas Audrius Klėjus.
Pietų metu komandos „Dzūkų jūros piratai“ nariai dalinosi čempionato įspūdžiais bei žuvienės virimo ypatumais. Su savivaldybės vadovais pietų metu buvo aptarta ir galimybė ateityje surengti bendrą renginį.
Lazdijų r. sav. inf.

 

Autorius: 
„Lazdijų žvaigždės“ inf.

Komentarai

Ir tiedu...jokios gedos...Tpfu

:)

ka pavydas PAMELA. Tavo serialas senai baigesi

O tai tai klejukas žvejys ,na py... viskam. Klejukai,eik pirmiausia pasimokyt kultūros bendravimui, po šių mokymu susipažinkite su savo galimybemis ,nes pagal dabartine bendravimo kultūra es is. Mieli konservatoriai, meskit per b... savo ,, ne išaugusi iš didybes marškinių vada,, jeigu dar norime turėt Seime savo vieta..Na pagal klejuko dabartine pozicija matosi , kad parsidavė gandragalviams.Gabry, Vytautai, prisiimkite atsakomybė už ši sil.....

oi oi kaip pavydima Audriui ir vis tie patys pavyduoliai

garsusis gaisrininkas nerimsta su savo komentarais..., kuris vis ne prie ko. Vadovai vykit lauk jūs jį. Nes jau vienam darbe jis buvo pajuokos objektas, pagyrūnas....

Manau ir gabrys ir vytautas sedi ir dziaugiasi kad ju nejudina mere , dirbti ir gyventi visiem reikia....

Keikiat, spjaudot vieni ant kitų, kažką smerkiat, kaltinat kažkuo. Jums turėtų būti gėda, dėl savęs pačių kad esat pavyduoliai ir nelaimingi ši...tys vieni ant kitų žmonės, man jūsų labai gaila.

O tai pagal foto soka ,,stepa,, nu jau pagauta,, gudrucio,, poza.Ar tu cia ,,Audriau,,.